Προς το περιεχόμενο

HyperX Cloud II Gaming Headset 54€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με βάζεις σε σκέψεις να πάρω αναπληρωματικό μέλος :D

Tόσα έχουν γραφτεί για αυτά τα ακουστικά, στα δικά μου αυτιά είναι άψογα!

Δημοσ.
Μόλις τώρα, bill987 είπε

Με βάζεις σε σκέψεις να πάρω αναπληρωματικό μέλος :D

Tόσα έχουν γραφτεί για αυτά τα ακουστικά, στα δικά μου αυτιά είναι άψογα!

αγορασετα εχθες ;) Δεν θα το μετανιωσεις !

Δημοσ.

Τα έχω 6 χρόνια... Φυσικά και έχουν βγάλει τα χρήματα τους εδώ και πολυυυυυυυ καιρό. Το μόνο αρνητικό, αν μπορούμε να το αποκαλέσουμε έτσι λόγω της παλαιότητας τους είναι πως πριν πάνω από 1 χρόνο η δερματίνη και στο σώμα των ακουστικών αλλά και στα Ear pads διαλύθηκε εντελώς με αποτέλεσμα να χρειαστεί να αφαιρέσω με βούρτσισμα ότι έμεινε από το σώμα και να αλλάξω τα earpads με τα βελούδινα. Τα πλαστικά έχουν έναν ελαφρύ πολυμερισμό. Όπως είπα όμως, αξίζουν τα χρήματα τους και με το παραπάνω ( τα πήρα το 2016 στα 65-70 ευρώ αν θυμάμαι καλά από Γερμανό).

Δημοσ.

Εγω εχω τα cloud alpha πολυ ευχαριστημενος αλλα αυτη η δερματινη δεν κραταει ρε παιδια .τα αυτια τα εχω αλλαξει ηδη ,αριστο customer support ,κρατησαν ενα χρονο ,τωρα ουτε εναμιση χρονο αρχισει να κανει λωριδες και το κεφαλι ,κριμα .Παλι καλα εχει ακομα εγγυηση ,αν χαλασει φευγει μυνημα αμεσως .ΤΕσπα αν τελικα μου δωσουν αλλα και κρατησουν πανω απο 2 χρονια ειναι οκ

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Marios60 είπε

Εγω εχω τα cloud alpha πολυ ευχαριστημενος αλλα αυτη η δερματινη δεν κραταει ρε παιδια .τα αυτια τα εχω αλλαξει ηδη ,αριστο customer support ,κρατησαν ενα χρονο ,τωρα ουτε εναμιση χρονο αρχισει να κανει λωριδες και το κεφαλι ,κριμα .Παλι καλα εχει ακομα εγγυηση ,αν χαλασει φευγει μυνημα αμεσως .ΤΕσπα αν τελικα μου δωσουν αλλα και κρατησουν πανω απο 2 χρονια ειναι οκ

εγώ πήρα ανταλλακτικά με 5€ απο aliexpress, πιο ανθεκτικά απο τα γνήσια.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Marios60 είπε

αλλαξες αυτια ;

Δημοσ.

ok για τη στεκα τι θα κανεις αμα ανοιξει?

1 λεπτό πριν, venuets είπε

αλλαξες αυτια ;

τα μαξιλαρια στα αυτια...

Δημοσ.
1 ώρα πριν, venuets είπε

θα βγει και Ελλάδα αυτή η τιμή.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, unicore30 είπε

θα βγει και Ελλάδα αυτή η τιμή.

αυτο ειναι ερωτηση ; αν ειναι θελει ερωτιματικο
αν δεν ειναι ερωτηση καλυτερα να μην λες κατι οταν δεν εισαι σιγουρος ! :)

no hate :D

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, venuets είπε

αυτο ειναι ερωτηση ; αν ειναι θελει ερωτιματικο
αν δεν ειναι ερωτηση καλυτερα να μην λες κατι οταν δεν εισαι σιγουρος ! :)

no hate :D

δεν ειναι ερώτηση!

Ξέρω τι λέω, πάει για BF.

:) 

• Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

παρόμοια τιμή τα είχε το e-shop πριν μερικές εβδομάδες ( 57.90€ νομίζω )

και τώρα που μιλάμε τα έχει στα 59.90

Επεξ/σία από vaggospro
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, unicore30 είπε

δεν ειναι ερώτηση!

Ξέρω τι λέω, πάει για BF.

:) 

Εδω θα ημαστε να σου δωσουμε δικιο η να σε κραξουμε αν δεν ισχυει ! :P

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...