Προς το περιεχόμενο

Insomnia Forumvision #2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν μπαίνω καθόλου συχνά τελευταία...και χάνω τα καλύτερα...δεν ξέρω και λεπτομέρειες να ρίξω λάδι στη φωτιά 😤

Πάντως, πολλών λεπτών σιγή σήμερα για τον Terry Hall

To τραγούδι μας με τη RIO όταν ήταν μικρή:

• Like 4
  • Sad 1
  • Απαντ. 386
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
6 ώρες πριν, drh είπε

Δεν μπαίνω καθόλου συχνά τελευταία...και χάνω τα καλύτερα...δεν ξέρω και λεπτομέρειες να ρίξω λάδι στη φωτιά 😤

Πάντως, πολλών λεπτών σιγή σήμερα για τον Terry Hall

To τραγούδι μας με τη RIO όταν ήταν μικρή:

Δεν χρειάζεται να ρίξεις εσύ λάδι στη φωτιά. Αυτό το έργο, το έχουν αναλάβει όσοι ήδη καίγονται.:D

• Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, nomainline είπε

Δεν χρειάζεται να ρίξεις εσύ λάδι στη φωτιά

Μα δεν είναι ότι χρειάζεται. Είναι ότι θα μου άρεζε.....αλλά δεν τα είδα και δεν ξέρω τι να πω 😤

Ας συνεχίσω με το αφιέρωμα

• Like 6
Δημοσ.

συνεχίζουμε με ένα χιτάκι (πόσα χρόνια έχει περάσει από τότε που τα χιτάκια ήταν κομμάτια με νόημα;)

και μια διασκευή

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, drh είπε

συνεχίζουμε με ένα χιτάκι (πόσα χρόνια έχει περάσει από τότε που τα χιτάκια ήταν κομμάτια με νόημα;)

και μια διασκευή

Oι ίδιοι το 2019 έβγαλαν νέο δίσκο.  Ο ήχος τους παραμένει γνώριμος. Ξεχώρισα  το παρακάτω. Ταιριάζει κιόλας. 😂

• Like 3
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, JennyP είπε

Ταιριάζει κιόλας.

Χαχαχα!!! Ε, αφού το έβαλες εσύ, ταιριάζει και το επόμενο

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
14 hours ago, drh said:

Μα δεν είναι ότι χρειάζεται. Είναι ότι θα μου άρεζε.....αλλά δεν τα είδα και δεν ξέρω τι να πω 😤

.....

αν καποια στιγμη δειτε κανα τοπικ να κλεινει (οχι απο μενα) και να μην ξανανοιγει  λογω τσακωμων οπως αυτων που εγιναν μετα μην πειτε οτι δεν ενημερωσα.

και οχι δεν ενοχλει εμενα τι κανετε.μπορειτε να βγαλετε και τα περιστροφα αν θελετε. δεν μου πεφτει λογος.εγω ενημερωση κανω απλα

• Like 3
Δημοσ.

Όχι βρε, παρεξήγησες, δε θέλω να τσακωθώ 😛  να πειράζω αυτούς που τσακώνονται ήθελα...ειδικά όταν είναι για θέματα βαθμολογιών, παρεξηγήσεων για το γούστο και τέτοια χαζά.....αν κατάλαβα καλά ότι έγινε κάτι τέτοιο...να σπείρω λίγο τη διχόνεια για να έχει περισσότερη πλάκα...αθώα πράγματα 😈😈😈

17 λεπτά πριν, poulinos είπε

μπορειτε να βγαλετε και τα περιστροφα

thx και για την πάσα 😜

• Like 4
Δημοσ.
On 21/12/2022 at 23:49, drh said:

Όχι βρε, παρεξήγησες, δε θέλω να τσακωθώ 😛  να πειράζω αυτούς που τσακώνονται ήθελα...ειδικά όταν είναι για θέματα βαθμολογιών, παρεξηγήσεων για το γούστο και τέτοια χαζά.....αν κατάλαβα καλά ότι έγινε κάτι τέτοιο...να σπείρω λίγο τη διχόνεια για να έχει περισσότερη πλάκα...αθώα πράγματα 😈😈😈

thx και για την πάσα 😜

kai μετα θα γινονται τα κλασσικα περιστατικα με τα μαχαιρωματα. υπαρχει οπως λενε μια λεπτη γραμμη αναμεσα στο αστειο και στο να νευριασει ο αλλος και οπως εχει φανει ως τωρα σε αυτο το θεμα δεν ειναι απολυτα κατανοητο με αποτελεσμα να γινεται οτι εγινε. :P

• Like 2
Δημοσ.

Xρόνια Πολλά! Καλά Χριστούγεννα να έχουμε με υγεία και ότι άλλο επιθυμεί η ψυχή μας. Ευχές από μένα και την Αριάδνη.

Κάτι διαφορετικό αλλά επίκαιρο. 

😂😂😂  Nα γελάσουμε και λίγο.

• Like 3
Δημοσ.
58 λεπτά πριν, MrsPeel είπε

Χρόνια πολλά! Καλά Χριστούγεννα! 

Χρόνια πολλά, Τζένη και για τη γιορτή σου!

Ευχαριστώ πολυ!! Καλες γιορτες!💗

• Like 4

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...