mic2mic Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 28/10/2022 στις 8:19 ΜΜ, drh είπε Δεν πίστευα αυτό που άκουγα...θα έβαζα τα κλάματα. Και μεταξύ μας, οι πιθανότητες να ξανακούσω κάτι τέτοιο είναι ελάχιστες. Η τιμή τους (μαζί με τον ενισχυτή) ήταν κάπου στις 15000 αγγλικές λίρες...δεν ξέρω αν ήταν η τιμή της έκθεσης, τα βλέπω τώρα σε κάποιες σελίδες στα $18000. Εντάξει, δεν ξέρω αν αξίζει να δαπανηθεί ένα τέτοιο ποσό για ακουστικά (μαζί με τον ενισχυτή, ε;) αλλά η εμπειρία ήταν μοναδική...δοκίμασα κι άλλα πιο πέρα...και κάποια ακόμα ακριβότερα συστήματα αλλά αυτό ήταν που ξεχώρισα...με διαφορά. Δυστυχώς βέβαια ήταν μια εμπειρία που μάλλον δε θα τη ξαναζήσω. Τώρα βέβαια υποτίθεται ότι όλα τα ηχοσυστήματα έχουν ως στόχο την πιστή αναπαραγωγή της ζωντανής μουσικής. Οπότε θεωρητικά η απολύτως καλύτερη εμπειρία είναι μια συναυλία σε αίθουσα με καλή ακουστική. Κάτι πολύ εύκολο να το ζήσεις, και κάτι που θεωρητικά είναι αδύνατον να το φτάσει ποτέ το οποιοδήποτε ηχοσύστημα. Τώρα από κει και πέρα, αν κάτι μας αρέσει περισσότερο όταν το ακούμε με ακουστικά των 18000 απ'ότι όταν το ακούμε σε αίθουσα με καλή ακουστική, τότε αυτό μάλλον έχει να κάνει με εφαρμοσμένη ψυχοακουστική και ειδικούς αλγόριθμους που επεμβαίνουν στην ηχογράφηση. Κάτι σαν το βινύλιο: Ο λόγος που πολλοί το προτιμούν δεν είναι επειδή είναι το πιο πιστό μέσο αναπαραγωγής (δεν είναι) αλλά ακριβώς λόγω των ατελειών που έχει. Ατέλειες τις οποίες όμως με κάποιο τρόπο πολλοί τις αντιλαμβάνονται ως κάτι που βελτιώνει τον ήχο. Επεξ/σία 30 Οκτωβρίου 2022 από mic2mic 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2022 53 λεπτά πριν, Mrs. Hyde είπε Μην τον ακούς, Αριάδνη. Σοβαρό blog διαβάζει, αλλά το παιδί είναι χαζοχαρούμενο και γελάει μόνο του. Είμαι περίεργη να δω τι σοβαρά κείμενα διαβάζει το τρελό αγόρι που δεν τον αφήνουν να ακούσει τα αριστουργήματά μας χαχαχ Ένα όμως θα σου πω @MaXmaDαν δεν σου αποσπάσω το δωδεκάρι στον επόμενο γύρω να μη με λένε ariadnimusiclover θα ξετρελαθείς ή θα αποτρελαθείς ένα και το αυτό...😁 35 λεπτά πριν, mic2mic είπε Τώρα βέβαια υποτίθεται ότι όλα τα ηχοσυστήματα έχουν ως στόχο την πιστή αναπαραγωγή της ζωντανής μουσικής. Οπότε θεωρητικά η απολύτως καλύτερη εμπειρία είναι μια συναυλία σε αίθουσα με καλή ακουστική. Κάτι πολύ εύκολο να το ζήσεις, και κάτι που θεωρητικά είναι αδύνατον να το φτάσει ποτέ το οποιοδήποτε ηχοσύστημα. Τώρα από κει και πέρα, αν κάτι μας αρέσει περισσότερο όταν το ακούμε με ακουστικά των 18000 απ'ότι όταν το ακούμε σε αίθουσα με καλή ακουστική, τότε αυτό μάλλον έχει να κάνει με εφαρμοσμένη ψυχοακουστική και ειδικούς αλγόριθμους που επεμβαίνουν στην ηχογράφηση. Κάτι σαν το βινύλιο: Ο λόγος που πολλοί το προτιμούν δεν είναι επειδή είναι το πιο πιστό μέσο αναπαραγωγής (δεν είναι) αλλά ακριβώς λόγω των ατελειών που έχει. Ατέλειες τις οποίες όμως με κάποιο τρόπο πολλοί τις αντιλαμβάνονται ως κάτι που βελτιώνει τον ήχο. Έγραψες....τα είπες όλα...👌 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MaXmaD Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2022 Αμα παρεις ποτε εσυ 12αρι απο μενα, θα σταματησω τον διαγωνισμο και θα βγω στο δρομο αλαλαζοντας σαν τους ζουλου! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2022 Μόλις τώρα, MaXmaD είπε Αμα παρεις ποτε εσυ 12αρι απο μενα, θα σταματησω τον διαγωνισμο και θα βγω στο δρομο αλαλαζοντας σαν τους ζουλου! Πρόσεχε τι υπόσχεσαι χαχαχ γιατί και θα βγεις και θα αλαλάξεις με την ανάλογη ενδυμασία...ε όχι να σταματήσεις το διαγωνισμό λείπει ο Μάρτης από την Σαρακοστή ? 😁 Χωρίς Τρελό Αγόρι το παιχνίδι δεν θα έχει νοστιμιά lol Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
drh Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2022 6 λεπτά πριν, MaXmaD είπε θα βγω στο δρομο αλαλαζοντας σαν τους ζουλου! αν το ηχογραφήσεις αυτό και το βάλεις στο παιχνίδι, σίγουρα θα πάρεις μερικά 12άρια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2022 Μόλις τώρα, drh είπε αν το ηχογραφήσεις αυτό και το βάλεις στο παιχνίδι, σίγουρα θα πάρεις μερικά 12άρια Κάπως έτσι όχι χαχαχ από μένα 12ρι ή έστω 10ρι 😆 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mic2mic Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2022 Γύρος #3 - ΑποτελέσματαΤίτλος∑ARDAVODRHERAFLOGABGBOJENJUDLOVMAXNOMNOVRIFRIO1 The Czars -… 961212456x12#777128132 Richard Haw… 80#81008x012012657663 Fontaines D… 7782121210x5446020#124 Midlake - R… 75003012x606#881210105 Still Corne… 6136545x#3201272846 Cayetano ft… 5420183x70510310#507 B-Movie - N… 5147#100x40111031288 Sons Of Sel… 501#234x25125245419 Κεράσια Σαμ… 471010010#810000003510 Maria Del M… 4564001x107025#100010 The Beau Br… 450062#x008810040712 Carpenter B… 44718#7x06334102213 Cage The El… 4303770x111000617#14 Ριφιφί - Αν… 2505002x3204#360015 Pain Of Sal… 1950060x08#000000Σχόλια ανά τραγούδιRound #3:DRH: Άνετα ο καλύτερος γύρος στα 2 παιχνίδια στο insomnia. Με πολλά κομμάτια από ονόματα που είτε ξανάβαλα είτε βαθμολογούσα ψηλά και σε προηγούμενα παιχνίδιαJUD: Ανέλπιστα καλός γύρος! Βασικά παίζει να είναι από τους καλύτερους που έχω παίξει στο forumvision!LOV: Πολύ καλός γύρος!!Είχε αρκετά γνωστά σε μένα κομμάτια αλλά αγαπημένα...Κάποια είχα χρόνια να τ"ακούσω και χάρηκα που μου τα ξαναθυμίσατε..Λυπάμαι γιατί αναγκάστηκα να βάλω χαμηλό βαθμό σε κομμάτια που μ"άρεσαν.!Πρώτη φορά έγραψα τόσα σχόλια (καλά) γιατί μ"άρεσαν όλα(σχεδόν όλα😋)!!!MAX: Που θα το βαλω το 12 εγω;; οεο;; Δεν γινεται κατι να το βαλω στον εαυτο μου;;NOV: Ενώ τα δύο πρώτα ξεχώρισαν τα επόμενα πέντε, από το 8 εως το 4 με δυσκόλεψαν πολύ... αλλά και το Black Lagoon που του είχα δώσει αρκετούς βαθμούς προσφαταεπίσης το Nowhere Girl όσο το άκουγα τοσο μου άρεσε, ειδικά το ορχηστρικό μέρος του κομματιού... The Czars - Little Pink House :ARD (12): Τι να λέμε τώρα δαγκωτό 12ρι !!😍😚NOM (12): 'Ολος ο γύρος σε ένα τραγούδι. Μαγεύτηκα!NOV (8): Πολύ μου άρεσεLOV (7): Μ"αρέσει!!MAX (7): Οταν πλησιαζουν Χριστουγεννα θα βαζετε Χριστουγεννιατικα;DRH (4): Czars! Είχα βάλει κι εγώ το paint the moon σε προηγούμενο παιχνίδι...πιο ωραίο εκείνο...πολύ ωραίο κι αυτό! Χαίρομαι που κάποιοι παρακολουθούν και μαθαίνουν 😋JEN (#): Άχ βρε Τσάρε! Έφυγες νωρίς! Richard Hawley - The Ocean :JEN (12): Αυτό είχε μπει στο προηγούμενο παιχνίδι απο την GAB. Δεν το είχα εκτιμήσει τότε. Τώρα όμως ήρθεLOV (12): Υπέροχο!!!🥰Το λατρεύω το συγκεκριμένο κομμάτι...Με αυτό το κομμάτι έμαθα τον Richard Hawley ..Ένας ταλαντούχος καλλιτέχνης αλλά υποτιμημένος κατά τη ταπεινή μου γνώμη...DRH (10): Μ'αρέσει πολύ ο Richard Hawley. Οι φίλοι των Pulp είναι και δικοί μου φίλοιFLO (8): πολύ ωραίο κομμάτι .. αν και μ' αρέσουν άλλα του πιο πολύ..NOV (7): Πολύ καλό, κάποτε σκεφτόμουν από Hawley να βάλω το AloneNOM (5): Ωραίο αλλά λίγο άτονο.ARD (#): Όταν το είχα ακούσει για πρώτη φορά και κατάλαβα τους στίχους είδα ότι πρόκειται περί έρωτος ο λόγος..το έψαξα λίγο και διάβασα ότι ο Ηalwley αναφέρεται μεταφορικά στην πόλη του το Σέφιλντ από το οποίο περνούν 5 ποταμοί...σε κάποιο σημείο της πόλης τους δίνουν ραντεβού τα ερωτευμένα ζευγάρια ένα τέτοιο μέρος είναι το Damflask Reservoir διάβασα ότι το προτιμούν ζευγάρια..Η λέξη Ωκεανός είναι μεταφορική έννοια...το τραγούδι εκφράζει την αγωνία την θλίψη αυτή τη γλυκόπικρη αίσθηση του να είσαι μαζί με κάποιον που είσαι ερωτευμένος και να αισθάνεσαι μια απόσταση...Μην με αφήνεις στον Ωκεανό μεταφορικά στην απέραντη μοναξιά You know it's been a long time,You always leave me tongue tied...The world is fine, by the ocean You know this time's for realIt helps the heart to heal...You know the way it is in life, it's so hard to live up toSo why are you still dressed in your mourning suit...Αφού ξέρεις πως είναι η ζωή τόσο σκληρή για να την ζήσεις (ελεύθερη μετάφραση) γιατί λοιπόν είσαι ακόμα ντυμένος/νη με το πένθιμο κοστούμι σου? Μιλάμε για φανταστικό στίχο,,,έρχονται μετά και τα κύματα γιατί πως θα περάσεις έναν Ωκεανό μόνος να τα παλεύεις εε?,,, και εκεί κορυφώνεται το τραγούδι..σε live to σόλο του είναι εκπληκτικό αλλά δεν το ανέβασα γιατί ήταν 9 και λεπτά μπορείτε να το ακούσετε εδώ για μένα είναι από τα καλύτερα τραγούδια του με βαθύ νόημα...ή δύναμη της βροντερής σιωπής και όπως είχε πει και ο ίδιος...Έχουν πάψει η άνθρωποι να εκφράζουν ότι αισθάνονται ας σταματήσουν τα τατουάζ στο σώμα τους και να τα κάνουν στην..ψυχή τους.....Αυτά τα ολίγα 😆αν σας άρεσε ακούστε και το live φοβερό σόλο η κιθάρα του κελαηδάει https://www.youtube.com/watch?v=hAbHQM2x0xcΩ βασίλεμα, κατάβαθα, του ήλιου,σε δακρύων και σ’ αιμάτων ωκεανό!Κωστής Παλαμάς - Οι μικρές Αγάπες Fontaines D.C. - Roman Holiday :DRH (12): Αυτοί αρέσουν στην οικογένεια...εντός και εκτός σπιτιού. Παίζει και ο littlefinger σε βίντεοκλιπ τους...αυτές τις μέρες το παρατήρησαFLO (10): μ άρεσε πολύ αυτό ..είχε κάτι ..φρέσκο.. underground ..ωραίο κομμάτι.. ωραία επιλογή.ARD (8): Αν δεν ήταν το Πόσο Λυπάμαι ήταν για 10 μου άρεσε και καλά του κάνανε του fake αρκούδου δε μου αρέσουν καθόλου τα λούτρινα αρκουδάκια τα αγιοβαλεντινιάτικα 😁😅 είναι νοστιμούλης και ο τραγουδιστής χαχαLOV (6): Και αυτό πολύ καλό!!Μ'αρέσει!NOM (2): Θα χρειαστεί καιρός για να καταλάβω αν μου άρεσε ή όχι.MAX (0): Του αξιζει το μηδεν! Και μαζι κ αυτος/η που το εβαλε!NOV (0): Πάντως αδιάφορο δεν θα το έλεγα Midlake - Rulers,ruling All Things :FLO (12): ο γύρος κλείνει με το καλύτερο για μένα .. από το πρώτο άκουσμα .. κομματάρα ..δεν το είχα ξανακούσει .. γι' αυτά τα κομμάτια ζούμε 😜..κεραυνός εν αιθρία .. το καλύτερο ως τώρα στο παιχνίδι .NOV (12): Πολύ καλό!NOM (8): 'Ομορφο, πολύ όμορφο!DRH (3): Πολύ ωραίο, είχα βάλει κι εγώ παλιότερα το Acts of man από τον ίδιο δίσκο. Χαίρομαι που κάποιοι παρακολουθούν και μαθαίνουν 😋ARD (0): Πολυακουσμένο και δεν είναι το καλύτερο τουςLOV (#): Αυτό το κομμάτι ήταν έρωτας απ" την πρώτη νότα..Όσες φορές και αν το ακούσω νιώθω την ίδια ανατριχίλα όπως την πρώτη φορά που το άκουσα.."Thinking the world was mine to be lost in.........I only want to be left to my own ways" Still Corners - Black Lagoon (Official Video) :NOM (7): Το έχω ακούσει τόσο πολύ, που θα έπαιρνα όρκο ότι είναι παλιό κι όχι του 2018. Το αγαπάω όμως πάρα πολύ!DRH (5): Εντάξει, είπαμε ότι χαίρομαι που κάποιοι παρακολουθούν και μαθαίνουν...αλλά αυτό το έβαλα πολύ προσφατα 😋Πολύ ωραίο κομμάτι πάντως. Αν δεν το είχα ξαναβάλει θα ήταν στο 12. Βέβαια οι καινούριοι παίκτες που να το ξέρουν...θα έπρεμε όμως να έχουν μελετήσει όλα τα αριστουργήματα που βάζω 12 παιχνίδια τώρα 😂NOV (2): Καλό είναι, για τις πρώτες φορές που το ακούςLOV (0): Ακούγεται ευχάριστα..Αλλά δεν μου περίσσεψαν..(εξάλλου μπήκε απ"τον DRH και βγήκε πρώτο στο 10ο παιχνίδι ,στον 10ο γύρο😋) Cayetano ft. Valia - Feel :LOV (10): Χρόνια είχα να το ακούσω!!Πολύ αγαπημένο!Και πάντα μου φτιαχνε τη διάθεση!🙂🙂NOM (10): Με τρελαίνει!ARD (2): χμμμNOV (#): Ναι, ξέρω, έχει ξαναμπεί και ο Cayetano κάποτε, παλιά, Π.Χ. B-Movie - Nowhere Girl :ARD (4): SO SONOV (3): Καποια στιγμή νόμιζα ότι ήταν ορχηστρικό, αλλά ΟΚ στα 3 λεπτά άρχισαν και οι στίχοι μου άρεσε... η βαθμολογιά το αδικεί...NOM (0): Δεν ξετρελάθηκα. Sons Of Selina - Of The First Water :JUD (12): Εκπληκτικό!LOV (5): Ιδιαίτερο κομμάτι...σε κάποια σημεία πολύ καλό και σε κάποια άλλα όχι τόσο..με δυσκόλεψε βαθμολογικά. Στον προηγούμενο γύρο θα το είχα παραπάνω😋NOV (5): Κάποια σημεία του κομματιού μου άρεσαν πολύNOM (4): Ωραίο!ARD (1): Οh Noooo Κεράσια Σαμαρα - Πόσο Λυπάμαι :ARD (10): Πολύ αγαπημένο και μπράβο σου που τόλμησες και το ανέβασες!DRH (0): Η ελληνίδα pain of salvation θα πάρει άλλη μία από τα ίδιαLOV (0): Δεύτερη φορά το συγκεκριμένο μέσα σε σχετικά μικρό χρονικό διάστημα...Επιμένω Σοφία Βέμπο όμως..MAX (0): Καλα αυτο δεν ξαναμπηκε;;; Μπηκε...NOM (0): Χαίρομαι με την αναβίωση τόσο σπουδαίων τραγουδιών αλλά ποτέ δεν μπορώ να τα αγαπήσω από τη δεύτερη εκτέλεση. Πάντως, από την ερμηνεία της Κερασίας Σαμαρά, λείπει εντελώς η τέχνη και το πάθος.NOV (0): Πόσο λυπάμαι...Πριν δύο μήνες, το ίδιο βίντεο και με το ίδιο λάθος όνομα... Κεράσια... και είναι και εκτός εποχής Maria Del Mar Bonet - Alenar :NOV (10): Πολύ μου άρεσεARD (6): Αν σου πω ότι δεν είχα που να βάλω το 6ρι θα με πιστέψεις?NOM (#): Η συμμετοχή μου.Η Maria del Mar Bonet i Verdaguer, γεννήθηκε το 1947 στην Πάλμα της Μαγιόρκα. The Beau Brummels - The Wolf Of Velvet Fortune :JUD (8): πολύ καλό!LOV (8): Ωραίο ,ιδιαίτερο κομμάτι και με πολύ ωραίο στίχο!NOV (4): Πολύ καλό!ARD (0): No wayNOM (0): Παράξενο τραγούδι, ιδιαίτερη φωνή. 'Ισως σε μία άλλη χρονική στιγμή, να το αποδεχόμουν. 'Οχι όμως τώρα. Carpenter Brut - Maniac :ARD (7): Ήθελα να βάλω κάτι παραπάνω αλλά δεν είχα άλλους βαθμούς😓FLO (7): ωραία διασκευή ..JUD (3): Ντάξει αν έβαζε τη διασκευή των firewind θα έπαιρνε παραπάνωLOV (3): Που το θυμηθήκατε!!!!Τολμώ να πω πως μ"αρέσει λίγο περισσότερο απο το original..😊NOM (1): Εντάξει, το αγαπάω, το λατρεύω. Αλλά στο παιχνίδι προτιμώ να δω κάτι πιό σπάνιο.NOV (0): Πάντως, με τον Michael Sembello μου αρέσει Cage The Elephant - Cigarette Daydreams :JUD (10): Αγαπημένο cd από μια εποχή που άκουγα αρκετά indie!NOM (6): 'Ιδια κατηγορία με τα περισσότερα του γύρου, χωρίς θεαματικές εξάρσεις.ARD (0): OMG...LOV (0): ...Είχα χρόνια να το ακούσω...Μ'αρέσει πολύ!! Ριφιφί - Αν Μ' Αρνηθείς :NOV (6): Από αυτούς μου αρέσουν αρκετάLOV (4): Blast from the past..🥰NOM (3): Μου ήρθε λίγο το νοσταλγικό μου!ARD (0): Δεν είναι το καλύτερό τους...DRH (0): Τώρα έβαλε το riffy ή το rifoudi το ριφιφι; Θα ριψοκινδυνεύσω την παντόφλα και θα βαθμολογήσω ότι ακούω Pain Of Salvation - Winning A War :ARD (5): Εντάξει επίτηδες το κάνεις δεν εξηγείται αλλιώς...τραβάω τις κοτσίδες μου τώρα....😱😂 παρε 5 χαχα το μηδέν το χρειάζομαι για αλλού 😏 την επόμενη φορά...γιατί θα τους ξαναβάλεις δεν μπορεί....DRH (0): Προσπαθώ να θυμηθώ τι είχα ακούσει από αυτούς και με άρεσε. Δεν τα το ψάξω όμως μόνος μου, θα περιμένω και τους επόμενους γύρους. 3 στα 3 πάντως, χάλι μαύροFLO (0): πότε είναι η συναυλία τελικά? 😜LOV (0): Ένας στίχος μου ρθε στο μυαλό όταν τους ξανα"είδα"..Αυτή η ...("υπέροχη";;;🤪) ...τρελή επιμονή σου😋😋MAX (0): Παλι αυτοι?!!? ΠΑΛΙ!?!!?NOM (0): Αυτό δεν είναι μουσική, είναι φαρμακευτική αγωγή (μαζί με κάθε γύρο, θα παίρνετε και μία δόση Pain of Salvation). Πλάκα κάνω βρε! Μου είχαν λείψει.NOV (0): Μπα, δεν με πείθουν, από τα λιγα που έχω ακούσει, μόνο ένα μου αρέσει από αυτούς και δυο-τρια ψιλοακούγονταιΣχόλια ανά παίκτηARD: The Czars - Little Pink House (12): Τι να λέμε τώρα δαγκωτό 12ρι !!😍😚 Κεράσια Σαμαρα - Πόσο Λυπάμαι (10): Πολύ αγαπημένο και μπράβο σου που τόλμησες και το ανέβασες! Fontaines D.C. - Roman Holiday (8): Αν δεν ήταν το Πόσο Λυπάμαι ήταν για 10 μου άρεσε και καλά του κάνανε του fake αρκούδου δε μου αρέσουν καθόλου τα λούτρινα αρκουδάκια τα αγιοβαλεντινιάτικα 😁😅 είναι νοστιμούλης και ο τραγουδιστής χαχα Carpenter Brut - Maniac (7): Ήθελα να βάλω κάτι παραπάνω αλλά δεν είχα άλλους βαθμούς😓 Maria Del Mar Bonet - Alenar (6): Αν σου πω ότι δεν είχα που να βάλω το 6ρι θα με πιστέψεις? Pain Of Salvation - Winning A War (5): Εντάξει επίτηδες το κάνεις δεν εξηγείται αλλιώς...τραβάω τις κοτσίδες μου τώρα....😱😂 παρε 5 χαχα το μηδέν το χρειάζομαι για αλλού 😏 την επόμενη φορά...γιατί θα τους ξαναβάλεις δεν μπορεί.... B-Movie - Nowhere Girl (4): SO SO Cayetano ft. Valia - Feel (2): χμμμ Sons Of Selina - Of The First Water (1): Οh Noooo Midlake - Rulers,ruling All Things (0): Πολυακουσμένο και δεν είναι το καλύτερο τους The Beau Brummels - The Wolf Of Velvet Fortune (0): No way Cage The Elephant - Cigarette Daydreams (0): OMG... Ριφιφί - Αν Μ' Αρνηθείς (0): Δεν είναι το καλύτερό τους... Richard Hawley - The Ocean (#): Όταν το είχα ακούσει για πρώτη φορά και κατάλαβα τους στίχους είδα ότι πρόκειται περί έρωτος ο λόγος..το έψαξα λίγο και διάβασα ότι ο Ηalwley αναφέρεται μεταφορικά στην πόλη του το Σέφιλντ από το οποίο περνούν 5 ποταμοί...σε κάποιο σημείο της πόλης τους δίνουν ραντεβού τα ερωτευμένα ζευγάρια ένα τέτοιο μέρος είναι το Damflask Reservoir διάβασα ότι το προτιμούν ζευγάρια..Η λέξη Ωκεανός είναι μεταφορική έννοια...το τραγούδι εκφράζει την αγωνία την θλίψη αυτή τη γλυκόπικρη αίσθηση του να είσαι μαζί με κάποιον που είσαι ερωτευμένος και να αισθάνεσαι μια απόσταση...Μην με αφήνεις στον Ωκεανό μεταφορικά στην απέραντη μοναξιά You know it's been a long time,You always leave me tongue tied...The world is fine, by the ocean You know this time's for realIt helps the heart to heal...You know the way it is in life, it's so hard to live up toSo why are you still dressed in your mourning suit...Αφού ξέρεις πως είναι η ζωή τόσο σκληρή για να την ζήσεις (ελεύθερη μετάφραση) γιατί λοιπόν είσαι ακόμα ντυμένος/νη με το πένθιμο κοστούμι σου? Μιλάμε για φανταστικό στίχο,,,έρχονται μετά και τα κύματα γιατί πως θα περάσεις έναν Ωκεανό μόνος να τα παλεύεις εε?,,, και εκεί κορυφώνεται το τραγούδι..σε live to σόλο του είναι εκπληκτικό αλλά δεν το ανέβασα γιατί ήταν 9 και λεπτά μπορείτε να το ακούσετε εδώ για μένα είναι από τα καλύτερα τραγούδια του με βαθύ νόημα...ή δύναμη της βροντερής σιωπής και όπως είχε πει και ο ίδιος...Έχουν πάψει η άνθρωποι να εκφράζουν ότι αισθάνονται ας σταματήσουν τα τατουάζ στο σώμα τους και να τα κάνουν στην..ψυχή τους.....Αυτά τα ολίγα 😆αν σας άρεσε ακούστε και το live φοβερό σόλο η κιθάρα του κελαηδάει https://www.youtube.com/watch?v=hAbHQM2x0xcΩ βασίλεμα, κατάβαθα, του ήλιου,σε δακρύων και σ’ αιμάτων ωκεανό!Κωστής Παλαμάς - Οι μικρές ΑγάπεςDRH:Round #3: Άνετα ο καλύτερος γύρος στα 2 παιχνίδια στο insomnia. Με πολλά κομμάτια από ονόματα που είτε ξανάβαλα είτε βαθμολογούσα ψηλά και σε προηγούμενα παιχνίδια Fontaines D.C. - Roman Holiday (12): Αυτοί αρέσουν στην οικογένεια...εντός και εκτός σπιτιού. Παίζει και ο littlefinger σε βίντεοκλιπ τους...αυτές τις μέρες το παρατήρησα Richard Hawley - The Ocean (10): Μ'αρέσει πολύ ο Richard Hawley. Οι φίλοι των Pulp είναι και δικοί μου φίλοι Still Corners - Black Lagoon (Official Video) (5): Εντάξει, είπαμε ότι χαίρομαι που κάποιοι παρακολουθούν και μαθαίνουν...αλλά αυτό το έβαλα πολύ προσφατα 😋Πολύ ωραίο κομμάτι πάντως. Αν δεν το είχα ξαναβάλει θα ήταν στο 12. Βέβαια οι καινούριοι παίκτες που να το ξέρουν...θα έπρεμε όμως να έχουν μελετήσει όλα τα αριστουργήματα που βάζω 12 παιχνίδια τώρα 😂 The Czars - Little Pink House (4): Czars! Είχα βάλει κι εγώ το paint the moon σε προηγούμενο παιχνίδι...πιο ωραίο εκείνο...πολύ ωραίο κι αυτό! Χαίρομαι που κάποιοι παρακολουθούν και μαθαίνουν 😋 Midlake - Rulers,ruling All Things (3): Πολύ ωραίο, είχα βάλει κι εγώ παλιότερα το Acts of man από τον ίδιο δίσκο. Χαίρομαι που κάποιοι παρακολουθούν και μαθαίνουν 😋 Κεράσια Σαμαρα - Πόσο Λυπάμαι (0): Η ελληνίδα pain of salvation θα πάρει άλλη μία από τα ίδια Ριφιφί - Αν Μ' Αρνηθείς (0): Τώρα έβαλε το riffy ή το rifoudi το ριφιφι; Θα ριψοκινδυνεύσω την παντόφλα και θα βαθμολογήσω ότι ακούω Pain Of Salvation - Winning A War (0): Προσπαθώ να θυμηθώ τι είχα ακούσει από αυτούς και με άρεσε. Δεν τα το ψάξω όμως μόνος μου, θα περιμένω και τους επόμενους γύρους. 3 στα 3 πάντως, χάλι μαύροFLO: Midlake - Rulers,ruling All Things (12): ο γύρος κλείνει με το καλύτερο για μένα .. από το πρώτο άκουσμα .. κομματάρα ..δεν το είχα ξανακούσει .. γι' αυτά τα κομμάτια ζούμε 😜..κεραυνός εν αιθρία .. το καλύτερο ως τώρα στο παιχνίδι . Fontaines D.C. - Roman Holiday (10): μ άρεσε πολύ αυτό ..είχε κάτι ..φρέσκο.. underground ..ωραίο κομμάτι.. ωραία επιλογή. Richard Hawley - The Ocean (8): πολύ ωραίο κομμάτι .. αν και μ' αρέσουν άλλα του πιο πολύ.. Carpenter Brut - Maniac (7): ωραία διασκευή .. Pain Of Salvation - Winning A War (0): πότε είναι η συναυλία τελικά? 😜JEN: Richard Hawley - The Ocean (12): Αυτό είχε μπει στο προηγούμενο παιχνίδι απο την GAB. Δεν το είχα εκτιμήσει τότε. Τώρα όμως ήρθε The Czars - Little Pink House (#): Άχ βρε Τσάρε! Έφυγες νωρίς!JUD:Round #3: Ανέλπιστα καλός γύρος! Βασικά παίζει να είναι από τους καλύτερους που έχω παίξει στο forumvision! Sons Of Selina - Of The First Water (12): Εκπληκτικό! Cage The Elephant - Cigarette Daydreams (10): Αγαπημένο cd από μια εποχή που άκουγα αρκετά indie! The Beau Brummels - The Wolf Of Velvet Fortune (8): πολύ καλό! Carpenter Brut - Maniac (3): Ντάξει αν έβαζε τη διασκευή των firewind θα έπαιρνε παραπάνωLOV:Round #3: Πολύ καλός γύρος!!Είχε αρκετά γνωστά σε μένα κομμάτια αλλά αγαπημένα...Κάποια είχα χρόνια να τ"ακούσω και χάρηκα που μου τα ξαναθυμίσατε..Λυπάμαι γιατί αναγκάστηκα να βάλω χαμηλό βαθμό σε κομμάτια που μ"άρεσαν.!Πρώτη φορά έγραψα τόσα σχόλια (καλά) γιατί μ"άρεσαν όλα(σχεδόν όλα😋)!!! Richard Hawley - The Ocean (12): Υπέροχο!!!🥰Το λατρεύω το συγκεκριμένο κομμάτι...Με αυτό το κομμάτι έμαθα τον Richard Hawley ..Ένας ταλαντούχος καλλιτέχνης αλλά υποτιμημένος κατά τη ταπεινή μου γνώμη... Cayetano ft. Valia - Feel (10): Χρόνια είχα να το ακούσω!!Πολύ αγαπημένο!Και πάντα μου φτιαχνε τη διάθεση!🙂🙂 The Beau Brummels - The Wolf Of Velvet Fortune (8): Ωραίο ,ιδιαίτερο κομμάτι και με πολύ ωραίο στίχο! The Czars - Little Pink House (7): Μ"αρέσει!! Fontaines D.C. - Roman Holiday (6): Και αυτό πολύ καλό!!Μ'αρέσει! Sons Of Selina - Of The First Water (5): Ιδιαίτερο κομμάτι...σε κάποια σημεία πολύ καλό και σε κάποια άλλα όχι τόσο..με δυσκόλεψε βαθμολογικά. Στον προηγούμενο γύρο θα το είχα παραπάνω😋 Ριφιφί - Αν Μ' Αρνηθείς (4): Blast from the past..🥰 Carpenter Brut - Maniac (3): Που το θυμηθήκατε!!!!Τολμώ να πω πως μ"αρέσει λίγο περισσότερο απο το original..😊 Still Corners - Black Lagoon (Official Video) (0): Ακούγεται ευχάριστα..Αλλά δεν μου περίσσεψαν..(εξάλλου μπήκε απ"τον DRH και βγήκε πρώτο στο 10ο παιχνίδι ,στον 10ο γύρο😋) Κεράσια Σαμαρα - Πόσο Λυπάμαι (0): Δεύτερη φορά το συγκεκριμένο μέσα σε σχετικά μικρό χρονικό διάστημα...Επιμένω Σοφία Βέμπο όμως.. Cage The Elephant - Cigarette Daydreams (0): ...Είχα χρόνια να το ακούσω...Μ'αρέσει πολύ!! Pain Of Salvation - Winning A War (0): Ένας στίχος μου ρθε στο μυαλό όταν τους ξανα"είδα"..Αυτή η ...("υπέροχη";;;🤪) ...τρελή επιμονή σου😋😋 Midlake - Rulers,ruling All Things (#): Αυτό το κομμάτι ήταν έρωτας απ" την πρώτη νότα..Όσες φορές και αν το ακούσω νιώθω την ίδια ανατριχίλα όπως την πρώτη φορά που το άκουσα.."Thinking the world was mine to be lost in.........I only want to be left to my own ways"MAX:Round #3: Που θα το βαλω το 12 εγω;; οεο;; Δεν γινεται κατι να το βαλω στον εαυτο μου;; The Czars - Little Pink House (7): Οταν πλησιαζουν Χριστουγεννα θα βαζετε Χριστουγεννιατικα; Fontaines D.C. - Roman Holiday (0): Του αξιζει το μηδεν! Και μαζι κ αυτος/η που το εβαλε! Κεράσια Σαμαρα - Πόσο Λυπάμαι (0): Καλα αυτο δεν ξαναμπηκε;;; Μπηκε... Pain Of Salvation - Winning A War (0): Παλι αυτοι?!!? ΠΑΛΙ!?!!?NOM: The Czars - Little Pink House (12): 'Ολος ο γύρος σε ένα τραγούδι. Μαγεύτηκα! Cayetano ft. Valia - Feel (10): Με τρελαίνει! Midlake - Rulers,ruling All Things (8): 'Ομορφο, πολύ όμορφο! Still Corners - Black Lagoon (Official Video) (7): Το έχω ακούσει τόσο πολύ, που θα έπαιρνα όρκο ότι είναι παλιό κι όχι του 2018. Το αγαπάω όμως πάρα πολύ! Cage The Elephant - Cigarette Daydreams (6): 'Ιδια κατηγορία με τα περισσότερα του γύρου, χωρίς θεαματικές εξάρσεις. Richard Hawley - The Ocean (5): Ωραίο αλλά λίγο άτονο. Sons Of Selina - Of The First Water (4): Ωραίο! Ριφιφί - Αν Μ' Αρνηθείς (3): Μου ήρθε λίγο το νοσταλγικό μου! Fontaines D.C. - Roman Holiday (2): Θα χρειαστεί καιρός για να καταλάβω αν μου άρεσε ή όχι. Carpenter Brut - Maniac (1): Εντάξει, το αγαπάω, το λατρεύω. Αλλά στο παιχνίδι προτιμώ να δω κάτι πιό σπάνιο. B-Movie - Nowhere Girl (0): Δεν ξετρελάθηκα. Κεράσια Σαμαρα - Πόσο Λυπάμαι (0): Χαίρομαι με την αναβίωση τόσο σπουδαίων τραγουδιών αλλά ποτέ δεν μπορώ να τα αγαπήσω από τη δεύτερη εκτέλεση. Πάντως, από την ερμηνεία της Κερασίας Σαμαρά, λείπει εντελώς η τέχνη και το πάθος. The Beau Brummels - The Wolf Of Velvet Fortune (0): Παράξενο τραγούδι, ιδιαίτερη φωνή. 'Ισως σε μία άλλη χρονική στιγμή, να το αποδεχόμουν. 'Οχι όμως τώρα. Pain Of Salvation - Winning A War (0): Αυτό δεν είναι μουσική, είναι φαρμακευτική αγωγή (μαζί με κάθε γύρο, θα παίρνετε και μία δόση Pain of Salvation). Πλάκα κάνω βρε! Μου είχαν λείψει. Maria Del Mar Bonet - Alenar (#): Η συμμετοχή μου.Η Maria del Mar Bonet i Verdaguer, γεννήθηκε το 1947 στην Πάλμα της Μαγιόρκα.NOV:Round #3: Ενώ τα δύο πρώτα ξεχώρισαν τα επόμενα πέντε, από το 8 εως το 4 με δυσκόλεψαν πολύ... αλλά και το Black Lagoon που του είχα δώσει αρκετούς βαθμούς προσφαταεπίσης το Nowhere Girl όσο το άκουγα τοσο μου άρεσε, ειδικά το ορχηστρικό μέρος του κομματιού... Midlake - Rulers,ruling All Things (12): Πολύ καλό! Maria Del Mar Bonet - Alenar (10): Πολύ μου άρεσε The Czars - Little Pink House (8): Πολύ μου άρεσε Richard Hawley - The Ocean (7): Πολύ καλό, κάποτε σκεφτόμουν από Hawley να βάλω το Alone Ριφιφί - Αν Μ' Αρνηθείς (6): Από αυτούς μου αρέσουν αρκετά Sons Of Selina - Of The First Water (5): Κάποια σημεία του κομματιού μου άρεσαν πολύ The Beau Brummels - The Wolf Of Velvet Fortune (4): Πολύ καλό! B-Movie - Nowhere Girl (3): Καποια στιγμή νόμιζα ότι ήταν ορχηστρικό, αλλά ΟΚ στα 3 λεπτά άρχισαν και οι στίχοι μου άρεσε... η βαθμολογιά το αδικεί... Still Corners - Black Lagoon (Official Video) (2): Καλό είναι, για τις πρώτες φορές που το ακούς Fontaines D.C. - Roman Holiday (0): Πάντως αδιάφορο δεν θα το έλεγα Κεράσια Σαμαρα - Πόσο Λυπάμαι (0): Πόσο λυπάμαι...Πριν δύο μήνες, το ίδιο βίντεο και με το ίδιο λάθος όνομα... Κεράσια... και είναι και εκτός εποχής Carpenter Brut - Maniac (0): Πάντως, με τον Michael Sembello μου αρέσει Pain Of Salvation - Winning A War (0): Μπα, δεν με πείθουν, από τα λιγα που έχω ακούσει, μόνο ένα μου αρέσει από αυτούς και δυο-τρια ψιλοακούγονται Cayetano ft. Valia - Feel (#): Ναι, ξέρω, έχει ξαναμπεί και ο Cayetano κάποτε, παλιά, Π.Χ.Συγκεντρωτικά αποτελέσματα +/- Παίκτης∑Γ01Γ02Γ03Γ04Γ05Γ06Γ07Γ08Γ09Γ10Γ11Γ121 NOV2439891542 +3 LOV216895275= +4 ARD2166571804 +3 JEN2142692965 -2 GBO2137478616 -4 FLO1997282457 -3 ERA1878954448 +1 RIF1804558779 -1 DRH16151595110 AVO14455395011 RIO13657364312 GAB12956264713 -1 NOM12741414514 MAX10616652515 JUD81362619 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lovesucks Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Συγχαρητήρια @JennyP για την πρώτη θέση! @ariadnimusiclover @riffy μπράβο για την δεύτερη και τρίτη θέση αντίστοιχα! Πολύ ωραίος γύρος πραγματικά. Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους!!🌻🙂 Επεξ/σία 31 Οκτωβρίου 2022 από lovesucks 4 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Ευχαριστώ που σας άρεσε το τραγούδι και για τις βαθμολογίες σας και καλή εβδομάδα να έχουμε. Ένα μπράβο στην Τζενουίτα μου και @riffy επίσης ένα μπράβο στον @NovaLacertae και @lovesucks για την πρώτη και δεύτερη θέση στην γενική κατάταξη!!🙂 Την προηγούμενη φορά έπιασα 666 και αυτή τη φορά έπιασα αυτόν τον αριθμό χμμμ 😁👹🤣 Γούρι χαχα Επεξ/σία 31 Οκτωβρίου 2022 από ariadnimusiclover Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2022 Τα έλεγα δεν τα έλεγα; Ξεκινήσαμε. 😅 Στις 22/9/2022 στις 10:18 ΠΜ, Mrs. Hyde είπε Αδελφή τής Τζένης;;;;; Είχαμε μια που μας πήρε μέχρι και τα σώβρακα. Τώρα τις κάναμε δύο; Περαστικά μας. 😅 Αναφορά σε κείμενο ARD (#): Όταν το είχα ακούσει για πρώτη φορά και κατάλαβα τους στίχους είδα ότι πρόκειται περί έρωτος ο λόγος..το έψαξα λίγο και διάβασα ότι ο Ηalwley αναφέρεται μεταφορικά στην πόλη του το Σέφιλντ από το οποίο περνούν 5 ποταμοί...σε κάποιο σημείο της πόλης τους δίνουν ραντεβού τα ερωτευμένα ζευγάρια ένα τέτοιο μέρος είναι το Damflask Reservoir διάβασα ότι το προτιμούν ζευγάρια..Η λέξη Ωκεανός είναι μεταφορική έννοια...το τραγούδι εκφράζει την αγωνία την θλίψη αυτή τη γλυκόπικρη αίσθηση του να είσαι μαζί με κάποιον που είσαι ερωτευμένος και να αισθάνεσαι μια απόσταση...Μην με αφήνεις στον Ωκεανό μεταφορικά στην απέραντη μοναξιά You know it's been a long time,You always leave me tongue tied...The world is fine, by the ocean You know this time's for real It helps the heart to heal...You know the way it is in life, it's so hard to live up to So why are you still dressed in your mourning suit...Αφού ξέρεις πως είναι η ζωή τόσο σκληρή για να την ζήσεις (ελεύθερη μετάφραση) γιατί λοιπόν είσαι ακόμα ντυμένος/νη με το πένθιμο κοστούμι σου? Μιλάμε για φανταστικό στίχο,,,έρχονται μετά και τα κύματα γιατί πως θα περάσεις έναν Ωκεανό μόνος να τα παλεύεις εε?,,, και εκεί κορυφώνεται το τραγούδι..σε live to σόλο του είναι εκπληκτικό αλλά δεν το ανέβασα γιατί ήταν 9 και λεπτά μπορείτε να το ακούσετε εδώ για μένα είναι από τα καλύτερα τραγούδια του με βαθύ νόημα...ή δύναμη της βροντερής σιωπής και όπως είχε πει και ο ίδιος...Έχουν πάψει η άνθρωποι να εκφράζουν ότι αισθάνονται ας σταματήσουν τα τατουάζ στο σώμα τους και να τα κάνουν στην..ψυχή τους.....Αυτά τα ολίγα 😆αν σας άρεσε ακούστε και το live φοβερό σόλο η κιθάρα του κελαηδάει https://www.youtube.com/watch?v=hAbHQM2x0xc Ω βασίλεμα, κατάβαθα, του ήλιου, σε δακρύων και σ’ αιμάτων ωκεανό! Κωστής Παλαμάς - Οι μικρές Αγάπες Το ευχαριστήθηκα αυτό το σχόλιο. Μπράβο, βρε Αριάδνη. Απολαυστικό όσο το τραγούδι (που το λατρεύω). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2022 2 ώρες πριν, Mrs. Hyde είπε Τα έλεγα δεν τα έλεγα; Ξεκινήσαμε. 😅 Το ευχαριστήθηκα αυτό το σχόλιο. Μπράβο, βρε Αριάδνη. Απολαυστικό όσο το τραγούδι (που το λατρεύω). Καλά είσαι φοβερή...Eλπίζω μόνο να πάει έτσι μέχρι τέλους χαχα Σε ευχαριστώ για τα σχόλιά σου λέω από εδώ και πέρα σε όποιο τραγούδι ανεβάζω να κάνω και τον ανάλογο σχολιασμό να μην είναι ξερό και μαραμένο και πάνω από όλα για ποιο λόγο το διάλεξα....🙂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lovesucks Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, mic2mic είπε DRH (3): Πολύ ωραίο, είχα βάλει κι εγώ παλιότερα το Acts of man από τον ίδιο δίσκο. Χαίρομαι που κάποιοι παρακολουθούν και μαθαίνουν 😋 Απ"όσο είχα δει @drh όταν έβαλα όλα τα κομμάτια και τώρα που ξανακοίταξα τις λίστες των προηγούμενων παιχνιδιών ,δεν είχαν ξαναμπεί οι Midlake..🙂 Mήπως μπερδεύεσαι με το καφαινείω που χες βάλει το Small Mountain απ"τον ίδιο δίσκο..😋 Επεξ/σία 31 Οκτωβρίου 2022 από lovesucks 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 22 λεπτά πριν, lovesucks είπε Απ"όσο είχα δει @drh όταν έβαλα όλα τα κομμάτια και τώρα που ξανακοίταξα τις λίστες των προηγούμενων παιχνιδιών ,δεν είχαν ξαναμπεί οι Midlake..🙂 Mήπως μπερδεύεσαι με το καφαινείω που χες βάλει το Small Mountain απ"τον ίδιο δίσκο..😋 Έτσι έτσι...γιατί Midlake είχαν μπει το 2008 άλλο τραγούδι από το μέλος livewire το 2018 άλλο τραγούδι από τον Κόσκα και από εμένα ένα live τους με άλλα τραγούδια τον Σεπτέμβριο του 2022..... μήπως εννοεί στο παιχνίδι είχε ξαναβάλει? Γιατί αλλιώς δεν μας τα λέει καλά😁 χαχα Eκτός και αν το έβαλε κάπου χωρίς τίτλο αυτό το εκνευριστικό στυλ ποσταρίσματος που βλέπω και δεν μπορώ να καταλάβω ποιο τραγούδι ή μουσική είναι όταν δεν λειτουργεί το youtube γιατί δεν βρήκα κάτι στο μουσικό καφενείο ή αλλού Επεξ/σία 31 Οκτωβρίου 2022 από ariadnimusiclover Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lovesucks Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 32 λεπτά πριν, ariadnimusiclover είπε Έτσι έτσι...γιατί Midlake είχαν μπει το 2008 άλλο τραγούδι από το μέλος livewire το 2018 άλλο τραγούδι από τον Κόσκα και από εμένα ένα live τους με άλλα τραγούδια τον Σεπτέμβριο του 2022..... μήπως εννοεί στο παιχνίδι είχε ξαναβάλει? Γιατί αλλιώς δεν μας τα λέει καλά😁 χαχα Eκτός και αν το έβαλε κάπου χωρίς τίτλο αυτό το εκνευριστικό στυλ ποσταρίσματος που βλέπω και δεν μπορώ να καταλάβω ποιο τραγούδι ή μουσική είναι όταν δεν λειτουργεί το youtube γιατί δεν βρήκα κάτι στο μουσικό καφενείο ή αλλού Στο τι ακούτε έχω βάλει και γω αλλά σπάνια έβαζα τίτλους στα 6χρόνια που συμμετέχω στα μουσικά θέματα..Με πιο πρόσφατη ανάρτησή μου με Midlake πριν 2-3 βδομάδες αν δεν κάνω λάθος.O @drh είχε βάλει στο καφενείο το Small Mountain. Ο @drh αναφέρεται στο παιχνίδι..Και γω για τις λίστες του παιχνιδιού μιλούσα..Δεν έχω λίστες από το ινσόμνια (είναι χιλιάδες τα κομμάτια😜😜) Επεξ/σία 31 Οκτωβρίου 2022 από lovesucks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2022 Μόλις τώρα, lovesucks είπε Στο τι ακούτε έχω βάλει και γω αλλά σπάνια έβαζα τίτλους στα 6χρόνια που συμμετέχω στα μουσικά θέματα..Με πιο πρόσφατη ανάρτησή μου με Midlake πριν 2-3 βδομάδες αν δεν κάνω λάθος.O @drh είχε βάλει στο καφενείο το Small Mountain. Ο @drh αναφέρεται στο παιχνίδι..Και γω για τις λίστες του παιχνιδιού μιλούσα..Δεν έχω λίστες από το ινσόμνια (είναι χιλιάδες τα κομμάτια😜😜) Kαι να το είχε βάλει στο καφενείο δεν φαίνεται στην εφαρμογή της εύρεσης γιατί προφανώς δεν έχει τίτλο...σε τσάκωσα πουλάκι μου ΤΙΙΙΙ δεν βάζεις τίτλους ?? Αύριο με τον κηδεμόνα σου έχω φέρει και τον ξύλινο χάρακα χαχαχ κι άλλη μια ψυχή τα χει ακούσει που δεν βάζει τίτλους ονόματα δεν λέμε υπολήψεις δεν προσβάλουμε χαχαχ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα