floyd89gr Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2022 13 λεπτά πριν, ariadnimusiclover είπε Το ένα που με ξετρέλανε ελπίζω πραγματικά να είναι δικό σου γιατί μου βγάζεις μια συμπάθεια αν κρίνω από τους βαθμούς που μου έχεις δώσει αμφιβάλλω ότι θα είναι το δικό μου .. άλλος θα είναι ο τυχερός ... δεν νομίζω ότι σ 'αρέσουν τα κομμάτια που βάζω .. γούστα είναι αυτά βέβαια ..δεν μπορούμε να ταιριάζουμε μουσικά με όλους .. 18 λεπτά πριν, ariadnimusiclover είπε Και επειδή πάντα μιλάω με ειλικρίνεια στο παιχνίδι κάποιες φορές έχω ψηφίσει με τακτική και κάποιες όχι αν είναι να ψηφίζουμε με τακτική ποιο το νόημα του παιχνιδιού ?εσύ και η αδερφή σου επιλέξατε να δίνετε τα 12άρια σας μεταξύ σας .. αν σ 'αρέσει ένα κομμάτι του δίνεις βαθμό δεν του βάζεις 0 για λόγους σκοπιμότητας ..εδώ βαθμολογούμε τα κομμάτια που μας αρέσουν .. αν αγαπάς την μουσική πραγματικά δεν σου πάει η καρδιά να θάψεις ένα ωραίο κομμάτι ..εγώ αυτής της άποψης είμαι .. η σκοπιμότητα χαλάει την ομορφιά του παιχνιδιού ..και είναι κρίμα ενώ έχεις τόσες μουσικές γνώσεις να παίζεις έτσι .. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 48 λεπτά πριν, floyd89gr είπε αν κρίνω από τους βαθμούς που μου έχεις δώσει αμφιβάλλω ότι θα είναι το δικό μου .. άλλος θα είναι ο τυχερός ... δεν νομίζω ότι σ 'αρέσουν τα κομμάτια που βάζω .. γούστα είναι αυτά βέβαια ..δεν μπορούμε να ταιριάζουμε μουσικά με όλους .. αν είναι να ψηφίζουμε με τακτική ποιο το νόημα του παιχνιδιού ?εσύ και η αδερφή σου επιλέξατε να δίνετε τα 12άρια σας μεταξύ σας .. αν σ 'αρέσει ένα κομμάτι του δίνεις βαθμό δεν του βάζεις 0 για λόγους σκοπιμότητας ..εδώ βαθμολογούμε τα κομμάτια που μας αρέσουν .. αν αγαπάς την μουσική πραγματικά δεν σου πάει η καρδιά να θάψεις ένα ωραίο κομμάτι ..εγώ αυτής της άποψης είμαι .. η σκοπιμότητα χαλάει την ομορφιά του παιχνιδιού ..και είναι κρίμα ενώ έχεις τόσες μουσικές γνώσεις να παίζεις έτσι .. Δεν ξέρω αν είναι δικό σου ή όχι πάντως σίγουρα τραγούδια που φοβάσαι ότι θα πάρεις 0 δεν τα βάζεις αν και τραγουδάρες ναι? και μάλιστα το είχαμε σχολιάσει αν θυμάμαι καλά σε κάποιο μουσικό θέμα αλλά και σε κάποιο σχόλιο που είχαμε γράψει και εδώ... και έχω ακούσει πάρα πολλά ωραία από εσένα στο φόρουμ και έχω κάνει σε πάρα πολλά και θα συνεχίζω να κάνω like...Ειλικρινά αν δεν έβλεπα να βαθμολογούν κι άλλοι με τακτική ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΕΚΑΝΑ οπότε δεν ξεκίνησε από εμένα όλο αυτό και μέσα σου κάπου το ξέρεις...Τώρα ΔΕΝ ΘΑ ΕΒΑΖΑ 12ΡΙ στην αδελφή μου αν ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ και το ξέρει όπως και το ξέρω κι εγώ γιατί μου βάζει στα δικά μου...Για το πως κρίνουμε αν μας αρέσει ή όχι ένα τραγούδι είναι εντελώς υποκειμενικό και ό΄τι αρεσει σε μένα δεν αρέσει σε άλλους το έχω δει πολλές φορές εντός και εκτός παιχνιδιού. Μην ξεχνάς ότι είναι ΠΑΙΧΝΙΔΙ και τίποτε παραπάνω και εκεί όλα επιτρέπονται χαχαχ απλά έχω τα κότσια να το παραδεχτώ... και χαίρομαι που κάποιοι χαριτολογούν και μεταξύ τους... Δες μόνο πόσοι και ποιοι με έχουν καταψηφίσει από 0 έως 3 και μιλάμε για τακτική ή όχι για γούστα είναι αυτά κλπ δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα με κανέναν για το πως βαθμολογεί αλήθεια σου λέω.. Επίσης έχω βγάλει εκτός ανταγωνισμού και 2 τραγούδια με το να τους βάλω 0 ενώ ήταν για 12 και έγραψα και τον λόγο... Μπορεί σε κάποιους να μην αρέσει τι να κάνω ? Επεξ/σία 13 Δεκεμβρίου 2022 από ariadnimusiclover Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JennyP Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, floyd89gr είπε αν είναι να ψηφίζουμε με τακτική ποιο το νόημα του παιχνιδιού ?εσύ και η αδερφή σου επιλέξατε να δίνετε τα 12άρια σας μεταξύ σας .. αν σ 'αρέσει ένα κομμάτι του δίνεις βαθμό δεν του βάζεις 0 για λόγους σκοπιμότητας. Θα απαντήσω μόνο σε αυτό το σχόλιο γιατί περιέχει την αδελφή, που είμαι εγώ.😁 Ας πούμε για το 12. Με ένα 12 δε σώζεται κανείς! Αλλά όπως ανέφερε και η Αριάδνη έχουμε θέσει ως όρο να μας αρέσουν πολύ τα τραγούδια που βάζουμε. Όπως και να έχει, ανταλλαγές βαθμών γίνοται από διάφορους. Αυτά έχουν ειπωθεί, μην τα αναμοχλεύουμε. Πάραυτα, είχαμε πει, και τώρα αν θέλεις το πιστεύεις, αν μας αρέσει κάποιο άλλο τραγούδι να δίναμε εκεί τον μεγαλύτερο βαθμό. Μέχρι που δεχτήκαμε επίθεση!! Έκει τελείωσαν όλα! Να σου πω όμως την μαύρη αλήθεια χάρηκα από μια πλευρά, γιατί αν και απογοητεύθηκα για κάποια άτομα, τουλάχιστον ξεκαθάρισε το τοπίο. Υπάρχουν και άλλες καταστάσεις που δε γνωρίζεις. Πάμε τώρα στη σκοπιμότητα και στο θάψιμο. Όπως προανέφερα, ότι τραγούδια έχουμε βάλει μέχρι στιγμής σε αυτό το παιχνίδι, όπως επίσης και στο προηγούμενο εγώ, τα λατρεύουμε!! Είναι τραγούδια αγαπημένα που τα ακούμε συχνά και πιστεύουμε ότι είνα πολύ όμορφα. Φυσικά έχουμε πάρει και μηδενικά. Τι σημαίνει αυτό?! Ότι όσοι μας έβαλαν μηδενικά το έκαναν με σκοπιμότητα? Γιατί τα δικά μας 0 να έχουν σκοπιμότητα και όχι τα 0 όλων των άλλων προς εμάς? Αρά κι εγώ μπορώ να ισχυρισθώ ότι για τα τραγούδια που αγαπώ και τα έχω βάλει στο παιχνίδι τα 0,1,2 που έχω πάρει είναι απο σκοπιμότητα. Μπορώ ή δε μπορώ? Φυσικά και μπορώ. Και ξέρεις κάτι? Ας μην κοροϊδευόμαστε! Ναι όντως κάποιοι μπορεί να βάζουν χαμηλούς βαθμούς σε κάποια τραγούδια που τους αρέσουν και να το κάνουν λόγω στρατηγικής. Αλλά κι αυτό πάλι δε σημαίνει τίποτα. Και τώρα το αστείο που είναι αλήθεια όμως. Εγώ στον προηγούμενο γύρο ήθελα να βάλω 10 στα κακά κορίτσια! Σοβαρά!😂 Γιατί όμως? Γιατί αυτό το τραγούδι μου έφερε στο μυαλό πόλλες όμορφες μνήμες!!! Οι στίχοι απλοϊκοί αλλά όχι γελοίοι. Χορευτικό κομμάτι.... Τι θα σήμαινε αν έβαζα εκεί το 10? Ότι θα έθαβα κάποιο άλλο? Τέλος πάντων. Είναι πολύ εύκολο να κρίνουμε και να κατακρίνουμε τους άλλους. Πάντως τα ψηλά δέντρα πετροβολούν!😁 Επεξ/σία 13 Δεκεμβρίου 2022 από JennyP Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
judge_manos Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2022 Στις 13/12/2022 στις 10:37 ΠΜ, floyd89gr είπε επειδή το έχω απορία .. μέσα σε 10 λεπτά ψήφισες .. πως τα καταφέρνεις ? Στο μεταξύ το 1 από τα τραγούδια που μπήκαν (ποιος το έβαλε άραγε 😅) και πιθανότατα είναι από τα "άγνωστα", κρατάει 20 λεπτά 😆 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2022 να δω μετα απο ποσα posts και ποσα παιχνιδια θα γινει αυτο που θελει ο δημιουργος του (mic2mic) δηλαδη το να γινεται παιχνιδι και οχι 100 σχολια για τους κανονες κι τα πισωπλατα μαχαιρωματα που βλεπω ανα δυο σελιδες. enjoy the game. alice in borderland εχει γινει και παιζεται μαλιστα συνεχεια το the game of hearts. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mic2mic Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2022 Λιγότερες από 48 ώρες απομένουν για την υποβολή της βαθμολογίας 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mic2mic Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2022 Λιγότερες από 24 ώρες απομένουν για την υποβολή της βαθμολογίας 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mic2mic Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2022 Γύρος #8 - ΑποτελέσματαΤίτλος∑ARDAVODRHERAFLOGABGBOJENJUDLOVMAXNOMNOVRIFRIO1 I Don't Kno… 793x10x12xx781216#10102 She Past Aw… 782x12#7xx468100512123 Ray Materic… 6112x7x1xx#1001280654 Alt-J - Tar… 586x0x#xx371061210315 Warhaus - B… 554x6x10xx02#2312886 Depeche Mod… 501x3x6xx6127026#77 Υπόγεια Ρεύ… 498x2x8xx805#77408 Vacations -… 4310x8x5xx0360047#9 Ελευθερία Α… 427x0x0#x101151080010 Yuki Kajiur… 38#x1x2xx12438402211 Opeth - Bla… 325x5x0xx5#07130612 Cafe Accord… 300x4x4xx1524#25313 Petros Sake… 230x#x3xx2043511414AVO - DNS0x#xxxxxxxxxxxxx14GBO - DNS0xxxxxx#xxxxxxxxΣχόλια ανά τραγούδιRound #8:MAX: τα μηδενικα οσο πανε και μειωνονται... εχω μολις 2... I Don't Know How But They Found Me - Razzmatazz :DRH (10): Τώρα αν ένα κομμάτι ονομάζεται "razzmatazz" δε γλυτώνει από το να πάει το μυαλό σου αλλού...και βέβαια...δεν είναι για σύγκριση. Θα πάρει βέβαια καλό βαθμό γιατί ο γύρος....να το πω ευγενικά...δενJUD (8): Ωραίο!NOM (6): Πολύ όμορφο!ARD (3): Μέτριο She Past Away - Durdu Dünya :DRH (12): Βγάζει και ωραίες μουσικές η γειτόνισσαJUD (6): Μου αρέσει πολύ! Γενικά αυτό το είδος, που δεν ξέρω τι είναι :PARD (2): δεν μου αρέσειNOM (0): Δεν έχει κάτι για να με συγκινήσει. Ray Materick - Savage Season :ARD (12): Χρόνια αγαπημένο ο γνωστός μου καπελάκιας όπως τον αποκαλώ εννοείται 12ρι δαγκωτό είναι τραγουδάρα αν δεν υπήρχε αυτό το 12 θα πήγαινε αστραπή στους vacations.JUD (10): Πολύ ωραίο!NOM (8): Πανέμορφο!DRH (7): Καλούλι είναι, αλλά έτσι όπως προφέρει το "σ" και το κομμάτι λέγεται "s"avage "s"eason, δε θα μπορούσε το μυαλό μου να μην πάει σε αυτή τη σκηνήhttps://www.youtube.com/watch?v=7Lc86JUAwwgJEN (#): Hοld on to your life,Hold on to your reasonYour life is your sacrificein such a savage season! Alt-J - Taro :NOM (12): Ιδιαίτερο και υπέροχο.JUD (7): Ωραίο! Στην αρχή μου θύμισε λίγο radiohead. Μετά όχι τόσο :PARD (6): Ιδιαίτερο ευαίσθητο μοναδικό αλλά δεν έχω άλλους βαθμούς 😖 Warhaus - Batteries & Toys :DRH (6): Τα asmr φωνητικά, όσο πάει τα βαριέμαι όλο και περισσότεροARD (4): Ωραίο ήθελα να βάλω παραπάνω αλλά δεν είχα άλλους βαθμούς.NOM (3): Τί να σου κάνω εγώ που ήσουν τελευταίο στη λίστα; Πρόλαβαν άλλα και έπιασαν όλες τις καλές θέσεις. Μιά άλλη φορά ίσως...JUD (2): Λίγο πιο βαρετό!JEN (0): Ο συγκεκριμένος καλλιτέχνης μου αρέσει πολύ. Το συγκεκριμένο τραγούδι όχι! Depeche Mode - I Feel You :JUD (12): Δεν ήμουν φαν, βασικά ποτέ δεν ασχολήθηκα πολύ, αλλά το συγκεκριμένο εξαιρετικό!DRH (3): Δε θα έλεγα ότι είναι στο top100 των Depeche Mode, ίσως στο top150Και πάλι δεν είναι φυσικά κακό....αλλά παραείναι απειροπαιγμένο για το παιχνίδι.NOM (2): 'Ολα τα τραγούδια τους, μου αρέσουν εξίσου. Ούτε υπερβολικά, ούτε ελάχιστα. Κάπου εκεί στο μέτριο.ARD (1): Δεν είναι το καλύτερο τους δεν μου αρέσει καθόλου χωρίς παρεξήγηση ναι? από στίχους δε...τίποτα ξαναμμένο αρσενικό ψάχνεται πάλι σε λάθος μέρος το ίδιο γνωστό και ξεπερασμένο μοτίβο ψευτολαγνίας πφφ😔MAX (0): Αυτο το μηδενικο το φχαριστηθηκα! αααααχχχ! Υπόγεια Ρεύματα - Κοιτάς Μακριά :ARD (8): Είναι αγαπημένο τραγούδι και συγκρότημα ήθελα να βάλω κάτι παραπάνω άλλα δεν είχα βαθμούςNOM (7): 'Ηρεμο και γλυκό.DRH (2): Πολύ σούπα για να πάρει περισσότερους βαθμούς, δεν είναι και Depeche Mode, έστω και με το I feel you. Βέβαια δεν είναι άσχημο κομμάτι. Φέρνει και αναμνήσεις από φοιτητικά χρόνια, με παρέες που θυμάμαι με κάποια νοσταλγία. Ακόμα όμως προσπαθώ να καταλάβω πως πήγαινα στα μαγαζιά με τις "έντεχνες" κλαψαροδηθενιές. Να υποθέσω ότι όλο και θα υπάρχουν ακόμα τέτοια στέκια. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν πρόκειται να τα ξαναεπισκεφτώ. Πάντως, μη βγει παραέξω, η συμμετοχή μου σε αυτόν τον γύρο έχει τραγουδήσει και σε τέτοια στέκια. Vacations - Telephones :ARD (10): Πρώτη φορά το ακούω και μου αρέσει πολύ.!! Προσπαθούσα να καταλάβω γιατί συμβαίνει αυτό μέχρι που στην εισαγωγή άκουσα αυτό το ηχητικό εφέ τηλεφώνου να καλεί εεε τότε κατάλαβα το λόγο...Κάποτε για να μιλήσεις με κάποιον έπρεπε να κάνεις αγώνα να τον βρεις στο τηλέφωνο είχες τόσα πολλά να πεις τώρα με τα κινητά όλα είναι στο πιάτο που λένε...Οι κιθάρες λες και έρχονται από άλλη εποχή και στο τελείωμα σε πάνε σε άλλη.... ψιλό εσκεμμένο γλίστρημα της νότας στα όρια του φάλτσου αλά Morrissey, στο εξώφυλλο φαίνονται στα μάτια τους η επαρχία όπως λέει και ένα τραγούδι, μια εντελώς απλή και κάπως αντισοσιάλ φωτο από αυτές που γίνονται viral λόγω του κιτς (για μένα δεν ισχύει με ξετρελαίνουν τέτοια εξώφυλλα).έξοχοDRH (8): Κάποιος θέλει διακοπές χειμωνιάτικαJUD (3): Λίγο βαρετόJEN (0): Ότι σιχαίνομαι σε ερμηνεία. Αυτό το μακρόσυρτο, βαριεστημένο ύφος. Η δε μουσική... βαρετή!MAX (0): Κ αυτο το ιδιο! αααααχχχχχχ!NOM (0): Κάτι προσπάθησε να μου πει αλλά δεν το είπε τελικά. Ελευθερία Αρβανιτάκη - Πάω Να Πιάσω Ουρανό :NOM (10): 'Εχω μία αδυναμία στην Αρβανιτάκη και ακόμα μεγαλύτερη στο ζεϊμπέκικο, που πιστεύω πως είναι η αποθέωση του ελληνικού τραγουδιού.ARD (7): Ωραίο και κλασικόDRH (0): Πάνε όπου θέλεις και άσε μας στην ησυχία μας Yuki Kajiura- Fiction Junction - Canta Per Me :NOM (4): Γλύκισμα!DRH (1): Σε ένα γύρο με Αρβανιτάκη και AltJ και μόνο 2 διαθέσιμα μηδενικά, ήταν κι αυτό καταδικασμένο να πάρει βαθμόARD (#): Το canta per me ακούγεται σε μια Γιαπωνέζικη τηλεοπτική σειρά animation με τον τίτλο ''NOIR'' 26 επεισοδίων όπου 2 νεαρές γυναίκες δολοφόνοι ψάχνουν να βρουν απαντήσεις για το παρελθόν τους και συνεχώς μπλέκουν σε διάφορες καταστάσεις..Το OST έγραψε η Yuki Kajiura και η ερμηνεία των τραγουδιών αυτού από την μουσική της ομάδα Fiction Junction Από την Ιαπωνία και από εμένα με αγάπη ....εξτρα τραγούδι που τελευταία στιγμή το άλλαξα λόγω γλώσσας.. και τα δυο όμως είναι κορυφαία. Ι talk to the rain https://www.youtube.com/watch?v=0WPmtWBIIf4 Opeth - Black Rose Immortal :ARD (5): σε κάποια σημεία μου άρεσε μετά ερχόταν η χαρμολύπη ένα πράγμα χαχαDRH (5): Που είναι ρε παιδιά οι Pain of salvation; Μέχρι που σκέφτομαι να βάλω εγώ στον επόμενο γύρο.NOM (1): Θα με έχει πάρει ο ύπνος μέχρι να τελειώσει. Χρονικά, ισοδυναμεί με επτά τραγούδια. Δεν αντέχω τα τόσο μεγάλα τραγούδια. Τί στο καλό; Συμφωνία είναι; 'Ισως... Cafe Accordion Orchestra - L'indifference :DRH (4): Ομορφούλι είναι και ευχάριστο...για υπόκρουση σε ταβέρνα...μέχρι εκείARD (0): 0 γιατί είναι μόνο μουσικήNOM (#): Η συμμετοχή μου. Petros Sakelliou - Intermission :NOM (5): Στο πρώτο άκουσμα, με εντυπωσίασε αλλά στη συνέχεια, μου φάνηκε υποτονικό.JEN (2): Καλη προσπάθεια. Το αποτέλεσμα όμως απογοητευτικό.Έχω κι εγώ μια 17αρα καλίμπα.ARD (0): Ενδιαφέρον...δεν λέω... αλλά μόνο μουσική οπότε 0DRH (#): Μετά τον Στέλιο, πήρε σειρά κι ο Πέτρος, για να παραμείνουμε στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού. Για μερικά χρόνια το Like a rolling stone το είχα στο μυαλό μου με τη δικιά του φωνή.Σχόλια ανά παίκτηARD: Ray Materick - Savage Season (12): Χρόνια αγαπημένο ο γνωστός μου καπελάκιας όπως τον αποκαλώ εννοείται 12ρι δαγκωτό είναι τραγουδάρα αν δεν υπήρχε αυτό το 12 θα πήγαινε αστραπή στους vacations. Vacations - Telephones (10): Πρώτη φορά το ακούω και μου αρέσει πολύ.!! Προσπαθούσα να καταλάβω γιατί συμβαίνει αυτό μέχρι που στην εισαγωγή άκουσα αυτό το ηχητικό εφέ τηλεφώνου να καλεί εεε τότε κατάλαβα το λόγο...Κάποτε για να μιλήσεις με κάποιον έπρεπε να κάνεις αγώνα να τον βρεις στο τηλέφωνο είχες τόσα πολλά να πεις τώρα με τα κινητά όλα είναι στο πιάτο που λένε...Οι κιθάρες λες και έρχονται από άλλη εποχή και στο τελείωμα σε πάνε σε άλλη.... ψιλό εσκεμμένο γλίστρημα της νότας στα όρια του φάλτσου αλά Morrissey, στο εξώφυλλο φαίνονται στα μάτια τους η επαρχία όπως λέει και ένα τραγούδι, μια εντελώς απλή και κάπως αντισοσιάλ φωτο από αυτές που γίνονται viral λόγω του κιτς (για μένα δεν ισχύει με ξετρελαίνουν τέτοια εξώφυλλα).έξοχο Υπόγεια Ρεύματα - Κοιτάς Μακριά (8): Είναι αγαπημένο τραγούδι και συγκρότημα ήθελα να βάλω κάτι παραπάνω άλλα δεν είχα βαθμούς Ελευθερία Αρβανιτάκη - Πάω Να Πιάσω Ουρανό (7): Ωραίο και κλασικό Alt-J - Taro (6): Ιδιαίτερο ευαίσθητο μοναδικό αλλά δεν έχω άλλους βαθμούς 😖 Opeth - Black Rose Immortal (5): σε κάποια σημεία μου άρεσε μετά ερχόταν η χαρμολύπη ένα πράγμα χαχα Warhaus - Batteries & Toys (4): Ωραίο ήθελα να βάλω παραπάνω αλλά δεν είχα άλλους βαθμούς. I Don't Know How But They Found Me - Razzmatazz (3): Μέτριο She Past Away - Durdu Dünya (2): δεν μου αρέσει Depeche Mode - I Feel You (1): Δεν είναι το καλύτερο τους δεν μου αρέσει καθόλου χωρίς παρεξήγηση ναι? από στίχους δε...τίποτα ξαναμμένο αρσενικό ψάχνεται πάλι σε λάθος μέρος το ίδιο γνωστό και ξεπερασμένο μοτίβο ψευτολαγνίας πφφ😔 Cafe Accordion Orchestra - L'indifference (0): 0 γιατί είναι μόνο μουσική Petros Sakelliou - Intermission (0): Ενδιαφέρον...δεν λέω... αλλά μόνο μουσική οπότε 0 Yuki Kajiura- Fiction Junction - Canta Per Me (#): Το canta per me ακούγεται σε μια Γιαπωνέζικη τηλεοπτική σειρά animation με τον τίτλο ''NOIR'' 26 επεισοδίων όπου 2 νεαρές γυναίκες δολοφόνοι ψάχνουν να βρουν απαντήσεις για το παρελθόν τους και συνεχώς μπλέκουν σε διάφορες καταστάσεις..Το OST έγραψε η Yuki Kajiura και η ερμηνεία των τραγουδιών αυτού από την μουσική της ομάδα Fiction Junction Από την Ιαπωνία και από εμένα με αγάπη ....εξτρα τραγούδι που τελευταία στιγμή το άλλαξα λόγω γλώσσας.. και τα δυο όμως είναι κορυφαία. Ι talk to the rain https://www.youtube.com/watch?v=0WPmtWBIIf4DRH: She Past Away - Durdu Dünya (12): Βγάζει και ωραίες μουσικές η γειτόνισσα I Don't Know How But They Found Me - Razzmatazz (10): Τώρα αν ένα κομμάτι ονομάζεται "razzmatazz" δε γλυτώνει από το να πάει το μυαλό σου αλλού...και βέβαια...δεν είναι για σύγκριση. Θα πάρει βέβαια καλό βαθμό γιατί ο γύρος....να το πω ευγενικά...δεν Vacations - Telephones (8): Κάποιος θέλει διακοπές χειμωνιάτικα Ray Materick - Savage Season (7): Καλούλι είναι, αλλά έτσι όπως προφέρει το "σ" και το κομμάτι λέγεται "s"avage "s"eason, δε θα μπορούσε το μυαλό μου να μην πάει σε αυτή τη σκηνήhttps://www.youtube.com/watch?v=7Lc86JUAwwg Warhaus - Batteries & Toys (6): Τα asmr φωνητικά, όσο πάει τα βαριέμαι όλο και περισσότερο Opeth - Black Rose Immortal (5): Που είναι ρε παιδιά οι Pain of salvation; Μέχρι που σκέφτομαι να βάλω εγώ στον επόμενο γύρο. Cafe Accordion Orchestra - L'indifference (4): Ομορφούλι είναι και ευχάριστο...για υπόκρουση σε ταβέρνα...μέχρι εκεί Depeche Mode - I Feel You (3): Δε θα έλεγα ότι είναι στο top100 των Depeche Mode, ίσως στο top150Και πάλι δεν είναι φυσικά κακό....αλλά παραείναι απειροπαιγμένο για το παιχνίδι. Υπόγεια Ρεύματα - Κοιτάς Μακριά (2): Πολύ σούπα για να πάρει περισσότερους βαθμούς, δεν είναι και Depeche Mode, έστω και με το I feel you. Βέβαια δεν είναι άσχημο κομμάτι. Φέρνει και αναμνήσεις από φοιτητικά χρόνια, με παρέες που θυμάμαι με κάποια νοσταλγία. Ακόμα όμως προσπαθώ να καταλάβω πως πήγαινα στα μαγαζιά με τις "έντεχνες" κλαψαροδηθενιές. Να υποθέσω ότι όλο και θα υπάρχουν ακόμα τέτοια στέκια. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν πρόκειται να τα ξαναεπισκεφτώ. Πάντως, μη βγει παραέξω, η συμμετοχή μου σε αυτόν τον γύρο έχει τραγουδήσει και σε τέτοια στέκια. Yuki Kajiura- Fiction Junction - Canta Per Me (1): Σε ένα γύρο με Αρβανιτάκη και AltJ και μόνο 2 διαθέσιμα μηδενικά, ήταν κι αυτό καταδικασμένο να πάρει βαθμό Ελευθερία Αρβανιτάκη - Πάω Να Πιάσω Ουρανό (0): Πάνε όπου θέλεις και άσε μας στην ησυχία μας Petros Sakelliou - Intermission (#): Μετά τον Στέλιο, πήρε σειρά κι ο Πέτρος, για να παραμείνουμε στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού. Για μερικά χρόνια το Like a rolling stone το είχα στο μυαλό μου με τη δικιά του φωνή.JEN: Petros Sakelliou - Intermission (2): Καλη προσπάθεια. Το αποτέλεσμα όμως απογοητευτικό.Έχω κι εγώ μια 17αρα καλίμπα. Warhaus - Batteries & Toys (0): Ο συγκεκριμένος καλλιτέχνης μου αρέσει πολύ. Το συγκεκριμένο τραγούδι όχι! Vacations - Telephones (0): Ότι σιχαίνομαι σε ερμηνεία. Αυτό το μακρόσυρτο, βαριεστημένο ύφος. Η δε μουσική... βαρετή! Ray Materick - Savage Season (#): Hοld on to your life,Hold on to your reasonYour life is your sacrificein such a savage season!JUD: Depeche Mode - I Feel You (12): Δεν ήμουν φαν, βασικά ποτέ δεν ασχολήθηκα πολύ, αλλά το συγκεκριμένο εξαιρετικό! Ray Materick - Savage Season (10): Πολύ ωραίο! I Don't Know How But They Found Me - Razzmatazz (8): Ωραίο! Alt-J - Taro (7): Ωραίο! Στην αρχή μου θύμισε λίγο radiohead. Μετά όχι τόσο :P She Past Away - Durdu Dünya (6): Μου αρέσει πολύ! Γενικά αυτό το είδος, που δεν ξέρω τι είναι :P Vacations - Telephones (3): Λίγο βαρετό Warhaus - Batteries & Toys (2): Λίγο πιο βαρετό!MAX:Round #8: τα μηδενικα οσο πανε και μειωνονται... εχω μολις 2... Depeche Mode - I Feel You (0): Αυτο το μηδενικο το φχαριστηθηκα! αααααχχχ! Vacations - Telephones (0): Κ αυτο το ιδιο! αααααχχχχχχ!NOM: Alt-J - Taro (12): Ιδιαίτερο και υπέροχο. Ελευθερία Αρβανιτάκη - Πάω Να Πιάσω Ουρανό (10): 'Εχω μία αδυναμία στην Αρβανιτάκη και ακόμα μεγαλύτερη στο ζεϊμπέκικο, που πιστεύω πως είναι η αποθέωση του ελληνικού τραγουδιού. Ray Materick - Savage Season (8): Πανέμορφο! Υπόγεια Ρεύματα - Κοιτάς Μακριά (7): 'Ηρεμο και γλυκό. I Don't Know How But They Found Me - Razzmatazz (6): Πολύ όμορφο! Petros Sakelliou - Intermission (5): Στο πρώτο άκουσμα, με εντυπωσίασε αλλά στη συνέχεια, μου φάνηκε υποτονικό. Yuki Kajiura- Fiction Junction - Canta Per Me (4): Γλύκισμα! Warhaus - Batteries & Toys (3): Τί να σου κάνω εγώ που ήσουν τελευταίο στη λίστα; Πρόλαβαν άλλα και έπιασαν όλες τις καλές θέσεις. Μιά άλλη φορά ίσως... Depeche Mode - I Feel You (2): 'Ολα τα τραγούδια τους, μου αρέσουν εξίσου. Ούτε υπερβολικά, ούτε ελάχιστα. Κάπου εκεί στο μέτριο. Opeth - Black Rose Immortal (1): Θα με έχει πάρει ο ύπνος μέχρι να τελειώσει. Χρονικά, ισοδυναμεί με επτά τραγούδια. Δεν αντέχω τα τόσο μεγάλα τραγούδια. Τί στο καλό; Συμφωνία είναι; 'Ισως... She Past Away - Durdu Dünya (0): Δεν έχει κάτι για να με συγκινήσει. Vacations - Telephones (0): Κάτι προσπάθησε να μου πει αλλά δεν το είπε τελικά. Cafe Accordion Orchestra - L'indifference (#): Η συμμετοχή μου.Συγκεντρωτικά αποτελέσματα +/- Παίκτης∑Γ01Γ02Γ03Γ04Γ05Γ06Γ07Γ08Γ09Γ10Γ11Γ121 +1 NOV62998915476908061792 -1 JEN623269296108639087613 LOV56889527579724997554 +1 FLO53572824565696975585 -1 ARD52465718077707053386 RIF44445587758497037507 +3 ERA42389544427322970788 -1 DRH40551595152447847239 -1 GBO37874786146442748x10 -1 AVO37155395070564853x= +2 RIO371573643565952254312 -1 NOM370414145345375513013 JUD3483626197545486732= +1 MAX348166525477847214915 GAB275562647x46382042 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2022 Συνεχίζει το παιχνιδι χωρις την ariadnimusiclover. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, poulinos είπε Συνεχίζει το παιχνιδι χωρις την ariadnimusiclover. Δεν ξέρω τι παίχτηκε, αλλά, εφόσον η ίδια επιθυμεί να συνεχίσει στο παιχνίδι, μπορεί να το κάνει. Η σελίδα τού παιχνιδιού είναι ανεξάρτητη με το εδώ. Απλά δεν μπορεί να σχολιάσει στο παρόν νήμα. Το παιχνίδι μπορεί να το συνεχίσει κανονικά. @JennyP πες της το κι εσύ, επειδή δεν ξέρω εάν θα το δει. Αν έχει κρατήσει τη σελίδα της, οκ. Ειδάλλως, ας της τη στείλει ξανά ο mic με ένα μέιλ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2022 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JennyP Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) @Mrs. Hyde έχει το link η Αριάδνη και θα συνεχίσει κανονικά. Ευχαριστώ για την ενημέρωση. Ήξερα ήδη ότι η πλατφόρμα του παιχνιδιού είναι ανεξάρτητή και της το είχα πει. Επειδή το παιχνίδι είναι πολύ ωραίο τόσο σαν ιδέα όσο και σαν πλατφόρμα, ανεξάρτητα από το το επίπεδο των παικτών, σκέφτηκα κάποιες μικροαλλαγές που ίσως βοηθήσουν στο να μην επαναληφθούν παρόμοια περιστατικά. @mic2mic Διάβασε τις παρακάτω προτάσεις μου και πες μου τη γνώμη σου. Φυσικά και οι παίκτες μπορούν να εκφράσουν τη δική τους. 1. Εάν γίνεται, να μη φαίνονται τα nicknames e.g. JEN, JUD, GBO e.t.c. στο πάνω πλαίσιο των γύρων. Επίσης η σειρά των παικτών στις στήλες να είναι ανακατεμένη. Με αυτόν τον τρόπο θα βγαίνει σε κάθε γύρο, πρώτο ένα τραγούδι κανονικά, όπως τώρα σύμφωνα με τη βαθμολογία. Αλλά δε θα ξέρει κανείς (που δεν είναι σε παρεάκι φυσικά) ποιος βαθμολόγησε τι. Τα αποκαλυπτήρια, των παικτών θα γίνονται στον τελευταίο γύρο, όπου θα εμφανίζονται και τα nicknames. Έτσι καθόλη τη διάρκεια του παιχνιδιού από τη μία θα υπάρχει μυστήριο και suspense και από την άλλη κανείς "άμεπτος καλοθελητής" δε θα μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα, όπως το να ισχυρίζεται όποτε τον/την συμφέρει ότι δεν υπάρχουν κανόνες και από την άλλη να θέτει αυτός τους δικούς του κανόνες έμμεσα κατηγόροντας δημόσια συμπαίκτες του ενώ κάνει κι αυτός/ή τα ίδια. Το χειρότερο δε? Να μην έχει καμία συνέπεια. Το ποιος έβαλε βαθμό ή ποιος έχει καθυστερήσει δεν αλλάζει φυσικά. 2. Μετά τα αποκαλυπτήρια, θα βγαίνουν και τα στατιστικά όπως τώρα. Συμφώνα με τα στατιστικά θα μπορούν οι παίκτες να αμφισβητήσουν βαθμολογίες άλλων παικτών, εάν υπάρχει συγκεκριμένο pattern που "βγάζει μάτι", και να απορρίπτονται συμμετοχές. Βέβαια θα πρέπει να συμφωνεί η πλειοψηφία. Έτσι διαλύονται και τα παρεάκια. Το παιχνίδι είναι πολυ ωραίο και εύγε για τη δουλειά που έχεις κάνει @mic2mic! Επεξ/σία 20 Δεκεμβρίου 2022 από JennyP Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MaXmaD Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2022 Εγω σκεφτομαι οτι με τον επομενο γυρο θα κανουμε Χριστουγεννα οποτε ηθελα να αλλαξω το πατερν μου αλλα ισως τελικα να αλλαξω καποια κομματια μεταξυ τους. Θα δω. Σκοπος ειναι να πατατε ριπιτ μεχρι να... τελειωσει το ετος! Εγω παντως στο ρεβεγιον την playlist σας θα βαλω να παιζει οποτε κανονιστε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mic2mic Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, JennyP είπε @mic2mic Διάβασε τις παρακάτω προτάσεις μου και πες μου τη γνώμη σου. Φυσικά και οι παίκτες μπορούν να εκφράσουν τη δική τους. 1. Εάν γίνεται, να μη φαίνονται τα nicknames e.g. JEN, JUD, GBO e.t.c. στο πάνω πλαίσιο των γύρων. Επίσης η σειρά των παικτών στις στήλες να είναι ανακατεμένη. Με αυτόν τον τρόπο θα βγαίνει σε κάθε γύρο, πρώτο ένα τραγούδι κανονικά, όπως τώρα σύμφωνα με τη βαθμολογία. Αλλά δε θα ξέρει κανείς (που δεν είναι σε παρεάκι φυσικά) ποιος βαθμολόγησε τι. Τα αποκαλυπτήρια, των παικτών θα γίνονται στον τελευταίο γύρο, όπου θα εμφανίζονται και τα nicknames. Έτσι καθόλη τη διάρκεια του παιχνιδιού από τη μία θα υπάρχει μυστήριο και suspense και από την άλλη κανείς "άμεπτος καλοθελητής" δε θα μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα, όπως το να ισχυρίζεται όποτε τον/την συμφέρει ότι δεν υπάρχουν κανόνες και από την άλλη να θέτει αυτός τους δικούς του κανόνες έμμεσα κατηγόροντας δημόσια συμπαίκτες του ενώ κάνει κι αυτός/ή τα ίδια. Το χειρότερο δε? Να μην έχει καμία συνέπεια. Το ποιος έβαλε βαθμό ή ποιος έχει καθυστερήσει δεν αλλάζει φυσικά. 2. Μετά τα αποκαλυπτήρια, θα βγαίνουν και τα στατιστικά όπως τώρα. Συμφώνα με τα στατιστικά θα μπορούν οι παίκτες να αμφισβητήσουν βαθμολογίες άλλων παικτών, εάν υπάρχει συγκεκριμένο pattern που "βγάζει μάτι", και να απορρίπτονται συμμετοχές. Βέβαια θα πρέπει να συμφωνεί η πλειοψηφία. Έτσι διαλύονται και τα παρεάκια. Το παιχνίδι είναι πολυ ωραίο και εύγε για τη δουλειά που έχεις κάνει @mic2mic! Το θέμα είναι ότι οι περισσότεροι παίκτες θέλουν να ξέρουν ποιός βαθμολόγησε τί, επειδή πιθανώς να θέλουν να αναπροσαρμόσουν τις συμμετοχές τους ανάλογα. Πχ κάποιος μπορεί να θέλει να πάρει τουλάχιστον 1 δωδεκάρι από κάθε παίκτη στη διάρκεια του παιχνιδιού. Επίσης, είναι συνήθως εύκολο να καταλάβεις ποιός βαθμολόγησε τί από την ύπαρξη ή μη σχολίων και από το ύφος τους. Θα έπρεπε να καταργήσουμε και τα σχόλια, πράγμα καθόλου επιθυμητό. Τρίτον, αν κάποιοι είναι "παρεάκι" και ανταλλάσσουν υψηλές βαθμολογίες μπορούν φυσικά να επικοινωνούν μεταξύ τους και εκτός thread. Δεν αλλάζει κάτι αν δεν φαίνονται τα ονόματά τους κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Βασικά αν κάποιοι ανταλλάσσουν συνεχώς υψηλές βαθμολογίες, δεν παίζει ουσιαστικό ρόλο αν φανεί στην αρχή ή στο τέλος. Και δεν παίζει ρόλο και για το παιχνίδι. Αν ήταν να παίζει τόσο ρόλο η κατάταξη, τότε θα βάζαμε και δώρο για τον νικητή και όλοι θα προσπαθούσαν να βαθμολογήσουν χαμηλά τα κομμάτια που πιστεύουν ότι θα κερδίσουν ώστε να μην τους περάσουν οι άλλοι. Ο βασικός σκοπός του παιχνιδιού είναι να ακούσει κάποιος μουσική που δεν θα άκουγε αλλιώς και να ανακαλύψει κομμάτια που δεν θα τα άκουγε χωρίς το παιχνίδι. Επίσης να διασκεδάσει βλέποντας πόσο διαφορετικές αντιλήψεις υπάρχουν περί μουσικής και διαβάζοντας κάποια σχόλια. Πιθανώς και να βάλει κάποια πρόκληση στον εαυτό του προκειμένου να κερδίσει κάποιον γύρο ή να πάρει καλό βαθμό από κάποιον συγκεκριμένο παίκτη. Εγώ πάντως αν ήταν να ακούω στο παιχνίδι συνέχεια τραγούδια που έτσι κι αλλιώς τα ξέρω, δεν θα έπαιζα καθόλου. Ακόμα κι αν αυτά τα τραγούδια τα θεωρούσα αριστουργήματα. Γι'αυτό και πολλοί παίκτες βάζουν κακό βαθμό σε τραγούδια που ήδη ξέρουν καλά οι ίδιοι, επειδή θέλουν να ακούσουν κάτι διαφορετικό. Επεξ/σία 20 Δεκεμβρίου 2022 από mic2mic 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JennyP Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2022 9 λεπτά πριν, mic2mic είπε Το θέμα είναι ότι οι περισσότεροι παίκτες θέλουν να ξέρουν ποιός βαθμολόγησε τί, επειδή πιθανώς να θέλουν να αναπροσαρμόσουν τις συμμετοχές τους ανάλογα. Πχ κάποιος μπορεί να θέλει να πάρει τουλάχιστον 1 δωδεκάρι από κάθε παίκτη στη διάρκεια του παιχνιδιού. Επίσης, είναι συνήθως εύκολο να καταλάβεις ποιός βαθμολόγησε τί από την ύπαρξη ή μη σχολίων και από το ύφος τους. Θα έπρεπε να καταργήσουμε και τα σχόλια, πράγμα καθόλου επιθυμητό. Τρίτον, αν κάποιοι είναι "παρεάκι" και ανταλλάσσουν υψηλές βαθμολογίες μπορούν φυσικά να επικοινωνούν μεταξύ τους και εκτός thread. Δεν αλλάζει κάτι αν δεν φαίνονται τα ονόματά τους κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Βασικά αν κάποιοι ανταλλάσσουν συνεχώς υψηλές βαθμολογίες, δεν παίζει ουσιαστικό ρόλο αν φανεί στην αρχή ή στο τέλος. Και δεν παίζει ρόλο και για το παιχνίδι. Αν ήταν να παίζει τόσο ρόλο η κατάταξη, τότε θα βάζαμε και δώρο για τον νικητή και όλοι θα προσπαθούσαν να βαθμολογήσουν χαμηλά τα κομμάτια που πιστεύουν ότι θα κερδίσουν ώστε να μην τους περάσουν οι άλλοι. Ο βασικός σκοπός του παιχνιδιού είναι να ακούσει κάποιος μουσική που δεν θα άκουγε αλλιώς και να ανακαλύψει κομμάτια που δεν θα τα άκουγε χωρίς το παιχνίδι. Επίσης να διασκεδάσει βλέποντας πόσο διαφορετικές αντιλήψεις υπάρχουν περί μουσικής και διαβάζοντας κάποια σχόλια. Πιθανώς και να βάλει κάποια πρόκληση στον εαυτό του προκειμένου να κερδίσει κάποιον γύρο ή να πάρει καλό βαθμό από κάποιον συγκεκριμένο παίκτη. Εγώ πάντως αν ήταν να ακούω στο παιχνίδι συνέχεια τραγούδια που έτσι κι αλλιώς τα ξέρω, δεν θα έπαιζα καθόλου. Ακόμα κι αν αυτά τα τραγούδια τα θεωρούσα αριστουργήματα. Γι'αυτό και πολλοί παίκτες βάζουν κακό βαθμό σε τραγούδια που ήδη ξέρουν καλά οι ίδιοι, επειδή δεν θέλουν να ακούσουν κάτι διαφορετικό. Αυτά που έγραψες είναι τα ιδανικά που παιχνιδιού. Κι εγώ με αυτό το σκεπτικό ξεκίνησα το παιχνίδι. Πάντως δε χρειάζεται κανένα έπαθλο για να βγάλει κάποιος τις ανασφάλειές του βαθμολογόντας χαμηλά, κομμάτια που πιστεύει ότι θα κερδίσουν. Από την άλλη να μου πεις, γιατί ν' αλλάξεις το οτιδήποτε λόγω κάποιων FBLs. Συνεχίζουμε λοιπόν ως έχει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα