drh Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2022 Δεν μπαίνω καθόλου συχνά τελευταία...και χάνω τα καλύτερα...δεν ξέρω και λεπτομέρειες να ρίξω λάδι στη φωτιά 😤 Πάντως, πολλών λεπτών σιγή σήμερα για τον Terry Hall To τραγούδι μας με τη RIO όταν ήταν μικρή: 4 1
nomainline Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 6 ώρες πριν, drh είπε Δεν μπαίνω καθόλου συχνά τελευταία...και χάνω τα καλύτερα...δεν ξέρω και λεπτομέρειες να ρίξω λάδι στη φωτιά 😤 Πάντως, πολλών λεπτών σιγή σήμερα για τον Terry Hall To τραγούδι μας με τη RIO όταν ήταν μικρή: Δεν χρειάζεται να ρίξεις εσύ λάδι στη φωτιά. Αυτό το έργο, το έχουν αναλάβει όσοι ήδη καίγονται. 1
drh Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 4 ώρες πριν, nomainline είπε Δεν χρειάζεται να ρίξεις εσύ λάδι στη φωτιά Μα δεν είναι ότι χρειάζεται. Είναι ότι θα μου άρεζε.....αλλά δεν τα είδα και δεν ξέρω τι να πω 😤 Ας συνεχίσω με το αφιέρωμα 6
nomainline Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 9 ώρες πριν, drh είπε Ας συνεχίσω με το αφιέρωμα Εκπληκτικό τραγούδι! Λυπάμαι που έφυγε τόσο νωρίς. 1
drh Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 συνεχίζουμε με ένα χιτάκι (πόσα χρόνια έχει περάσει από τότε που τα χιτάκια ήταν κομμάτια με νόημα;) και μια διασκευή 3 1
JennyP Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 3 λεπτά πριν, drh είπε συνεχίζουμε με ένα χιτάκι (πόσα χρόνια έχει περάσει από τότε που τα χιτάκια ήταν κομμάτια με νόημα;) και μια διασκευή Oι ίδιοι το 2019 έβγαλαν νέο δίσκο. Ο ήχος τους παραμένει γνώριμος. Ξεχώρισα το παρακάτω. Ταιριάζει κιόλας. 😂 3
drh Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 11 λεπτά πριν, JennyP είπε Ταιριάζει κιόλας. Χαχαχα!!! Ε, αφού το έβαλες εσύ, ταιριάζει και το επόμενο 2 1
poulinos Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 14 hours ago, drh said: Μα δεν είναι ότι χρειάζεται. Είναι ότι θα μου άρεζε.....αλλά δεν τα είδα και δεν ξέρω τι να πω 😤 ..... αν καποια στιγμη δειτε κανα τοπικ να κλεινει (οχι απο μενα) και να μην ξανανοιγει λογω τσακωμων οπως αυτων που εγιναν μετα μην πειτε οτι δεν ενημερωσα. και οχι δεν ενοχλει εμενα τι κανετε.μπορειτε να βγαλετε και τα περιστροφα αν θελετε. δεν μου πεφτει λογος.εγω ενημερωση κανω απλα 3
drh Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 Όχι βρε, παρεξήγησες, δε θέλω να τσακωθώ 😛 να πειράζω αυτούς που τσακώνονται ήθελα...ειδικά όταν είναι για θέματα βαθμολογιών, παρεξηγήσεων για το γούστο και τέτοια χαζά.....αν κατάλαβα καλά ότι έγινε κάτι τέτοιο...να σπείρω λίγο τη διχόνεια για να έχει περισσότερη πλάκα...αθώα πράγματα 😈😈😈 17 λεπτά πριν, poulinos είπε μπορειτε να βγαλετε και τα περιστροφα thx και για την πάσα 😜 4
mic2mic Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2022 Γύρος #9Playlist01. Opeth - Deliverance 02. Χρήστος Αυγερινός - Για Τα Μάτια Του Κόσμου 03. Venustribes - Love It For What It Is 04. Tamaryn - Softcore 05. Launder - Beggar 06. T.2. - No More White Horses 07. Electric Litany - Refugee (Under A Common Sky) 08. Human Tetris - Our Love Ends 09. Schema - Before You 10. Insomniac - Memo Boy,chakra Effendi 11. Melodie Nelson - This Town AVO - DNS ERA - DNS GAB - DNS GBO - DNS 2
poulinos Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2022 On 21/12/2022 at 23:49, drh said: Όχι βρε, παρεξήγησες, δε θέλω να τσακωθώ 😛 να πειράζω αυτούς που τσακώνονται ήθελα...ειδικά όταν είναι για θέματα βαθμολογιών, παρεξηγήσεων για το γούστο και τέτοια χαζά.....αν κατάλαβα καλά ότι έγινε κάτι τέτοιο...να σπείρω λίγο τη διχόνεια για να έχει περισσότερη πλάκα...αθώα πράγματα 😈😈😈 thx και για την πάσα 😜 kai μετα θα γινονται τα κλασσικα περιστατικα με τα μαχαιρωματα. υπαρχει οπως λενε μια λεπτη γραμμη αναμεσα στο αστειο και στο να νευριασει ο αλλος και οπως εχει φανει ως τωρα σε αυτο το θεμα δεν ειναι απολυτα κατανοητο με αποτελεσμα να γινεται οτι εγινε. 2
MaXmaD Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2022 Εσυ γιατι δεν παιζεις;;; Φοβασαι μηπως σε νευριασει κανεις και φας κανα μπαν εε;;;
JennyP Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2022 Xρόνια Πολλά! Καλά Χριστούγεννα να έχουμε με υγεία και ότι άλλο επιθυμεί η ψυχή μας. Ευχές από μένα και την Αριάδνη. Κάτι διαφορετικό αλλά επίκαιρο. 😂😂😂 Nα γελάσουμε και λίγο. 3
MrsPeel Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2022 Χρόνια πολλά! Καλά Χριστούγεννα! Χρόνια πολλά, Τζένη και για τη γιορτή σου! 5 1
JennyP Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2022 58 λεπτά πριν, MrsPeel είπε Χρόνια πολλά! Καλά Χριστούγεννα! Χρόνια πολλά, Τζένη και για τη γιορτή σου! Ευχαριστώ πολυ!! Καλες γιορτες!💗 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα