Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
11 ώρες πριν, Karapoul είπε

Καλησπερα ειμαι 21 ετων και δεν εχω εισοδημα στο ονομα μου και κανω μηδενικη φορολογικη δηλωση μπορω να γραψω στο ονομα μου αμαξι μεχρι 2000 κυβικα;
Αν ναι θα εχω κανενα προβλημα με την εφορια.
Υπαρχει τροπος να αποφυγω καποιους φορους και να το γραψω στο ονομα μου.

Ευχαριστω...

Απο περιέργεια για πες και για τι αμάξι πρόκειται.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Ukforthemoment είπε

Απο περιέργεια για πες και για τι αμάξι πρόκειται.

Λες να είχε κάτι συγκεκριμένο στο μυαλό του όταν έγραψε για "αμάξι μέχρι 2000cc"?

Δημοσ.
56 λεπτά πριν, tsaltinho είπε

Μονο αυτο?  το οτι θα πληρωσει 2 φορες μεταβιβαση....? 

Μια επιπλεον μεταβιβαση κοστιζει λιγο πιο κατω απο 200 ευρω και αυτο ισως να μην ειναι το προβλημα 

Η συντηριση , τα καυσιμα , τελη κυκλοφοιας (690 ευρω για 2000 κυβικα) κλπ ειναι το μεγαλυτερο προβλημα αν το γραψει σε αλλο ονομα στην αρχη 

Εκτος και εχει μαυρο εισοδημα και μπορει να τα καλυψει .

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

Μια επιπλεον μεταβιβαση κοστιζει λιγο πιο κατω απο 200 ευρω και αυτο ισως να μην ειναι το προβλημα 

Η συντηριση , τα καυσιμα , τελη κυκλοφοιας (690 ευρω για 2000 κυβικα) κλπ ειναι το μεγαλυτερο προβλημα αν το γραψει σε αλλο ονομα στην αρχη 

Εκτος και εχει μαυρο εισοδημα και μπορει να τα καλυψει .

Τα κοστη οτι και να ειναι θα τα φαει, το να κανει ομως 2 φορες μεταβιβαση δεν το καταλαβαινω.... απλα το παλικαρι εγραψε κατι απλα για να γραψει.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, software είπε

Τα έχετε εξηγήσει πολύ σωστά, μία διευκρίνιση μόνο, αν δεν κάνω λάθος το 30% των αποδείξεων πλέον αφορά μόνο το πραγματικό εισόδημα, και όχι όπως ήταν παλιά με κλίμακες 10%, 15%, 20% που πήγαινε σε όποιο ήταν μεγαλύτερο, πραγματικό ή τεκμαρτο.

Έχεις δίκιο. Ενδεχομένως δεν χρειάζονται αποδείξεις σε τεκμαρτό εισόδημα. Δεν το ξέρω σίγουρα όμως

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, sphinxgr είπε

Έχεις δίκιο. Ενδεχομένως δεν χρειάζονται αποδείξεις σε τεκμαρτό εισόδημα. Δεν το ξέρω σίγουρα όμως

Κι εγω ετσι εχω ακουσει .

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, tsaltinho είπε

Μονο αυτο?  το οτι θα πληρωσει 2 φορες μεταβιβαση....? 

1 φορά.Μετα όταν δηλώνει κάποιο εισόδημα που να καλύπτει το τεκμήριο,γίνεται γονικη παροχη.Αλλιώς μένει στο όνομα του πατέρα.

Προυποθεση να υπάρχει πατέρας,να θέλει να το πληρώσει.Αλλιώς περιμένει μεχρι να έχει ένα εισόδημα,ώστε να καλύπτει το ποσό της αγοράς και το τεκμήριο.

Επεξ/σία από jmmys
Δημοσ.

Το αμαξι που ηθελα να παρω ειναι το Golf Gti 08 μοντελο 2000cc αλλα απο οτι βλεπω και εχω διαβασει και ευχαριστω πολυ ολους οσους ασχοληθηκατε 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Joshua21 είπε

Λες να είχε κάτι συγκεκριμένο στο μυαλό του όταν έγραψε για "αμάξι μέχρι 2000cc"?

4 λεπτά πριν, Karapoul είπε

Το αμαξι που ηθελα να παρω ειναι το Golf Gti 08 μοντελο 2000cc αλλα απο οτι βλεπω και εχω διαβασει και ευχαριστω πολυ ολους οσους ασχοληθηκατε 

😁 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 λεπτά πριν, Karapoul είπε

2008 ήταν η αλλαγή από golf V σε golf VI.

Επεξ/σία από jmmys
Δημοσ.
12 ώρες πριν, NikosKallithea είπε

Οχι δεν μπορεις χωρις εισόδημα να αγορασεις αυτοκίνητο και μάλιστα 2000cc

Μπορείς αλλά μετά πρέπει να βρεις 😕

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...