Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα παιδιά,λέω να κάνω μια αναβάθμιση μετά απο σχεδόν 10 χρόνια.Θέλω να αλλάξω cpu,mobo,μνημες και nvme

Το τωρινο σύστημα μου είναι με τον επεξεργαστή AMD FX 8320.Καρτα γραφικών έχω Msi 1660 TI gaming X και τροφοδοτικο Be quiet Dark power pro 10 750W που θα τα κρατήσω

Λέω να πάω σε κάτι τέτοιοimage.png.3fa7ad761173dce28adb7343810e5a88.png

Για γενική χρήση το θέλω ,τα παιχνίδια δεν με ενδιαφέρουν ιδαιτερα πλέον.Χρήματα γύρω στα 650.

Σε μερικούς μήνες θέλω να αλλάξω και την οθόνη μου που είναι 1080p με μια 1440p

Πως σας φαίνονται;

Επεξ/σία από hlt
Δημοσ.

Σχετικά καλά κομμάτια, τουλάχιστον υπερβολικές οι επιλογές για "γενική χρήση".

Υπερβολικός ο 8core

Υπερβολική 32gb ram

Υπερβολή ο kc3000 αν και είναι σε πολύ καλή τιμή

• Like 3
Δημοσ.

Όλα ποιοτικά είναι που διάλεξες αλλά για απλή χρήση μου φαίνεται λίγο υπερβολικό το 5700x με 32 gb ram.Μπορεις να δεις και 5600/5600x

• Like 1
Δημοσ.

Που και μπορεί να χρειαστεί να τρέξω αρκετά συστήματα στο VirtualBox και θέλω να είμαι άνετος.Σκεφτόμουν μήπως διαλέξω τις ίδιες μνημες αλλα στα 3200Mhz για να πέσει το κόστος.Αξίζει λέτε;;

Δημοσ.

Σήμερα είναι υπερβολικά, αλλά σε 10 χρόνια (που δεν ξέρετε τι γίνεται, αλλά έστω ότι τα Windows 11 θα υποστηρίζονται μέχρι το '31) θα είναι το minimum για να τρέχει ομαλά το PC για απλή χρήση. Λέω εγώ τώρα...

• Like 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, hlt είπε

Καλησπέρα παιδιά,λέω να κάνω μια αναβάθμιση μετά απο σχεδόν 10 χρόνια.Θέλω να αλλάξω cpu,mobo,μνημες και nvme

Το τωρινο σύστημα μου είναι με τον επεξεργαστή AMD FX 8320.Καρτα γραφικών έχω Msi 1660 TI gaming X και τροφοδοτικο Be quiet Dark power pro 10 750W που θα τα κρατήσω

Λέω να πάω σε κάτι τέτοιοimage.png.3fa7ad761173dce28adb7343810e5a88.png

Για γενική χρήση το θέλω ,τα παιχνίδια δεν με ενδιαφέρουν ιδαιτερα πλέον.Χρήματα γύρω στα 650.

Σε μερικούς μήνες θέλω να αλλάξω και την οθόνη μου που είναι 1080p με μια 1440p

Πως σας φαίνονται;

Μητρική θα άλλαζα: https://www.skroutz.gr/s/23776996/Asus-Prime-B550-Plus-Motherboard-ATX-με-AMD-AM4-Socket.html ή https://www.skroutz.gr/s/23874269/MSI-MAG-B550M-Mortar-Motherboard-Micro-ATX-με-AMD-AM4-Socket.html 

Gigabyte δύστροπη με τις μνήμες

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...