Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με δύο MacBook !!!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

update : το 16 είχε θέμα με κάποιο τσιπ που σχετίζεται με τη τροφοσοα και τις usb θηρες ( δύο τσιπ συγκεκριμένα ) . μου είπαν ότι πρέπει να γίνει παραγγελία από εξωτερικό με κόστος στα 325 ευρώ και εξάμηνη εγγύηση . επίσης μου είπαν ότι αν δε λειτουργήσει δε θα πληρώσω κάτι .Α ποφάσισα να προχωρήσω .

Για το 13 ακόμα δε βγαλαν άκρη .τους είπα να ελέγξουν και τα τροφοδοτικά μήπως φταίνε αυτά και σκέφτομαι σοβαρά να ελεγξω τις πρίζες στο σπίτι μου .Για ότι άλλο προκύψει θα ενημερώσω .

PS :Σ το ενδιάμεσο μάλλον αναγκαστικά θα αγοράσω ένα φτηνό μηχάνημα να κάνω τη δουλειά μου.Λιγο off topic βέβαια αλλά είμαι μεταξύ Acer swift 3 και Asus vivobook pro με oled οθόνη ( γύρω στα 600 -650) 

Σκεφτόμουν ένα  MacBook air με m1  παρόλα αυτά το είδα από κοντά και σαν εμπειρια χρήσης δε μου φάνηκε τόσο γρήγορο όσο το διαφημίζουν 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Choronzon είπε

update : το 16 είχε θέμα με κάποιο τσιπ που σχετίζεται με τη τροφοσοα και τις usb θηρες ( δύο τσιπ συγκεκριμένα ) . μου είπαν ότι πρέπει να γίνει παραγγελία από εξωτερικό με κόστος στα 325 ευρώ και εξάμηνη εγγύηση . επίσης μου είπαν ότι αν δε λειτουργήσει δε θα πληρώσω κάτι .Α ποφάσισα να προχωρήσω .

Για το 13 ακόμα δε βγαλαν άκρη .τους είπα να ελέγξουν και τα τροφοδοτικά μήπως φταίνε αυτά και σκέφτομαι σοβαρά να ελεγξω τις πρίζες στο σπίτι μου .Για ότι άλλο προκύψει θα ενημερώσω .

PS :Σ το ενδιάμεσο μάλλον αναγκαστικά θα αγοράσω ένα φτηνό μηχάνημα να κάνω τη δουλειά μου.Λιγο off topic βέβαια αλλά είμαι μεταξύ Acer swift 3 και Asus vivobook pro με oled οθόνη ( γύρω στα 600 -650) 

Σκεφτόμουν ένα  MacBook air με m1  παρόλα αυτά το είδα από κοντά και σαν εμπειρια χρήσης δε μου φάνηκε τόσο γρήγορο όσο το διαφημίζουν 

6μηνη εγγύηση όπως πάντα.

Σίγουρα αν διορθωθεί δεν παίρνεις τέτοιο μηχάνημα με αυτό το κόστος.

Όσον αφορά τις πρίζες θα σου έκαναν κι άλλες συσκευές θέμα.

Πιστεύω πως είναι αν όχι στον φορτιστή, να βρίσκεται ως συνήθως πρόβλημα στον αντάπτορα ή την επέκταση του καλωδίου...

Αν είναι να διαθέσεις τέτοιο κόστος γιατί δεν κοιτάς κάποια εκδοχή σε MBP used, αν υπάρχει κάτι πλησίον του Budget και αξιόλογο στις αγγελίες εδώ?

Απλά για να μην αλλάξεις λογισμικό 🤓

Μφχ 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...