vali Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, DownUNDERground είπε Τί άλλες χρήσεις του κάνεις; Κυρίως Netflix, prime, apple tv, λίγο YouTube και ελάχιστα παιχνίδια. 1 ώρα πριν, cirith είπε Kodi και Str3mi0 μπαίνει στο xbox; Το Kodi μπαίνει, το stremio δεν νομίζω. Επεξ/σία 6 Οκτωβρίου 2022 από vali 1 1
Bourdoulas Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2022 1 ώρα πριν, cirith είπε Είχα το Mi Box S και πήγα στο Shield '17 κυρίως λόγω του ότι το Xiaomi (τουλάχιστον με το λειτουργικό που είχε τότε) δεν έπαιζε DTS-MA και Dolby TrueHD (και φυσικά Dolby Atmos). Αν ακούς μέσα από ενισχυτή, υπάρχει ακουστή διαφορά. Αν ακούς από την τηλεόραση, όχι. Αν χρησιμοποιεί κανείς console emulation, το Shield είναι σαφώς πιο δυνατό. Τέλος, χρειάζεσαι μετατροπέα -και τη μοναδική USB θύρα του Xiaomi για ethernet. Αυτά μου έρχονται στο μυαλό. Kodi και Str3mi0 μπαίνει στο xbox; Kodi παίζει κανονικά. Streamio όχι απ' όσο γνωρίζω . 1
babyonboard Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2022 Και τώρα η ερώτηση είναι Xbox s-series ή Nvidia shield?
slk200gr Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, babyonboard είπε Και τώρα η ερώτηση είναι Xbox s-series ή Nvidia shield? Σιγά την ερώτηση ,πες πρώτα για ποιον λόγο το θέλεις και τι εξοπλισμό έχεις σιγά μην κατεβάσουμε κατεβατά χωρίς να ξέρουμε τι σε ενδιαφέρει και τι έχεις για να τα πραγματοποιήσεις Επεξ/σία 6 Οκτωβρίου 2022 από slk200gr
babyonboard Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2022 5 ώρες πριν, slk200gr είπε Σιγά την ερώτηση ,πες πρώτα για ποιον λόγο το θέλεις και τι εξοπλισμό έχεις σιγά μην κατεβάσουμε κατεβατά χωρίς να ξέρουμε τι σε ενδιαφέρει και τι έχεις για να τα πραγματοποιήσεις Έχω ένα Xbox one και μια Sony με Android tv. Αυτή τη στιγμή πέρα από το να βλέπω τις ταινίες μου +disney και να παίζω ελάχιστα με το μικρό κανένα φορτζα δεν κάνω πολλά. Είχα φτιάξει κάθε έναν Plex server κάποτε. Τώρα θέλει πάλι setup. Έχω στήσει ένα μηχανήματακι βέβαια και έλεγα να streamαρω κανένα game stin tv (amd κάρτα) με amd link ή steam link. Με Kodi δεν έχω ασχοληθεί αλλά θα μπορούσα, και με emulators επίσης αν και πιο πολύ για τον μικρό μιας και γω δεν έχω χρόνο ή και πάλι τα παιχνίδια της epic είναι υπέρ πολλά για να ασχοληθώ (θα μου πεις άσχετο). Γενικά ψάχνω ένα εfficient future proof σχήμα για ψιλό απολα αλλά να μην πετάω και τα λεφτά μου.
slk200gr Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2022 3 ώρες πριν, babyonboard είπε Έχω ένα Xbox one και μια Sony με Android tv. Αυτή τη στιγμή πέρα από το να βλέπω τις ταινίες μου +disney και να παίζω ελάχιστα με το μικρό κανένα φορτζα δεν κάνω πολλά. Είχα φτιάξει κάθε έναν Plex server κάποτε. Τώρα θέλει πάλι setup. Έχω στήσει ένα μηχανήματακι βέβαια και έλεγα να streamαρω κανένα game stin tv (amd κάρτα) με amd link ή steam link. Με Kodi δεν έχω ασχοληθεί αλλά θα μπορούσα, και με emulators επίσης αν και πιο πολύ για τον μικρό μιας και γω δεν έχω χρόνο ή και πάλι τα παιχνίδια της epic είναι υπέρ πολλά για να ασχοληθώ (θα μου πεις άσχετο). Γενικά ψάχνω ένα εfficient future proof σχήμα για ψιλό απολα αλλά να μην πετάω και τα λεφτά μου. Δεν έχεις κανέναν λόγο να μετακινηθείς ,μια χαρά είσαι
Tzimmys Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2022 Να ρωτήσω κάτι που με τρώει καιρό? Είχα boxάκι με στημένο kodi. Αλλά το ότι ήθελα δύο χειριστήρια, με απωθούσε. Εσάς σας βολεύει? Ή είναι τόσα τα οφέλη που εντάξει, κλάιν...
slk200gr Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2022 8 λεπτά πριν, Tzimmys είπε Να ρωτήσω κάτι που με τρώει καιρό? Είχα boxάκι με στημένο kodi. Αλλά το ότι ήθελα δύο χειριστήρια, με απωθούσε. Εσάς σας βολεύει? Ή είναι τόσα τα οφέλη που εντάξει, κλάιν... 2 όταν λες ,τηλεόραση και boxaki?οκ δεν είναι το πιο ευχαριστω αν και σε μένα το τηλχ δουλεύει και στο boxaki
evapore Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2022 1 ώρα πριν, Tzimmys είπε Ναι, αυτό εννοώ. Τηλεόραση και boxaki. Αν εχεις samsung βαζεις το Anynet+,δεν ξερω τι γινεται με αλλες μαρκες
iguana Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2022 Το έχω από το 2017 η καλύτερα αγορά που έχω κάνει παίζει να το αλλάξω μόνο όταν καταργηθεί η τηλεόραση και βλέπουμε σε ολογράμματα . Και πάλι παίζει να βρω τρόπο να το συνδέσω
kirileman Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 6/10/2022 στις 12:59 ΜΜ, Vasilis 07 είπε Μηχάνημα 7ετίας (κυκλοφορία το 2015). End of life και 170Ε. Όχι ευχαριστώ Του 2019 είναι. Να πω ότι τελικά τράβηξα καλώδιο cat6 και problems solved με τις αποσυνδέσεις. Τελικιάζει στα 105/11, στο max της 100άρας γραμμής. Το wifi του έχει ακόμα θέματα μετά την τελευταία αναβάθμιση. Επεξ/σία 8 Οκτωβρίου 2022 από kirileman
Προτεινόμενες αναρτήσεις