leokobe Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2022 Καλησπέρα σε όλα τα μέλη. Στο σπίτι στο οποίο θα μετακομίσω η Cosmote μου προσφέρει μόνο έως 50mgbps internet και όχι 100, ενώ η Wind μου προσφέρει 100 mgbps με τα ίδια χρήματα. Το θέμα είναι πως γνωστός μου, μού ανέφερε πως το 100αρι της wind δεν ήταν αρκετά γρήγορο σε σχέση με το 100αρι της Cosmote που το γύρισε, σε καμία περίπτωση. Στο μέρος όμως, όπου θα εγκατασταθώ, δεν έχει 100αρι η Cosmote όπως προανέφερα. Τι γίνεται επομένως, σε σύγκριση με το 50αρι της Cosmote; Τι μου συστήνετε; Να βάλω το 50αρι της Cosmote ή το 100αρι της Wind; Ποιο είναι πιο γρήγορο και ποιο δεν παρουσιάζει ίσως άλλα τεχνικά προβλήματα;
hln3 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2022 Στις 6/10/2022 στις 7:03 ΜΜ, leokobe είπε Καλησπέρα σε όλα τα μέλη. Στο σπίτι στο οποίο θα μετακομίσω η Cosmote μου προσφέρει μόνο έως 50mgbps internet και όχι 100, ενώ η Wind μου προσφέρει 100 mgbps με τα ίδια χρήματα. Το θέμα είναι πως γνωστός μου, μού ανέφερε πως το 100αρι της wind δεν ήταν αρκετά γρήγορο σε σχέση με το 100αρι της Cosmote που το γύρισε, σε καμία περίπτωση. Στο μέρος όμως, όπου θα εγκατασταθώ, δεν έχει 100αρι η Cosmote όπως προανέφερα. Τι γίνεται επομένως, σε σύγκριση με το 50αρι της Cosmote; Τι μου συστήνετε; Να βάλω το 50αρι της Cosmote ή το 100αρι της Wind; Ποιο είναι πιο γρήγορο και ποιο δεν παρουσιάζει ίσως άλλα τεχνικά προβλήματα; Λίγο μυστήριο να δίνει ο ένας 50 και ο άλλος 100. Δες εδώ https://fttxgr.eu/map μήπως φαίνεται ποιος πάροχος έχει τα vdsl dslam στην περιοχή σου
Aggelos_INSM Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 19 ώρες πριν, hln3 είπε Λίγο μυστήριο να δίνει ο ένας 50 και ο άλλος 100. Δες εδώ https://fttxgr.eu/map μήπως φαίνεται ποιος πάροχος έχει τα vdsl dslam στην περιοχή σου Και σε μενα ενω η wind δινει κανονικα και μεχρι και πριν λιγο και η κοσμοτε τωρα πια η κοσμοτε δεν βγαζει διαθεσιμότητα ενω ημουν συνδρομητής τους μεχρι πριν 3 μηνες περιπου Επεξ/σία 8 Οκτωβρίου 2022 από Aggelos_INSM
pandisworld Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2022 Ανάλογα σε ΠΟΙΟΝ ανήκει η ΚΑΜΠΙΝΑ της γειτονιάς σου. Αλλά γενικά να ξέρεις ότι ΔΕΝ έχει σημασία ο πάροχος αλλά η γραμμή σου. Να ξέρεις είναι ΚΟΙΝΕΣ για όλους οπότε ας όποιο πάροχο μια να πάς το ΙΔΙΟ είναι. Είναι κάτι σαν το ρεύμα σε όποιο Πάροχο και να είσαι το δίκτυο ΙΔΙΟ είναι. Απλα σε ρώτησα σε ποίο πάροχο ανήκει η καμπίνα σου (οπτικό ΚΑΦΑΟ. ΌΧΙ τα παλιά ΚΑΦΑΟ τα καινούργια εννοώ) σε περίπτωση βλάβης θα έχεις μια πιθανή ΠΙΟ άμεση αποκατάσταση. Ας πουμε αν λέει το ΚΑΦΑΟ Wind τα παιδιά τού τηλ. Κέντρου θα το δουν ΠΙΟ άμεσα. Αν όμως το πρόβλημα είναι στη γραμμή, ισχύουν ότι ισχύουν για τα προβλήματα των γραμμών. ΣΥΜΒΟΥΛΗ: Ψάξε για ένα ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ πρόγραμμα. Επίσης δες και NOVA πλέον είναι ΙΔΙΑ εταιρεία με την Wind. Αλλά πάνω απ'όλα δες ότι είναι ΠΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ και σέ ΣΥΜΦΕΡΕΙ.
HamerZ Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2022 Είδες πρώτα αν μπορείς να μπεις σε πρόγραμμα για οπτική;
pavloa Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) καλησπέρα και απο μένα. Στο καταστημα μου έχω οτε 24αρα... στην σελίδα του οτε δεν δίνει παραπάνω στην περιοχή μου, στην vodafone μου βγάζει μέχρι 50αρα.. Σύμφωνα με τον χάρτη https://fttxgr.eu/map η καμπίνα του οτε βρίσκεται στα 800 μέτρα από το κατάστημα μου και της vodafone στα 1,8χλμ. Πως το εξηγείται αυτό? πως γίνεται του οτε που είναι σχεδόν δίπλα να μην μου δίνει παραπάνω? Κάλεσα στον ΟΤΕ και κου είπαν ότι δεν υπάρχει ακόμη στην περιοχή μου.. Επεξ/σία 10 Οκτωβρίου 2022 από pavloa
pandisworld Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2022 Κάλεσε τους, δεν υπάρχει περίπτωση να μην γίνεται. Όταν μιλάμε για VDSL έχουν καλύψει ΟΛΟΙ οι πάροχοι
pavloa Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, pandisworld είπε Κάλεσε τους, δεν υπάρχει περίπτωση να μην γίνεται. Όταν μιλάμε για VDSL έχουν καλύψει ΟΛΟΙ οι πάροχοι Κάλεσα στον ΟΤΕ και κου είπαν ότι δεν υποστηρίζεται ακόμη vdsl στην περιοχή μου... πήρα 4-5 τηλ στους γείτονες που έχουν καταστήματα εδώ γύρο και αυτοί μου είπαν 24αρες έχουν.. Επεξ/σία 10 Οκτωβρίου 2022 από pavloa
tsamo2 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2022 To ότι η Wind λέει ότι δίνει 100άρα δε σημαίνει τίποτα πάντως. Έχω 50άρα γραμμή Wind και κάποια στιγμή με είχαν πάρει τηλέφωνο για αναβάθμιση. Η πλάκα είναι ότι το router στη σελίδα με τις πληροφορίες του, έγραφε ότι maximum attainable έχω 62 κι όταν τους ρώτησα τι παίζει με ελάχιστη εγγυημένη ταχύτητα(μετά από πολύ μπλα μπλα), μου είπαν ότι για την 100άρα, ελάχιστη εγγυημένη είναι 55mbps και για την 200άρα 60mbps... Θέλαν να μου πουλήσουν και 200άρα τρομάρα τους, xD 1
pandisworld Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2022 Πολύ πιθανόν η καμπίνα (ΚΑΦΑΟ) να ΜΗΝ ανήκει στον ΟΤΕ και να ανήκει στην NOVA Wind
pavloa Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2022 Οπότε εγώ ή κάθομαι στον οτε με την 24αρα και αν κάποια στιγμή στο μέλλον υπάρξει αναβάθμιση θα την κάνω ή περιμένω να λείξει το συμβόλαιο και πάω στην vodafone με 50αρα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα