Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σας θα ηθελα να ρωτησω αν καποιος εχει αγορασει το συγκεκριμενο τηλεφωνο η καποιο αλλο της εταιρειας απο skroutz και αν το εκανε με τιμολογιο ποσα τα % υπηρχε μειωση απο την αρχικη τιμη 

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, dersar13 είπε

Για ποιο πράγμα δεν θα έχει επίσημη εγγύηση και service για το τιμολόγιο;

Φιλε μου αυτο ηταν φαουλ.

Ο @GATE123 ειναι ο γκουρου των κινητων.

Για να το λεει αυτος κατι θα ξερει.

αν και θεωρω οτι το οτι δεν θα εχει εγγυηση δεν εχει να κανει με το τιμολογιο.

Δημοσ.

Για την εγγύηση θα πρέπει η συσκευή να δηλωθεί στην 1+ φτιάχνοντας λογαριασμό αν δεν έχει ήδη ώστε να ξεκινήσει να ισχύει. Μιλάμε πάντα για Ευρωπαϊκά μοντέλα, οπότε μεγάλη προσοχή τι έκδοση θα είναι στο κατάστημα αγοράς.

Για το service, η συσκευή για το οτιδήποτε χρειαστεί θα πρέπει να φύγει για Πολωνία, την επικοινωνία την κάνει ο ίδιος ο χρήστης ακολουθώντας τις οδηγίες που δίνουν στη σελίδα τους. Θα πρέπει να ανοιχτεί ticket. Για αυτό και ζητάνε να γίνει register η συσκευή στον λογαριασμό σου. (Ας μην αναφερθούμε οτι ελα μωρε δεν πειράζει και τι θα πάθει σιγά, θα το φτιάξει ο θειος Πακης που εχει το μικρομάγαζο στο κέντρο).

Δημοσ.
1 ώρα πριν, BertaJourdan είπε

Φιλε μου αυτο ηταν φαουλ.

Ο @GATE123 ειναι ο γκουρου των κινητων.

Για να το λεει αυτος κατι θα ξερει.

αν και θεωρω οτι το οτι δεν θα εχει εγγυηση δεν εχει να κανει με το τιμολογιο.

Επειδή τυχαίνει να έχω 1+6 από το επίσημο site που σου παρέχει και εγγύηση 2 χρόνια και service.

Όπως επίσης 2 χρόνια και στην μπαταρία.

Μπαίνεις στην επίσημη σελίδα τους γράφεις (στα ελληνικά) τη έχει γίνει και σου έρχεται κούριερ στο σπίτι.

Σε 15 μέρες το έχεις και χωρίς επιβάρυνση μεταφορικών.

Στην Ελλάδα δεν υπάρχει επίσημη εγγύηση αντιπροσωπείας ούτε και επίσημο service παρά μόνο του καταστήματος 1 χρόνο.

Άρα ότι και να πάθει ή θα το πας στο κατάστημα και αν σε εξυπηρέτηση ή θα φας φόλα.

Επίσης και το Amazon έχει καλό support.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...