Προς το περιεχόμενο

Nvidia Shield TV Pro 4K 171.67 €

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ λέω όσοι συμμετέχετε στο θέμα να πάτε να κάνετε ένα React στο αρχικό ποστ !

• Like 1
  • Confused 1
  • Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, perpetas είπε

Τι διαφορές θα δούμε για αντικατάσταση του Mi Box το οποίο χρησιμοποιώ φουλ για streaming και IPTV ?
Είναι τόσο μεγάλο το upgrade?

Κολλήματα έχεις (ειδικα στο 4 k)?ε δεν θα τα έχεις ,το Ατμός μπορεί και να μην σε ενδιαφέρει αν δεν έχεις τα σχετικά ,αποσυνδέσεις στο δίκτυο τις ξεχνάς ,το είχε φιλος μου και δεν θυμάμαι τι αλλά παράπονα μου εκαμνα 

• Like 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, vaggospro είπε

Αν το χρησιμοποιείς μόνο για netflix, disney κλπ, όχι.

τι άλλη χρήση έχει που μπορώ να ανακαλύψω δηλαδή;

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, perpetas είπε

τι άλλη χρήση έχει που μπορώ να ανακαλύψω δηλαδή;

Το πιο απλο? Plex server και φυσικα Plex client που παιζει  τα παντα απροσκοπτα.

Κανενα κολλημα σε 4Κ φυσικα. Ακομα και αρχεια remux. Dolby Vision. 

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, slk200gr είπε

Σαν να λέμε ότι πήρα Multimedia οθόνη για το αυτοκίνητο αλλά το ρημάδι δεν έχει κασέτα 

Πιο πολυ σα να λεμε οτι πηρες κινητο τηλεφωνο και δεν εχει υποδοχη για ακουστικα (θεμα για το οποιο btw γκρινιαζει πολυς κοσμος)...

Ξερεις ποσο εχει ενας καλος συγχρονος ενισχυτης; Δε θα "αναγκαστω" να κανω επενδυση πολλαπλασια απο το κοστος του (ηδη σχετικα ακριβου) media player επειδη αποφασισαν να κοψουν πραγματα που ηταν ανεκαθεν στανταρ. Ναι, οκ, ξερω, hdmi audio splitter... απλα επειδη λεγαμε "out of the box"...

Δημοσ.

Εγώ πήρα πριν 4 χρόνια ένα μεταχειρισμένο xbox one s και ενα media remote control σύνολο 100 ευρώ και έχω παροπλίσει τα android tv box ενω έχω και την δυνατότητα για να δω κάποιο blue Ray. Η χρήση είναι κυρίως για Netflix και prime και το έχω συνδεδεμένο με μια not smart 40αρα 1080p. Μέχρι τα Χριστούγεννα θα αλλάξω τηλεόραση σε smart 50αρα 4Κ. To Nvidia shield, θα μου προσφέρει κάποιες δυνατότητες που τώρα δεν έχω με το xbox ή ακόμη και με τις ενσωματωμένες δυνατότητες  και εφαρμογές της   καινούργιας τηλεόρασης;

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, venuets είπε

Αν σου πούνε ευχαριστώ όσοι το αγοράσουν, σε καλύπτουν;Εκτός αν είμαστε στο Faceomnia

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, Rattlehead είπε

Αν σου πούνε ευχαριστώ όσοι το αγοράσουν, σε καλύπτουν;Εκτός αν είμαστε στο Faceomnia

Φίλε μου για πλάκα το έγραψα να αλλάξει λίγο το mood της αντιπαραθέσεις 

• Like 1
Δημοσ.
28 minutes ago, vali said:

Εγώ πήρα πριν 4 χρόνια ένα μεταχειρισμένο xbox one s και ενα media remote control σύνολο 100 ευρώ και έχω παροπλίσει τα android tv box ενω έχω και την δυνατότητα για να δω κάποιο blue Ray. Η χρήση είναι κυρίως για Netflix και prime και το έχω συνδεδεμένο με μια not smart 40αρα 1080p. Μέχρι τα Χριστούγεννα θα αλλάξω τηλεόραση σε smart 50αρα 4Κ. To Nvidia shield, θα μου προσφέρει κάποιες δυνατότητες που τώρα δεν έχω με το xbox ή ακόμη και με τις ενσωματωμένες δυνατότητες  και εφαρμογές της   καινούργιας τηλεόρασης;

Εφόσον υπάρχει xbox, προσωπικά δε βρίσκω λόγο να πάρεις το shield 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, venuets είπε

Κι εγώ λέω να πεις ενα ευχαριστώ στο γειτονικό σαιτ απο όπου αντέγραψες την προσφορά.

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, d_gkal είπε

Εφόσον υπάρχει xbox, προσωπικά δε βρίσκω λόγο να πάρεις το shield 

Ομοίως, με το PS5 είμαι υπέρ καλυμμένος 

Δημοσ.

εχω την παλια εκδοση που δεν εχει τον επεξεργαστη tegra x1+(δλδ δεν ειναι το pro).Μου κανει κ καποια κολληματα.

Αξιζει η μεταβαση σε pro?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, vali είπε

Εγώ πήρα πριν 4 χρόνια ένα μεταχειρισμένο xbox one s και ενα media remote control σύνολο 100 ευρώ και έχω παροπλίσει τα android tv box ενω έχω και την δυνατότητα για να δω κάποιο blue Ray.

Τί άλλες χρήσεις του κάνεις;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είχα το παλιό του 2017 με το παλαιό χειριστήριο και πάλι έπαθα πολιτισμικό σοκ. Πάρα πολύ γρήγορη ανταπόκριση λόγω του proprietary μενού και επεξεργαστή  της nvidia, καμία σχέση με ότι άλλο tv box είχα δοκιμάσει. Έχει πρόσθετες δυνατότητες για χρήση emulators με μεγάλη πρακτικά δωρεάν βιβλιοθήκη στο διαδίκτυο και γίνεται και plex server.

Το καταευχαριστήθηκα απλά το πούλησα γιατί λίαν συντόμως αναμένεται από την nvidia η νεότερη έκδοσή του και το δικό μου ήταν ήδη αρκετά παλιό.

Με το που θα βγεί η νέα έκδοση θα το αγοράσω με κλειστά μάτια.

Επεξ/σία από andbas
  • Like 2
Δημοσ.
2 ώρες πριν, perpetas είπε

Τι διαφορές θα δούμε για αντικατάσταση του Mi Box το οποίο χρησιμοποιώ φουλ για streaming και IPTV ?
Είναι τόσο μεγάλο το upgrade?

Είχα το Mi Box S και πήγα στο Shield '17 κυρίως λόγω του ότι το Xiaomi (τουλάχιστον με το λειτουργικό που είχε τότε) δεν έπαιζε DTS-MA και Dolby TrueHD (και φυσικά Dolby Atmos). Αν ακούς μέσα από ενισχυτή, υπάρχει ακουστή διαφορά. Αν ακούς από την τηλεόραση, όχι.
Αν χρησιμοποιεί κανείς console emulation, το Shield είναι σαφώς πιο δυνατό.
Τέλος, χρειάζεσαι μετατροπέα -και τη μοναδική USB θύρα του Xiaomi για ethernet.

Αυτά μου έρχονται στο μυαλό.

1 ώρα πριν, vali είπε

To Nvidia shield, θα μου προσφέρει κάποιες δυνατότητες που τώρα δεν έχω με το xbox ή ακόμη και με τις ενσωματωμένες δυνατότητες  και εφαρμογές της   καινούργιας τηλεόρασης;

Kodi και Str3mi0 μπαίνει στο xbox;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...