Dr.MikeD Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2022 Καλησπέρα σας, Θα ήθελα να μου δώσετε κάποιες εναλλακτικές λύσεις και προτάσεις για διαμονή στην Πάτρα. Αναζητώ περιοχή που να έχει μια σχετική ηρεμία, αλλά ταυτόχρονα να παρέχει πρόσβαση αρχικά για ανάγκες πρώτου είδους, ενώ να με βολεύει για τυχόν βόλτες και τέλος να παρέχει ευκολία για άθληση (τρέξιμο). Είμαι ένα άτομο και διαθέτω μεταφορικό μέσο. Δυστυχώς έχω πάει μόνο μια φορά και δεν έχω συνολική εικόνα, αλλά παρόλα αυτά μπορώ να πώ πως μου άρεσε. Ο χώρος εργασίας θα είναι κοντά στο Ριο, με προοπτική μερικές ημέρες την εβδομάδα η δουλειά να γίνεται απ το σπίτι. Επίσης, θα ήθελα μια ενημέρωση αν αυτό είναι εφικτό από συγκοινωνίες. Το κατά πόσο είναι εύκολη, με συχνά δρομολόγια κοκ. Αν υπάρχει κάποιο παρόμοιο θέμα, παρακαλώ πολύ να γίνει συγχώνευση. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
james01gr Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2022 Για το Ρίο υπάρχει ένα λεωφορείο από Πάτρα το οποίο τις εργάσιμες ώρες είναι γεμάτο από φοιτητές. Για να μην αλλάζεις λεωφορεία πρέπει να μένεις από την πλευρά της Πάτρας που βλέπει στο Ρίο. Δεν ξέρω πόσα θέλεις να δώσεις αλλά εάν προτιμάς ησυχία, θα σου έλεγα να ψάξεις να μείνεις στο Ρίο και να πας Πάτρα με αμάξι. Για άθληση υπάρχει το πανεπιστήμιακλ γυμναστήριο που στίβο με ταρτάν να τρέχεις. Εάν θέλεις νταβαντουρι, πας Πάτρα, όσο πιο κέντρο τόσο δυσκολότερο να βρίσκεις να παρκάρεις. 1
Dr.MikeD Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2022 Καλημέρα James. Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Προσανατολίζομαι μεταξύ της περιοχής Ρίο και Αραχωβήτικα. Εναλλακτικά, μπορώ να πηγαίνω Πάτρα κάποια ημέρα την εβδομάδα για ανάπαυλα. Γενικά θέλω να έχω εναλλακτικές προτάσεις, αλλά όπως και να έχει είναι δύσκολο να προσαρμοστώ στο νταβοντούρι της εκάστοτε πόλης σε καθημερινή βάση. Αλήθεια, η συγκοινωνία από Ρίο/Αραχωβήτικα για Πάτρα είναι εύκολα προσβάσιμη;
james01gr Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2022 Εάν Αραχωβητικα εννοείς την περιοχή μετά τον Άγιο Βασίλειο, στο Δρεπανο, δεν ξέρω εάν υπάρχει καν συγκοινωνία για εκεί. Ειναι μακριά από το Ρίο. Από Πάτρα για Ρίο, τις εργάσιμες ώρες έχει αρκετά λεωφορεία (που. είπα πως υπάρχουμ φοιτητές), όμως τις υπόλοιπες ειναι κλαφτα. Οπως και το ΣΚ. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα