Doubt Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Λειτουργεί κανονικά εδώ και λίγες μέρες το viber pay wallet, ενσωματωμένο στη γνωστή εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων. https://www.viber.com/en/blog/2022-07-27/our-latest-super-feature-viber-pay/ Σήμερα έκανα την απαιτούμενη εγγραφή, δήλωσα τα στοιχεία μου, έκανα ταυτοποίηση και σχεδόν αμέσως μετά την επαλήθευση μπόρεσα να κάνω: 1. Μεταφορά χρημάτων μέσω ελληνικής κάρτας (χρεωστική) στο wallet, το γνωστό top up. Τα στοιχεία της κάρτας αποθηκεύτηκαν για μελλοντική χρήση. Υπάρχει επίσης η δυνατότητα αποστολής χρημάτων στο wallet από τραπεζικό λογαριασμό. 2. Αποστολή χρημάτων σε επαφή viber. Προς το παρόν δεν γνωρίζω ακόμα τι κάνει ο λαμβάνων, υποθέτω θα βλέπει κάποια ειδοποίηση πως έγινε μεταφορά ποσού στο δικό του wallet από την "τάδε" επαφή viber. 3. Μεταφορά ποσού σε ελληνικό ΙΒΑΝ. Δεν είδα να υπάρχει δυνατότητα για λογαριασμό άλλης χώρας, ούτε σε άλλο νόμισμα πλην ευρώ. Θα φτάσει στον παραλήπτη λογαριασμό εντός 4 ημερών σύμφωνα με την εφαρμογή, το πιθανότερο αύριο. - Υ.Γ. έφτασε τελικά την επόμενη μέρα. Δεν υπάρχει χρέωση για τίποτα από όσα δοκίμασα και η μεταφορά ποσού σε ελληνικό ΙΒΑΝ έγινε κάτω από το όριο που χρεώνεται προμήθεια εισερχομένου εμβάσματος από την τράπεζα-παραλήπτη. Ο παραλήπτης και το ΙΒΑΝ του επίσης αποθηκεύτηκαν για μελλοντική χρήση. Επεξ/σία 7 Οκτωβρίου 2022 από Doubt 6
nek4d Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2022 Με την διεισδυση του viber στην Ελλαδα, φανταζει καταδικασμενη επιτυχια! Το νεο συμπιπτει αυτες τις μερες με το payzy της cosmote που διαφημιζεται εντονοτατα. (Ανοιξε θεμα και γι'αυτο φιλε). Με αυτα τα 2 θα μπουν σιγουρα πλεον τα ηλεκτρονικα πορτοφολια σε καθε σπιτι στην Ελλαδα.
prometheas Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2022 Βλεπω εμφανιζεται η επιλογή αλλά για join σε waitlist...
Doubt Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2022 26 λεπτά πριν, prometheas είπε Βλεπω εμφανιζεται η επιλογή αλλά για join σε waitlist... Είχα μπει από καιρό στη waitlist.
Kag1ante Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2022 Το έχει χρησιμοποιήσει κανείς έως τώρα να μας πει εντυπώσεις;
atrias Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2022 Στις 29/10/2022 στις 9:56 ΠΜ, Kag1ante είπε Το έχει χρησιμοποιήσει κανείς έως τώρα να μας πει εντυπώσεις; υπάρχει κάποιος για τον οποίο να έχει ενεργοποιηθεί το Viber Pay ? γιατί σε εμένα δείχνει απλά ότι είμαι στην waiting list
Doubt Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2022 Γράφω στο πρώτο ποστ τις εντυπώσεις μου από μια πρώτη επαφή. Ήμουν στη λίστα αναμονής για πολύ καιρό, 2 μήνες, μπορεί και παραπάνω. 1
Vodkaman Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 Εάν θέλει κάποιος να μου στείλει από την χρεωστική του, τί πρεπει να κάνει;
Doubt Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 30 λεπτά πριν, Vodkaman είπε Εάν θέλει κάποιος να μου στείλει από την χρεωστική του, τί πρεπει να κάνει; Έχετε και οι 2 ενεργό viber pay? Αν ναι, φορτώνει από τη χρεωστική του το viber pay και σου στέλνει το ποσό στο δικό σου viber. Εσύ μετά, αν θέλεις, μπορείς να το περάσεις στον τραπεζικό σου λογαριασμό.
Vodkaman Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 Στις 18/11/2022 στις 12:55 ΜΜ, Doubt είπε Έχετε και οι 2 ενεργό viber pay? Αν ναι, φορτώνει από τη χρεωστική του το viber pay και σου στέλνει το ποσό στο δικό σου viber. Εσύ μετά, αν θέλεις, μπορείς να το περάσεις στον τραπεζικό σου λογαριασμό. Υπάρχει κόστος να μεταφέρω εγώ τα λεφτά από το viper pay μου στον τραπεζικό μου λογαριασμό;
Doubt Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, Vodkaman είπε Υπάρχει κόστος να μεταφέρω εγώ τα λεφτά από το viper pay μου στον τραπεζικό μου λογαριασμό; Από πλευράς Viber δωρεάν, η τράπεζα θα χρεώσει το εισερχόμενο έμβασμα αν είναι πάνω από το όριο που έχει θέσει. Πχ 20€ στην Εθνική 15€ στη eurobank κλπ Επεξ/σία 21 Νοεμβρίου 2022 από Doubt 1
asdfnikos Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 5 ώρες πριν, Doubt είπε Από πλευράς Viber δωρεάν, η τράπεζα θα χρεώσει το εισερχόμενο έμβασμα αν είναι πάνω από το όριο που έχει θέσει. Πχ 20€ στην Εθνική 15€ στη eurobank κλπ 15 στην εθνική 20 στην Eurobank*** 1
Doubt Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, asdfnikos είπε 15 στην εθνική 20 στην Eurobank*** Πολύ σωστά, sorry για το λάθος.
Tauros713 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2023 Μπορέσατε να κάνετε επαλήθευση λογαριασμού??εμένα μου βγάζει συνέχεια πρόβλημα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα