Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα θα ηθελα βοηθεια σε ενα θεμα και καθε γνωμη δεκτη.1η φορα πανελλ το 20 περασα οδε παπει αλλα δν με ενδιαφερει το αντικειμενο τωρα παω 3ο ετοσ αλλα με μισα μαθηματα περασμενα λογω αδιαφοριας επιδης αυτα τα 2 χρονια(1η χρονια καρααντινασ) ειχα στο μυαλο μ να ξαναδωσω πανελληνιες αλλα δν εγινε ποτε λογω ηλιθιοτητασ(το ξερω ξανα μαλακιεσ εκανα) φετοσ το σκεφτομαι πολυ σοβαρα να δωσ  2η φορα να μην τρωω τα χρονια μ σε μια σχολη π δεν μαρεσει  αλλα ειναι πολλα τα θεμτα που σκεφτομαι πχ πως θα το πω στουσ δικοθσ μου μιασ και δν χαρουν αφου εχουμε κανει πολλα εξοδα φετοσ για ενοικια φαγητα κλπ στην αθηνα που ειμαι,δευτερον θα προλαβω να βγαλω υλη φυσικησ χημειασ βιολογιας αυτον τον χρονο για να δωσω πανελλ το 23 και το βασικο θα μπορεσω να πετυχω τον στοχο μου που ειναι η κτηνιατρικη με βαση 17350 φετοσ (χαμηλοτερη στην καρδιτσα) .αξιζει να προσπαθησω η θα παν τζαμπα προσπαθεια και εξοδα .δν σκοπευω να συνεχισω εκει που ειμια γτ δν με ενδιαφερει και δν θα ασχοληθω με τα μαθηματα ουτε θα τα περναω γι αυτο αφου θα ηθελα να σπουδασω κτηνιατρικη που με ενδιαφερει καινθα ηθελα να ασχοληθ δτο μελλον αλλα δν μππρω να πιεστω να τελιωσω μια σχολη που δεν μαρεσει κ αμα την τελιωσω λεμε τωρα τι θα κανω στο μελλον.ουτε να το σκεφτομαι δεν θελω.ευχαριστω εκ των προτερων.

Δημοσ.

Τα μάτια μας βγάλαμε.

Τίποτα δεν είναι κακό, απλά η προετοιμασία ξεκινάει το καλοκαίρι. Αν δεν έχεις κενά κάντο.

Κατά τα αλλα οποτε θες δινεις. Εδώ συμμαθητης μου απο το σχολειο ( 2011), θα δωσει πανελληνιες φετος για παιδαγωγικο δημοτικης εκπαιδευσης και ξεκιναει προετοιμασια μεσα στην εβδομάδα.

Δημοσ.

Εφόσον στην τρίτη λυκείου ήσουν οικονομικά μου φαίνεται αδύνατο με ένα χρόνο προετοιμασίας να γράψεις τέτοια βαθμολογία σε αλλη κατεύθυνση. Χρειάζεσαι δύο χρόνια προετοιμασίας. 

Μήπως θα ήταν καλύτερο να βγάλεις τη σχολή και να δώσεις κατατακτήριες;  Γιατί στις πανελλήνιες πας πίσω στο να διαβάζεις φυσική χημεία και λοιπά ενώ στην κτηνιατρική αν δεν κάνω λάθος δίνεις ανατομία ζώων βιοχημεία ζώων και φυσιολογία ζώων οπότε είναι στα μαθήματα που σου αρέσουν. Και στην Καρδίτσα οι κατατακτήριες δεν έχουν τόσο ανταγωνισμό οσο η Θεσσαλονίκη.

Δημοσ.
Στις 6/10/2022 στις 4:49 ΜΜ, nikoslak είπε

Καλησπερα θα ηθελα βοηθεια σε ενα θεμα και καθε γνωμη δεκτη.1η φορα πανελλ το 20 περασα οδε παπει αλλα δν με ενδιαφερει το αντικειμενο τωρα παω 3ο ετοσ αλλα με μισα μαθηματα περασμενα λογω αδιαφοριας επιδης αυτα τα 2 χρονια(1η χρονια καρααντινασ) ειχα στο μυαλο μ να ξαναδωσω πανελληνιες αλλα δν εγινε ποτε λογω ηλιθιοτητασ(το ξερω ξανα μαλακιεσ εκανα) φετοσ το σκεφτομαι πολυ σοβαρα να δωσ  2η φορα να μην τρωω τα χρονια μ σε μια σχολη π δεν μαρεσει  αλλα ειναι πολλα τα θεμτα που σκεφτομαι πχ πως θα το πω στουσ δικοθσ μου μιασ και δν χαρουν αφου εχουμε κανει πολλα εξοδα φετοσ για ενοικια φαγητα κλπ στην αθηνα που ειμαι,δευτερον θα προλαβω να βγαλω υλη φυσικησ χημειασ βιολογιας αυτον τον χρονο για να δωσω πανελλ το 23 και το βασικο θα μπορεσω να πετυχω τον στοχο μου που ειναι η κτηνιατρικη με βαση 17350 φετοσ (χαμηλοτερη στην καρδιτσα) .αξιζει να προσπαθησω η θα παν τζαμπα προσπαθεια και εξοδα .δν σκοπευω να συνεχισω εκει που ειμια γτ δν με ενδιαφερει και δν θα ασχοληθω με τα μαθηματα ουτε θα τα περναω γι αυτο αφου θα ηθελα να σπουδασω κτηνιατρικη που με ενδιαφερει καινθα ηθελα να ασχοληθ δτο μελλον αλλα δν μππρω να πιεστω να τελιωσω μια σχολη που δεν μαρεσει κ αμα την τελιωσω λεμε τωρα τι θα κανω στο μελλον.ουτε να το σκεφτομαι δεν θελω.ευχαριστω εκ των προτερων.

Ξεκινάς απο τα βασικά. 

Δεν φτιάχνουμε accounts σε forums στις 4:30 το ξημέρωμα.

• Thanks 1
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 6/10/2022 στις 4:49 ΜΜ, nikoslak είπε

Καταρχην κοιτα αυτην την εφαρμογη https://play.google.com/store/apps/details?id=gr.labora.splba.twa&hl=el&gl=US    Δευτερον δεν μας λες τι σου αρεσει.. 

Ειμαι στο Ηρακλειο κρητη και για να σε προλαβω....παρε μια εφημεριδα με αγγελιες σε πολεις της Ελλαδας που εχουν εφημεριδα αγγελειων και κοιτα ΖΗΤΑΝ? Κτηνιατρους?   Κυκλωσε πχ αυτα που ζητουν ή αυτα που σε ενδιαφερουν Εχω φιλη με μεταπτυχιακο τελειωμενο στα 40της Κτηνίατρος και  της ειπαν 750 ευρω μισθο πρωι απογευμα... χωρια βενζινες για να φτιαξεις δικο σου θες κανα 80000 ευρω...και στα γραφω αυτα για να σε προλαβω.. Και τι εκανε ...εβγαλε δυο γλωσσες αγγλικα-γερμανικα και δουλευει reception με 1200 ευρω ξεκινησε και πληρωμενα σπιτι φαγητο...Γνωμη μου Πηγαινε κανα ΕΠΑΛ εσπερινο (με το που τελειωσεις εχεις επαγγελματικα δικαιωματα) που ειναι μεγαλοι ενιληκες επαγγελματιες  και βλεπεις τι ζητανε πχ αυτοι που δουλευουν καλα ειναι Ηλεκτρολογοι μηχανικοι, μηχανολογοι μηχανικοι,ηλεκτρονικοι, θερμουδραλικοι ,ψηκτικοι,...και αλλα.. ακομα μπορεις να γινεις χειριστης ειδικων μηχανηματων τυπου γκρειντερ και αλλα και οταν πιανουν χονια μια εκμισθωση του μηχανηματος για τα χονια κοστιζει 10000-20000 ευρω. Δουλειες που βγαζουν λεφτα και δεν τις ξερουμε υπαρχουν...εμεις δεν τις ξερουμε.. Με τα μορια αυτα https://aeitei.gr/sxoli.php?sxoli=821  πας Ικαρων και καθαριζεις 40000 τον χρονο..+συνταξη γαματη +ιατροφαρμακευτικη περιθαλψη επειδη εισαι υπταμενος,δεν υσχυει για υπολοιπους...Στους σικους τους πες το γιατι στην τελικη θα σου πουνε ...δεν μας το ελεγες νωριτερα να γλιτωσουμε κανα ενοικιο... Αλλος φιλος μου απο φιλολογος τον εβαλε ο πατερας του σε δικο του λεωφορειο και ακομα κλαινε τα 50000  που εφαγε για να βγαλει την σχολη.... τωρα ανετηλα με 2000 τον μηνα χαλαρα και μονιμα.. Επισης κοιταξε σημαντικο το μερος με την σχολη να ειναι καλα  ΑΠΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ γαιτι μολις τελειωσεις εχεις ετοιμα τα κονε και δουλευεις....με τον τουρισμο δουλευουν ολα τα επαγγελματα απο τον ντελιβερα μεχρι..διευθντη ξενοδοχειου,ηλεκτρολογοι υδραλικοι,ξενοδοχουπαλληλοι και αλλα ελπιζω να μην σε κουρασα..οτι θες γραψε...και κοιτα και σε αγγλιες παρε κανα της και καλα οτι εχεις τελειωση και ψαχνεις για δουλεια....και βλεπεις τι παιρνεις...

Αλλος φιλος δουλευει καθε καλοκαιρι barman στην Μυκονο και γυρναει με 20Κ  και με τα τυχερατου σε γυναικες και με καλο κυκλο!!!

Επισης κοιτα και λιγο και αυτο  https://www.esos.gr/arthra/73660/symplirose-exypna-mihanografiko-soy  και μιλα με τους δικους...κανεις γονιων δεν θελει το κακο του παιδιου του..

Υ.Γ  Γονεις δεν ειναι αυτοι που μας γεννουν  αλλα αυτοι που μας καθοδηγουν και βοηθουν..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...