Προς το περιεχόμενο

Insomnia Forumvision #2

mic2mic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

5 hours ago, GBorb said:

Πολύ φασαρία για το τίποτα. Χαλαρό κλίμα και πλακιτσα είδα εγώ. Δεν υπήρχε λόγος για καθάρισμα. 

Τέλος πάντων

Προχωράμε 

γιατι απλα δεν βλεπεις οσα σβηνονται :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 386
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, GBorb είπε

Δεκτών και όρθιο

Aφού σου πω μια Καλημέρα θα ήθελα να αποκαταστήσω μια αλήθεια μου γιατί αιωρείται στον αέρα και από αυτά που δεν διάβασες ευτυχώς!!! και πρόλαβε να σβήσει γρήγορα πάλι ευτυχώς ο καλός μας σούπερ μοδερατόρας, ότι σου μίλησα άσχημα σε απείλησα και όλα αυτά τα πανέμορφα και ειρηνικά σχόλια. Ότι είμαι σαν άτομο παρεξηγημένο αυτό το γνωρίζω τώρα θα το μάθω? lol 

Πρέπει να σου πω λοιπόν ότι πράγματι μου κλώτσησε αυτό που έγραψες αλλά γνωρίζω πολύ καλά ότι δεν το έκανες εξ επί τούτου που λέει και ο απλός λαός, πράγμα που το υπονοείς με τα γραφόμενά σου και το είχες γράψει κιόλας..ότι είδες μια χαλαρή συζήτηση μπήκες και έγραψες..χάθηκε και εσύ να γράψεις σαν Ρόμπα και νυχτικιά χαχαχ και όχι k@λος και βρακί? :P κάτι πιο ντυμένο βρε αδελφέ...😃

Σε καμιά περίπτωση δεν ήθελα να σε κάνω να αισθανθείς άσχημα ή αμήχανα πρέπει να είσαι παρορμητικός τύπος και αυθόρμητος όπως κι εγώ και δεν στο κρύβω ότι αυτό μου αρέσει 😃 και το σκυλάκι σου στο άβαταρ μου αρέσει επίσης...οπότε όλα καλάααααα ναι?

Επεξ/σία από ariadnimusiclover

1 ώρα πριν, ariadnimusiclover είπε

Aφού σου πω μια Καλημέρα θα ήθελα να αποκαταστήσω μια αλήθεια μου γιατί αιωρείται στον αέρα και από αυτά που δεν διάβασες ευτυχώς!!! και πρόλαβε να σβήσει γρήγορα πάλι ευτυχώς ο καλός μας σούπερ μοδερατόρας, ότι σου μίλησα άσχημα σε απείλησα και όλα αυτά τα πανέμορφα και ειρηνικά σχόλια. Ότι είμαι σαν άτομο παρεξηγημένο αυτό το γνωρίζω τώρα θα το μάθω? lol 

Πρέπει να σου πω λοιπόν ότι πράγματι μου κλώτσησε αυτό που έγραψες αλλά γνωρίζω πολύ καλά ότι δεν το έκανες εξ επί τούτου που λέει και ο απλός λαός, πράγμα που το υπονοείς με τα γραφόμενά σου και το είχες γράψει κιόλας..ότι είδες μια χαλαρή συζήτηση μπήκες και έγραψες..χάθηκε και εσύ να γράψεις σαν Ρόμπα και νυχτικιά χαχαχ και όχι k@λος και βρακί? :P κάτι πιο ντυμένο βρε αδελφέ...😃

Σε καμιά περίπτωση δεν ήθελα να σε κάνω να αισθανθείς άσχημα ή αμήχανα πρέπει να είσαι παρορμητικός τύπος και αυθόρμητος όπως κι εγώ και δεν στο κρύβω ότι αυτό μου αρέσει 😃 και το σκυλάκι σου στο άβαταρ μου αρέσει επίσης...οπότε όλα καλάααααα ναι?

Ολα αριστα !!
Κερναω ρακες θεσσαλονικη

28 λεπτά πριν, GBorb είπε

Ολα αριστα !!
Κερναω ρακες θεσσαλονικη

Η μαμά μου έλεγε ότι αν υπάρχει κέρασμα να πηγαίνεις και όπου υπάρχει ξυλάκι να φεύγεις χαχα ΈΡΧΟΜΑΙΙΙΙΙ :wub: Αθάνατη Μακεδονία!!!!

Νίκος Πορτοκάλογλου & Δημήτρης Μητροπάνος - Κλείνω Κι Έρχομαι 👈

Μόλις τώρα, GBorb είπε

Αθάνατη Μακεδονία ναι αλλά εγώ είμαι Κρητικός

Έπρεπε να γράψω "τσικουδιά" για να καταλάβεις!

Αμ εγώ τι νομίζεις ότι είμαι ? χαχα Σφακιά ο Παππούς αλλά πήγαν Πελοπόννησο όπως και να χει όλη η Ελλάδα είναι μέσα στην ❤️ μας...Να με πας στις Βρύσες στα Χανιά να φάμε συκωτάκια...και μετά για σουβλάκι με γιαούρτι στην παραλία... πωω πείνασα... εγώ διαλέγω εσύ κερνάς ...Δημοκρατικά πράγματα χααχ:P😁

Γύρος #6 - Αποτελέσματα

ΤίτλοςARDAVODRHERAFLOGABGBOJENJUDLOVMAXNOMNOVRIFRIO
1 The Dears -… 90127431260#123412168
2 Housemartin… 8063110701064860#127
3 The Haunted… 78412#56515543331012
4 Bettye Lave… 75712010104410121#455
5 Manos Hadji… 70#1038278121278002
5 Tinderstick… 7008570072358510#10
7 Eerie Wanda… 692666#153210121843
8 Current Joy… 523510124300015027#
9 Daniel Spal… 49040482000#010786
10 Alela Diane… 480#120040080107034
10 Pain Of Sal… 48508211268#000600
12 Κατερίνα Κυ… 4710000302706#61201
13 Γλυκερία - … 3882000#12100004020
14 Hexis - Exh… 29007#50307700000
15 Assassin's … 27100108#16022510

Σχόλια ανά τραγούδι

Round #6:
MAX: Σ αυτον τον γύρο έδωσα δυσκολα το 12αρη καθώς δεν ξεχώρισα κάποιο κομμάτι. Ελπίζω μόνο να μην ανήκει σ αυτην/αυτόν που φαντάζομαι!
NOV: Πολύ αμφίρροπος γύρος, πολλά ωραία και ισάξια κομμάτια.

The Dears - 1854 :
ARD (12): 12ρι σκέτα νέτα
FLO (12): δομημένο και συμπαγές κομμάτι .. σωστές δόσεις αρμονίας μελώδιας και ρυθμού..ωραία γεμίσματα ..γενικά άρτιο κομμάτι ..μ άρεσε χωρίς να εντυπωσιάσει ..τσίμπα το 12άρι πριν αλλάξω γνώμη 😜
JUD (12): Πολύ καλό!
NOM (12): Ξεχώρισε αμέσως για την κορυφή.

Housemartins - Bow Down :
FLO (7): γνωστό αλλά ωραίο .. ευπρόσδεκτο ..είχα καιρό να τ ακούσω ..
ARD (6): Είναι χαρούμενο και αυτή η ροκαμπιλάτη άσπρη κάλτσα κάτι μου έκανε χαχα κολεγιόπαιδα με τα λεφτά του μπαμπάκα κάνουν σαματά αιώνιοι φοιτητές παααα μαλλλ .....😄
JEN (6): Πόσα χρόνια είχα να τ' ακούσω!
MAX (6): Οποιος βγαλει βιντεο να το χορεύει αυτό, έχει 12αρη από μένα μέχρι τέλους του διαγωνισμού και σε όλους τους επομενους!
DRH (1): E, όχι αυτό....παραείναι χιτάκι. Είναι πολύ ωραίο βέβαια. Αλλά βαθμούς δε θα πάρει. Πάντως, να το πω...πριν από μερικούς μήνες έπεσα από τα σύννεφα όταν τυχαία κατάλαβα ότι ο Norman Cooke με τα πολλά remixes που άκουγα και έπαιζα συχνά στα φοιτητικά πάρτυ είναι ο ίδιος άνθρωπος με τον Fatboy Slim και ήταν μέλος των Housemartins! Το κατάλαβα 25-30 χρόνια μετά!
NOM (0): 'Οσο το άκουγα, περίμενα κάπου να φτιάξει αλλά δεν...

The Haunted Youth - Teen Rebel :
FLO (6): ωραίο .. φρέσκο .. καλύτερο από τα άλλα dream pop / indie / shoegaze ξέρω γω που έχουν παίξει ως τώρα .. θα το πριμοδοτήσω .😜
ARD (4): Όχι κάτι ιδιαίτερο.
NOM (3): Πολύ όμορφη μελωδία αλλά με κούρασε το συνεχώς επαναλαμβανόμενο μοτίβο.

Bettye Lavette - Let Me Down Easy :
FLO (10): Πολύ ωραίο κομμάτι ..κάπου το είχε πάρει το αυτί μου παλιότερα να παίζει ..καλή επιλογή 😉
JUD (10): Nice!
ARD (7): Θα ήθελα να βάλω ακόμα κάτι παραπάνω αλλά δεν είχα βαθμούς....
NOM (#): Η συμμετοχή μου.
Η Bettye LaVette (Betty Jo Haskins), γεννήθηκε στις 29 Ιανουαρίου 1946 και είναι Αμερικανίδα τραγουδίστρια και τραγουδοποιός που έκανε τον πρώτο της δίσκο στα δεκαέξι, και συνέχισε την καριέρα της μέχρι το 2005. Γεννήθηκε στο Muskegon του Michigan και μεγάλωσε στο Detroit. Σε αντίθεση με πολλούς μαύρους τραγουδιστές από τους συγχρόνους της, δεν άρχισε να τραγουδά στην εκκλησία, αλλά στο καθιστικό των γονιών της...... Το εκλεκτικό μουσικό της στυλ, συνδυάζει στοιχεία soul, R&B, blues, funk, rock, country and western music.....
"Απογοήτευσέ με με το μαλακό", μας λέει, με την εξαίσια φωνή της!

Manos Hadjidakis & Raining Pleasure - Love Her :
NOM (8): Μέγιστος Χατζηδάκις!
DRH (3): Ωραίο είναι βρε...αλλά δεν ξέρω στη βαθμολογία που θα καταλήξει...δεν είναι για το παιχνίδι ο Χατζηδάκις. Πάντως ωραία η διασκευή. Tώρα , για πρώτη φορά, πρόσεξα ποια ήταν τα μέλη των New York rock & roll ensemble....τι μαθαίνει κανείς στα γεράματα....the truth is out there
FLO (2): έχουν πει πολύ καλύτερα... η Καρέζη που κολλάει να τραγουδάει κι αυτή και σε ποια γλώσσα άραγε? 2 σε 1 ?
ARD (#): Δεν τη φοβάμαι τη βροχή με τα μηδενικά 0 😆😅😁! .... Εκτός του ότι το τραγούδι αυτό είναι άκρως συγκινητικό με υπέροχους στίχους σε μουσική του τρισμέγιστου Μάνου Χατζιδάκι ερμηνευμένο από αυτούς τους ταλαντούχους νέους από την Πάτρα, το βίντεο είναι ένα μικρό έργο τέχνης εμπνευσμένο από τον αθάνατο ελληνικό μας κινηματογράφο και δεν το έβαλα τυχαία...Αρχίζει και τελειώνει με την σκηνή του φιλιού στην βροχή (όπως και η ονομασία του συγκροτήματος) από την ταινία Τα κόκκινα φανάρια και είναι η μοναδική ιστορία αγάπης που είχε αίσιο τέλος αυτή με την Τζένη Καρέζη και τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ. Σου΄ φερα νερό στις χούφτες (παράπονο) είχε τραγουδήσει η ίδια... να σημειωθεί ότι σκηνή φιλιού στην βροχή έχει καταγραφεί προγενέστερα το 1961 στην ταινία Breakfast at Tiffany's https://www.youtube.com/watch?v=fL4j9mZfUdg και είχε κάνει τεράστια αίσθηση σαν την πιο ρομαντική στιγμή στον παγκόσμιο τότε κινηματογράφο..Το αναρτώ γιατί εκτός από την καλαισθησία του βίντεο και το εξαιρετικό πάντρεμα με το τραγούδι (πληροφορίες που μπορείτε άνετα να μάθετε μέσω διαδικτύου)..θα ήθελα να σας γράψω κάτι ακόμα για την ταινία αυτή. Όταν κυκλοφόρησε στην Ιαπωνία γιατί μας αντιπροσώπευσε σε διάφορες χώρες τότε, η μουσική των τίτλων του Ξαρχάκου αντικαταστάθηκε!!! πιθανότατα το 1965 με το ορχηστρικό La Playa του (γαλλικής καταγωγής) Clade Ciari που πήρε την Ιαπωνική υπηκοότητα κατά την δεκαετία των 70ς. https://www.youtube.com/watch?v=Nq_KVTomlEk&t=8s
Κι αυτή η ρούμπα πολύ άρεσε όπως αποδείχθηκε, ήταν και αγαπημένος τους συνθέτης..Mε λίγα λόγια έγινε τεράστια παρέμβαση στο ΟST που κυκλοφόρησε στην Ιαπωνία μαζί με την ταινία που είχε και περίεργο τίτλο lol...(το ψάχνω μήπως το βρω) .''ιεροσυλία'' μεν.. αλλά Ιάπωνες είναι αυτοί τι να κάνουμε..Raining Pleasure από τον δίσκο Reflections λοιπόν...🎤😘

Tindersticks - For Those ... :
MAX (8): Τι ωραίο τραγουδι! Και τόσο παλιο! Ασπρομαυρο! Μπράβο, μπραβο!! Ηλικιωμένος παίκτης πρεπει να το έβαλε!
DRH (5): από κοντά ο ήχος ήταν πολύ καλύτερος
NOM (5): Μου αρέσουν. Μου αρέσει ο ήχος τους, οι ενορχηστρώσεις τους, η μουσική τους και κυρίως η γοητευτικά "παράλογη " φωνή του τραγουδιστή τους.
ARD (0): Από τα λίγα τραγούδια τους που δεν μου αρέσει καθόλου όμως...o ήχος του βίντεο δεν είναι καλός...

Eerie Wanda - Birds Aren't Real :
MAX (12): Γκουχου, γκουχου... αν και έχω μια διαίσθηση σ αυτο το κομμάτι ότι δε θα μου βγει σε καλό! Βάζω 12αρη μετά φόβου!
DRH (6): Για ποια πουλιά λέει; Αυτά που πετάνε;
ARD (2): Νο the birds are real
NOM (1): Παράξενο τραγούδι αλλά δεν με άγγιξε.

Current Joys - Fear :
FLO (4): καλό αλλά λίγο μονότονο (ως πολύ)..😜
ARD (3): όχι κάτι το ιδιαίτερο.
NOM (0): Δεν μου είπε και πολλά.

Daniel Spaleniak - So Long :
NOM (10): Πάρα πολύ όμορφο! Μπράβο στην Πολωνία.
FLO (8): ωραίο .. ατμοσφαιρικό .. ταξιδιάρικο ..
ARD (0): boring..χλιαρό...
DRH (0): Στην αρχή νόμιζα ότι θα το βάλω αρκετά ψηλά. Όσο το ξανάκουγα έπεφτε. Too asmr
JUD (0): Ερωτιάρικο και λάγνο

Alela Diane - The Rifle :
DRH (12): Δεν ξέρω γιατί αλλά μου δημιουργεί μια αίσθηση που θυμίζει τη μια φορά το Partisan του Cohen και την άλλη το This is the life της Amy McDonald
MAX (10): Τι γούστα έχετε και βάζετε τετοια κομμάτια απορω! πραγματικά! Καταθλιπτικοι πρέπει να είστε όλοι!
NOM (7): Αυτό είναι το soundtrack της ταινίας; Μάλλον όχι, αφού έχει αγγλικό στίχο. Ας μας πει αυτός που το υπέβαλε. Την ταινία την έχω δει αλλά - ως συνήθως - την έχω ξεχάσει εντελώς.
ARD (0): 12 για Ταρκόφσκι 0 για το τραγούδι
FLO (0): μουσική που δεν κολλάει με τον Ταρκόφσκι καταρχάς .. άσε που δεν κατάλαβα πότε τέλειωσε το κομμάτι ..αδιάφορο ..η σκηνή της ταινίας πιο ενδιαφέρουσα .

Pain Of Salvation - The Perfect Element :
DRH (8): Ναι μωρέ! Έχουν ωραία κομμάτια αυτοί! Δεν έχουν μόνο εκείνες τις αηδίες που ακούγαμε στους πρώτους γύρους.
NOV (6): Μέχρι στιγμής είναι το κομμάτι τους που μου αρέσει περισσότερο από όσα εχουν μπει
ARD (5): Λίγα πράγματα.
NOM (0): Μετά από τόσους γύρους, αυτός ο πειραματισμός, δεν έχει πλέον πλάκα.

Κατερίνα Κυρμιζή - Στην Πίσω Τσέπη Του Blue Jean :
NOV (12): Και την προηγούμενη φορά που είχε μπει (από τον ΟΖΟ) 12 της είχα δώσει
θα το 'λεγα ισάξιο με τα επόμενα τρία κομμάτια
ARD (10): Αγαπώ Κατερίνα Κυρμιζή άνετο 10 το έχω αναρτήσει νομίζω στο θέμα έρωτας με την πρώτη νότα μαζί με την παραμυθένια...τραγουδάρα!!!! Αν είχα κι άλλο 12ρι θα το έβαζα 😘😉😊
NOM (6): Φωνάρα η κοπέλα. Δεν γνώριζα σε ποιά ανήκει αυτή η ιδιαίτερη χροιά.
MAX (#): Οι γιαγιάδες του φόρουμ σίγουρα θα την θυμούνται αυτήν...

Γλυκερία - Σαν Πας Στα Ξενα :
ARD (8): Και αυτό εξαιρετικό!
NOM (4): 'Αλλη μία σπουδαία φωνή, που δεν αντέχω να ακούω. Δεν ξέρω γιατί. Πάντως, το τραγούδι είναι εξαιρετικό.
MAX (0): Οκ είπαμε... Ελληνικά...

Hexis - Exhaurire :
DRH (7): Γλυκουλίνι! Ωραιότατο!
FLO (5): χμμμ.. η μουσική τα σπάει .. στα φωνητικά τα χαλάμε ..βεβαια προσθέτουν στο έρεβος της μουσικής απλά εγώ δεν μπορώ να μπω τόσα βαθειά εκεί μέσα..
ARD (0): Τίποτε το ιδιαίτερο
NOM (0): Πολύ μακριά από τα γούστα μου.

Assassin's Creed Valhalla - My Mother Told Me :
NOM (2): Πολύ ενδιαφέρον άκουσμα.
ARD (1): Ε όχι η τραγουδίστρια δεν με έπεισε..ούτε το τραγούδι που προσπαθεί να είναι ethinc/ tribal όμως παραμένει mainstream..μόλις είδα τη γάτα πήγα να λυγίσω αλλά δεν...μου ερχόταν να γελάσω με τα μασκαρέματα που έκανε και τους φακούς επαφής που άλλαζε πφφφ δηλαδή ό.τι άκουγα έβλεπα κιόλας. Από φωνή? 0 😔 εδώ πάει..μην τα πάρω στο κρανίο...ε αυτοί το το πήραν και το χτυπούσαν χαχα η μαμά της δεν...της τα είπε καλά...😆
DRH (0): Η απάντηση στο "Γιε μου δεν τον άκουσες το δόλιο σου πατέρα"

Σχόλια ανά παίκτη

ARD:
The Dears - 1854 (12): 12ρι σκέτα νέτα
Κατερίνα Κυρμιζή - Στην Πίσω Τσέπη Του Blue Jean (10): Αγαπώ Κατερίνα Κυρμιζή άνετο 10 το έχω αναρτήσει νομίζω στο θέμα έρωτας με την πρώτη νότα μαζί με την παραμυθένια...τραγουδάρα!!!! Αν είχα κι άλλο 12ρι θα το έβαζα 😘😉😊
Γλυκερία - Σαν Πας Στα Ξενα (8): Και αυτό εξαιρετικό!
Bettye Lavette - Let Me Down Easy (7): Θα ήθελα να βάλω ακόμα κάτι παραπάνω αλλά δεν είχα βαθμούς....
Housemartins - Bow Down (6): Είναι χαρούμενο και αυτή η ροκαμπιλάτη άσπρη κάλτσα κάτι μου έκανε χαχα κολεγιόπαιδα με τα λεφτά του μπαμπάκα κάνουν σαματά αιώνιοι φοιτητές παααα μαλλλ .....😄
Pain Of Salvation - The Perfect Element (5): Λίγα πράγματα.
The Haunted Youth - Teen Rebel (4): Όχι κάτι ιδιαίτερο.
Current Joys - Fear (3): όχι κάτι το ιδιαίτερο.
Eerie Wanda - Birds Aren't Real (2): Νο the birds are real
Assassin's Creed Valhalla - My Mother Told Me (1): Ε όχι η τραγουδίστρια δεν με έπεισε..ούτε το τραγούδι που προσπαθεί να είναι ethinc/ tribal όμως παραμένει mainstream..μόλις είδα τη γάτα πήγα να λυγίσω αλλά δεν...μου ερχόταν να γελάσω με τα μασκαρέματα που έκανε και τους φακούς επαφής που άλλαζε πφφφ δηλαδή ό.τι άκουγα έβλεπα κιόλας. Από φωνή? 0 😔 εδώ πάει..μην τα πάρω στο κρανίο...ε αυτοί το το πήραν και το χτυπούσαν χαχα η μαμά της δεν...της τα είπε καλά...😆
Tindersticks - For Those ... (0): Από τα λίγα τραγούδια τους που δεν μου αρέσει καθόλου όμως...o ήχος του βίντεο δεν είναι καλός...
Daniel Spaleniak - So Long (0): boring..χλιαρό...
Alela Diane - The Rifle (0): 12 για Ταρκόφσκι 0 για το τραγούδι
Hexis - Exhaurire (0): Τίποτε το ιδιαίτερο
Manos Hadjidakis & Raining Pleasure - Love Her (#): Δεν τη φοβάμαι τη βροχή με τα μηδενικά 0 😆😅😁! .... Εκτός του ότι το τραγούδι αυτό είναι άκρως συγκινητικό με υπέροχους στίχους σε μουσική του τρισμέγιστου Μάνου Χατζιδάκι ερμηνευμένο από αυτούς τους ταλαντούχους νέους από την Πάτρα, το βίντεο είναι ένα μικρό έργο τέχνης εμπνευσμένο από τον αθάνατο ελληνικό μας κινηματογράφο και δεν το έβαλα τυχαία...Αρχίζει και τελειώνει με την σκηνή του φιλιού στην βροχή (όπως και η ονομασία του συγκροτήματος) από την ταινία Τα κόκκινα φανάρια και είναι η μοναδική ιστορία αγάπης που είχε αίσιο τέλος αυτή με την Τζένη Καρέζη και τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ. Σου΄ φερα νερό στις χούφτες (παράπονο) είχε τραγουδήσει η ίδια... να σημειωθεί ότι σκηνή φιλιού στην βροχή έχει καταγραφεί προγενέστερα το 1961 στην ταινία Breakfast at Tiffany's https://www.youtube.com/watch?v=fL4j9mZfUdg και είχε κάνει τεράστια αίσθηση σαν την πιο ρομαντική στιγμή στον παγκόσμιο τότε κινηματογράφο..Το αναρτώ γιατί εκτός από την καλαισθησία του βίντεο και το εξαιρετικό πάντρεμα με το τραγούδι (πληροφορίες που μπορείτε άνετα να μάθετε μέσω διαδικτύου)..θα ήθελα να σας γράψω κάτι ακόμα για την ταινία αυτή. Όταν κυκλοφόρησε στην Ιαπωνία γιατί μας αντιπροσώπευσε σε διάφορες χώρες τότε, η μουσική των τίτλων του Ξαρχάκου αντικαταστάθηκε!!! πιθανότατα το 1965 με το ορχηστρικό La Playa του (γαλλικής καταγωγής) Clade Ciari που πήρε την Ιαπωνική υπηκοότητα κατά την δεκαετία των 70ς. https://www.youtube.com/watch?v=Nq_KVTomlEk&t=8s
Κι αυτή η ρούμπα πολύ άρεσε όπως αποδείχθηκε, ήταν και αγαπημένος τους συνθέτης..Mε λίγα λόγια έγινε τεράστια παρέμβαση στο ΟST που κυκλοφόρησε στην Ιαπωνία μαζί με την ταινία που είχε και περίεργο τίτλο lol...(το ψάχνω μήπως το βρω) .''ιεροσυλία'' μεν.. αλλά Ιάπωνες είναι αυτοί τι να κάνουμε..Raining Pleasure από τον δίσκο Reflections λοιπόν...🎤😘

DRH:
Alela Diane - The Rifle (12): Δεν ξέρω γιατί αλλά μου δημιουργεί μια αίσθηση που θυμίζει τη μια φορά το Partisan του Cohen και την άλλη το This is the life της Amy McDonald
Pain Of Salvation - The Perfect Element (8): Ναι μωρέ! Έχουν ωραία κομμάτια αυτοί! Δεν έχουν μόνο εκείνες τις αηδίες που ακούγαμε στους πρώτους γύρους.
Hexis - Exhaurire (7): Γλυκουλίνι! Ωραιότατο!
Eerie Wanda - Birds Aren't Real (6): Για ποια πουλιά λέει; Αυτά που πετάνε;
Tindersticks - For Those ... (5): από κοντά ο ήχος ήταν πολύ καλύτερος
Manos Hadjidakis & Raining Pleasure - Love Her (3): Ωραίο είναι βρε...αλλά δεν ξέρω στη βαθμολογία που θα καταλήξει...δεν είναι για το παιχνίδι ο Χατζηδάκις. Πάντως ωραία η διασκευή. Tώρα , για πρώτη φορά, πρόσεξα ποια ήταν τα μέλη των New York rock & roll ensemble....τι μαθαίνει κανείς στα γεράματα....the truth is out there
Housemartins - Bow Down (1): E, όχι αυτό....παραείναι χιτάκι. Είναι πολύ ωραίο βέβαια. Αλλά βαθμούς δε θα πάρει. Πάντως, να το πω...πριν από μερικούς μήνες έπεσα από τα σύννεφα όταν τυχαία κατάλαβα ότι ο Norman Cooke με τα πολλά remixes που άκουγα και έπαιζα συχνά στα φοιτητικά πάρτυ είναι ο ίδιος άνθρωπος με τον Fatboy Slim και ήταν μέλος των Housemartins! Το κατάλαβα 25-30 χρόνια μετά!
Daniel Spaleniak - So Long (0): Στην αρχή νόμιζα ότι θα το βάλω αρκετά ψηλά. Όσο το ξανάκουγα έπεφτε. Too asmr
Assassin's Creed Valhalla - My Mother Told Me (0): Η απάντηση στο "Γιε μου δεν τον άκουσες το δόλιο σου πατέρα"

FLO:
The Dears - 1854 (12): δομημένο και συμπαγές κομμάτι .. σωστές δόσεις αρμονίας μελώδιας και ρυθμού..ωραία γεμίσματα ..γενικά άρτιο κομμάτι ..μ άρεσε χωρίς να εντυπωσιάσει ..τσίμπα το 12άρι πριν αλλάξω γνώμη 😜
Bettye Lavette - Let Me Down Easy (10): Πολύ ωραίο κομμάτι ..κάπου το είχε πάρει το αυτί μου παλιότερα να παίζει ..καλή επιλογή 😉
Daniel Spaleniak - So Long (8): ωραίο .. ατμοσφαιρικό .. ταξιδιάρικο ..
Housemartins - Bow Down (7): γνωστό αλλά ωραίο .. ευπρόσδεκτο ..είχα καιρό να τ ακούσω ..
The Haunted Youth - Teen Rebel (6): ωραίο .. φρέσκο .. καλύτερο από τα άλλα dream pop / indie / shoegaze ξέρω γω που έχουν παίξει ως τώρα .. θα το πριμοδοτήσω .😜
Hexis - Exhaurire (5): χμμμ.. η μουσική τα σπάει .. στα φωνητικά τα χαλάμε ..βεβαια προσθέτουν στο έρεβος της μουσικής απλά εγώ δεν μπορώ να μπω τόσα βαθειά εκεί μέσα..
Current Joys - Fear (4): καλό αλλά λίγο μονότονο (ως πολύ)..😜
Manos Hadjidakis & Raining Pleasure - Love Her (2): έχουν πει πολύ καλύτερα... η Καρέζη που κολλάει να τραγουδάει κι αυτή και σε ποια γλώσσα άραγε? 2 σε 1 ?
Alela Diane - The Rifle (0): μουσική που δεν κολλάει με τον Ταρκόφσκι καταρχάς .. άσε που δεν κατάλαβα πότε τέλειωσε το κομμάτι ..αδιάφορο ..η σκηνή της ταινίας πιο ενδιαφέρουσα .

JEN:
Housemartins - Bow Down (6): Πόσα χρόνια είχα να τ' ακούσω!

JUD:
The Dears - 1854 (12): Πολύ καλό!
Bettye Lavette - Let Me Down Easy (10): Nice!
Daniel Spaleniak - So Long (0): Ερωτιάρικο και λάγνο

MAX:
Round #6: Σ αυτον τον γύρο έδωσα δυσκολα το 12αρη καθώς δεν ξεχώρισα κάποιο κομμάτι. Ελπίζω μόνο να μην ανήκει σ αυτην/αυτόν που φαντάζομαι!
Eerie Wanda - Birds Aren't Real (12): Γκουχου, γκουχου... αν και έχω μια διαίσθηση σ αυτο το κομμάτι ότι δε θα μου βγει σε καλό! Βάζω 12αρη μετά φόβου!
Alela Diane - The Rifle (10): Τι γούστα έχετε και βάζετε τετοια κομμάτια απορω! πραγματικά! Καταθλιπτικοι πρέπει να είστε όλοι!
Tindersticks - For Those ... (8): Τι ωραίο τραγουδι! Και τόσο παλιο! Ασπρομαυρο! Μπράβο, μπραβο!! Ηλικιωμένος παίκτης πρεπει να το έβαλε!
Housemartins - Bow Down (6): Οποιος βγαλει βιντεο να το χορεύει αυτό, έχει 12αρη από μένα μέχρι τέλους του διαγωνισμού και σε όλους τους επομενους!
Γλυκερία - Σαν Πας Στα Ξενα (0): Οκ είπαμε... Ελληνικά...
Κατερίνα Κυρμιζή - Στην Πίσω Τσέπη Του Blue Jean (#): Οι γιαγιάδες του φόρουμ σίγουρα θα την θυμούνται αυτήν...

NOM:
The Dears - 1854 (12): Ξεχώρισε αμέσως για την κορυφή.
Daniel Spaleniak - So Long (10): Πάρα πολύ όμορφο! Μπράβο στην Πολωνία.
Manos Hadjidakis & Raining Pleasure - Love Her (8): Μέγιστος Χατζηδάκις!
Alela Diane - The Rifle (7): Αυτό είναι το soundtrack της ταινίας; Μάλλον όχι, αφού έχει αγγλικό στίχο. Ας μας πει αυτός που το υπέβαλε. Την ταινία την έχω δει αλλά - ως συνήθως - την έχω ξεχάσει εντελώς.
Κατερίνα Κυρμιζή - Στην Πίσω Τσέπη Του Blue Jean (6): Φωνάρα η κοπέλα. Δεν γνώριζα σε ποιά ανήκει αυτή η ιδιαίτερη χροιά.
Tindersticks - For Those ... (5): Μου αρέσουν. Μου αρέσει ο ήχος τους, οι ενορχηστρώσεις τους, η μουσική τους και κυρίως η γοητευτικά "παράλογη " φωνή του τραγουδιστή τους.
Γλυκερία - Σαν Πας Στα Ξενα (4): 'Αλλη μία σπουδαία φωνή, που δεν αντέχω να ακούω. Δεν ξέρω γιατί. Πάντως, το τραγούδι είναι εξαιρετικό.
The Haunted Youth - Teen Rebel (3): Πολύ όμορφη μελωδία αλλά με κούρασε το συνεχώς επαναλαμβανόμενο μοτίβο.
Assassin's Creed Valhalla - My Mother Told Me (2): Πολύ ενδιαφέρον άκουσμα.
Eerie Wanda - Birds Aren't Real (1): Παράξενο τραγούδι αλλά δεν με άγγιξε.
Housemartins - Bow Down (0): 'Οσο το άκουγα, περίμενα κάπου να φτιάξει αλλά δεν...
Current Joys - Fear (0): Δεν μου είπε και πολλά.
Pain Of Salvation - The Perfect Element (0): Μετά από τόσους γύρους, αυτός ο πειραματισμός, δεν έχει πλέον πλάκα.
Hexis - Exhaurire (0): Πολύ μακριά από τα γούστα μου.
Bettye Lavette - Let Me Down Easy (#): Η συμμετοχή μου.
Η Bettye LaVette (Betty Jo Haskins), γεννήθηκε στις 29 Ιανουαρίου 1946 και είναι Αμερικανίδα τραγουδίστρια και τραγουδοποιός που έκανε τον πρώτο της δίσκο στα δεκαέξι, και συνέχισε την καριέρα της μέχρι το 2005. Γεννήθηκε στο Muskegon του Michigan και μεγάλωσε στο Detroit. Σε αντίθεση με πολλούς μαύρους τραγουδιστές από τους συγχρόνους της, δεν άρχισε να τραγουδά στην εκκλησία, αλλά στο καθιστικό των γονιών της...... Το εκλεκτικό μουσικό της στυλ, συνδυάζει στοιχεία soul, R&B, blues, funk, rock, country and western music.....
"Απογοήτευσέ με με το μαλακό", μας λέει, με την εξαίσια φωνή της!

NOV:
Round #6: Πολύ αμφίρροπος γύρος, πολλά ωραία και ισάξια κομμάτια.
Κατερίνα Κυρμιζή - Στην Πίσω Τσέπη Του Blue Jean (12): Και την προηγούμενη φορά που είχε μπει (από τον ΟΖΟ) 12 της είχα δώσει
θα το 'λεγα ισάξιο με τα επόμενα τρία κομμάτια
Pain Of Salvation - The Perfect Element (6): Μέχρι στιγμής είναι το κομμάτι τους που μου αρέσει περισσότερο από όσα εχουν μπει

Συγκεντρωτικά αποτελέσματα

+/- ΠαίκτηςΓ01Γ02Γ03Γ04Γ05Γ06Γ07Γ08Γ09Γ10Γ11Γ12
1 NOV489989154769080
2 JEN4752692961086390
3 +1 ARD433657180777070
4 -1 LOV416895275797249
5 FLO402728245656969
6 +1 RIF357455877584970
7 +2 DRH335515951524478
8 -2 GBO330747861464427
9 -1 AVO318553950705648
10 RIO303573643565952
11 +2 NOM289414145345375
12 MAX278166525477847
13 -2 ERA275895444273229
14 JUD249362619754548
15 GAB213562647x4638

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τζενουίτα μου μπράβο πάλι για την πρωτιά σου!!! επίσης για την δεύτερη και τρίτη θέση αντίστοιχα στα μέλη ΝOV και DRH.

Θα πρέπει να δώσω ένα μπράβο και στον FLO εκτός για το 12ρι που της έβαλε κατ εμέ έκανε τον καλύτερο σχολιασμό στο τραγούδι που ανάρτησε η Τζενουίτα...είχε κάνει και ένα σχόλιο άλλου τύπου βέβαια στον πρώτο γύρο όταν σχολίασε τον Ευριπίδη και τις τραγωδίες του είχε γράψει 

Spoiler

ωραίο κομμάτι για να αναπολείς τα ξενύχτια στο μπαρμπουτάδικο του Ευριπίδη στα Σεπόλια καθώς γυρνάς ξημερώματα ξεβράκωτος σπίτι μετά από επική χασούρα έχοντας παίξει και τις κάλτσες σου

με έκανε να γελάσω πολύ  μα τόσο πολύ!!!! κορυφαίο!!

Να ευχαριστήσω τα μέλη που τους άρεσε η δική μου επιλογή και για όσους δεν κατάλαβαν τον λόγο που αναρτήθηκε το τραγούδι με το συγκεκριμένο βίντεο σχετικά με την Τζένη Καρέζη απαντώ στα σχόλια εντός.

Για να είμαι ειλικρινής όπως πάντα, περίμενα πάρα πολύ χαμηλή βαθμολογία και πολλά μηδενικά  μονάδες και 2ρια ,αλλά τουλάχιστον από αυτούς που υπολόγιζα τα πήρα χαχαχ:P οπότε ήταν αυτονόητο 👈.

Θερμή παράκληση ο Χατζιδάκις αν έβλεπε να τον γράφετε Χατζηδάκη ή Χατζηδάκι ή Χατζηδάκη κλπ  εν ζωή θα τον ενοχλούσε απίστευτα γιατί τον είχαν ρωτήσει ποιος ο λόγος που γράφει το επώνυμό του με ι είχε απαντήσει ότι...το ητον παχαίνει....χαχα Παρόλα αυτά πάρα πολλά επίθετα Χατζιδάκις γράφονται με ι όλα...

Περίμενα να έχει περισσότερη πλάκα να γίνονται περισσότερα σχόλια να υπάρχει σασπένς αλλά δεν το είδα σε τόσους γύρους εκτός από κάποιες ελάχιστες εξαιρέσεις...Boringggg😂

Kαλή συνέχεια μας λοιπόν μέχρι το τέλος του παιχνιδιού θα τα λέμε μετά... έχει ο Θεός....

Οι γιαγιάδες του φόρουμ σίγουρα θα την θυμούνται αυτήν...ΜΑΧΧΧΧΧ Κρύψου μη σε βρω βρε χαχαχ τέτοια φρεσκαδούρα άκου γιαγιάδες :P

Επεξ/σία από ariadnimusiclover

Κατανομή βαθμολογιών
Πόσες φορές έχετε πάρει την κάθε βαθμολογία.

1210876543210
ARD96125133444518
AVO7155481169522
DRH558527879819
ERA3231244694828
FLO6510798477614
GAB174227444233
GBO4446109748720
JEN1855765773416
JUD256266625736
LOV10105753855520
MAX472463686532
NOM2926285113629
NOV810131094349310
RIF788338528823
RIO3528865951022

Κατανομή θέσεων
Πόσες φορές έχετε έρθει στην 1η, 2η, 3η κτλ θέση.

1st2nd3rd4th5th6th7th8th9th10th11th12th13th14th15th
ARD11121
AVO12111
DRH1221
ERA11121
FLO1221
GAB11111
GBO21111
JEN411
JUD111111
LOV21111
MAX111111
NOM111111
NOV2211
RIF11211
RIO2112

Αν έλειπε...
Οριζοντίως, δίπλα στο όνομά σας, βλέπετε πόσες θέσεις θα κερδίζατε ή θα χάνατε αν δεν έπαιζε ο παίκτης της κάθε στήλης.

ARDAVODRHERAFLOGABGBOJENJUDLOVMAXNOMNOVRIFRIO
ARD-1-1-1-1+1
AVO+1+3+1+1+1+1-1+1-1+1+1+2
DRH+1-1-1+1+1+1-2
ERA+2+3+1+1+1+2+2+1+1+2+3+1+1
FLO+1+1+2+1+1+1
GAB+1+1+1+1+1+1+1+1+1+1+1+1+1+1
GBO+2+1+2+1+2-2+1+1-2+1+2+2
JEN-1+1+1+1+1+1
JUD+1+1+1+1+1+1+1+1+1+1+2+1+1
LOV+2+1+1+1-1+2-1+1
MAX+2+2+1+1-1+1+1+3+1
NOM+1-1+3+1+1+1+1-1+1+1+1
NOV-1-1-1-1
RIF+1-1-3+1+1+2+1-2
RIO+1+1-1-2+1+1+1+1+1+2+1+1+1-1

Τετ-α-τετ
Γραμμές: πόσους πόντους συνολικά παίρνετε από κάθε παίκτη - στήλες: πόσους πόντους συνολικά δίνετε σε κάθε παίκτη.

ARDAVODRHERAFLOGABGBOJENJUDLOVMAXNOMNOVRIFRIOMaxMin
ARD423916253419722629353817932729
AVO11364271721436381543233319432
DRH213228181720133362310155445546
ERA201533211323182426181192618331
FLO183028281613932603917523129609
GAB41210411234591110151355450
GBO211462216372225134932292915496
JEN72463421403426312041462318237218
JUD265163012273638531291614383
LOV722153359183616222534523344597
MAX372441218183337128194106410
NOM3024742223252431311731155314
NOV13383237511235233155385243295512
RIF231350521211349351613141164649
RIO82248571613238121022151336578
Max724650575937367236604952525464
Min75041111281531905

Άθροισμα ανά ζευγάρι
Γραμμές και στήλες δείχνουν το ίδιο: πόσους πόντους συνολικά έχετε ανταλλάξει με κάθε παίκτη, δηλαδή το άθροισμα των πόντων που έχετε δώσει και που έχετε πάρει.

ARD5360364375401445236726830324014430
AVO53681957381660416039676146416816
DRH6068614617264749212717471049310417
ERA361961491745395459305567875785
FLO43574649272949441195739103434511927
GAB75381717276079362928382516187916
GBO40162645296048614982576463388216
JEN1446047394979486936787046273114427
JUD524149544436616927443405126694
LOV36602159119294936275365107495411921
MAX723927305728827845336791328824
NOM686717539385770436536832920835
NOV30614756103256446401077983544210725
RIF32461047843166327514913295410010413
RIO4041937545183831265428204210010018

Διαφορά ανά ζευγάρι
Η γραμμή δίπλα στο όνομά σας δείχνει το ισοζύγιο βαθμών με τον κάθε παίκτη. Θετικοί αριθμοί δείχνουν ότι έχετε πάρει περισσότερους πόντους από τον παίκτη αυτής της στήλης απ'ότι του έχετε δώσει.

ARD+31+18-4+7-7-200+22-2+8+4-14+2431-14
AVO-31+4-11-3-4-12-32+31+16-9+19-15+20-331-32
DRH-18-4-5-10+17+14-21+17-9+19+3-17+4-319-21
ERA+4+11+5-7+9+1-3-6-7+6-3-18-26-3911-39
FLO-7+3+10+7+5-3-31+20+1+21-5+1+19+1321-31
GAB+7+4-17-9-5-14+11-18-7-8-8+1-6-811-18
GBO+2+12-14-1+3+14-4-11-23+16+7-6-5-816-23
JEN0+32+21+3+31-11+4-7+4+4+220+9+1532-11
JUD0-31-17+6-20+18+11+7-17+2-19-22-19+218-31
LOV-22-16+9+7-1+7+23-4+17-3+3-3+17+3434-22
MAX+2+9-19-6-21+8-16-4-2+3+2+3-13-169-21
NOM-8-19-3+3+5+8-7-22+19-3-2-21+1-1019-22
NOV-4+15+17+18-1-1+60+22+3-3+21+32+1632-4
RIF+14-20-4+26-19+6+5-9+19-17+13-1-32+2828-32
RIO-24+3+3+39-13+8+8-15-2-34+16+10-16-2839-34

Συνάφειες
Πόσο όμοια ή ανόμοια βαθμολογούν τα ζευγάρια των παικτών όλα τα τραγούδια εκτός από τα δικά τους. Όσο πιο κοντά είναι ο αριθμός στο 1, τόσο περισσότερο οι παίκτες αυτού του ζευγαριού έχουν παρόμοια γούστα σχετικά με το ποια τραγούδια τους αρέσουν και ποια όχι. Όσο πιο κοντά στο -1, τόσο περισσότερο αυτοί οι παίκτες έχουν αντίθετα γούστα, δηλαδή στον έναν αρέσουν αυτά που δεν αρέσουν στον άλλον, και αντιστρόφως. Αριθμοί κοντά στο 0 δείχνουν ότι δεν υπάρχει ούτε θετικός ούτε αρνητικός συσχετισμός. Στην δεξιότερη στήλη φαίνεται το άθροισμα των επιμέρους συναφειών. Ο μεγαλύτερος αριθμός δείχνει τον παίκτη του οποίου οι προτιμήσεις είναι πιο αντιπροσωπευτικές του μέσου όρου όλων των παικτών. Ή, διαφορετικά, τον παίκτη του οποίου οι βαθμολογίες πλησιάζουν περισσότερο στις τελικές βαθμολογίες του κάθε γύρου. Αντίθετα, ο μικρότερος αριθμός δείχνει τον παίκτη του οποίου οι προτιμήσεις είναι πιο απομακρυσμένες από τον μέσο όρο των παικτών.

ARDAVODRHERAFLOGABGBOJENJUDLOVMAXNOMNOVRIFRIOTotal
ARD+0.12-0.19-0.23+0.05+0.20+0.11+0.70-0.12-0.15-0.08+0.04-0.02-0.14-0.08+0.21
AVO+0.12+0.20-0.01+0.19+0.16-0.02+0.26-0.09+0.22+0.27+0.27+0.15+0.04+0.04+1.80
DRH-0.19+0.20+0.34+0.22-0.10-0.24-0.18+0.13+0.01+0.12-0.07-0.19+0.20+0.44+0.69
ERA-0.23-0.01+0.34-0.03-0.23+0.19-0.27-0.01-0.12-0.05-0.21-0.16+0.21+0.36-0.22
FLO+0.05+0.19+0.22-0.03+0.13-0.03+0.04+0.21+0.60+0.24+0.44+0.41+0.28+0.29+3.04
GAB+0.20+0.16-0.10-0.23+0.13+0.01+0.29+0.29-0.06+0.20+0.22+0.09-0.21-0.11+0.88
GBO+0.11-0.02-0.24+0.19-0.03+0.01+0.14-0.21-0.01-0.05-0.10+0.23+0.08+0.05+0.15
JEN+0.70+0.26-0.18-0.27+0.04+0.29+0.14-0.22-0.07-0.01+0.11-0.04-0.32-0.14+0.29
JUD-0.12-0.09+0.13-0.01+0.21+0.29-0.21-0.22+0.05-0.08+0.20-0.04+0.04+0.15+0.30
LOV-0.15+0.22+0.01-0.12+0.60-0.06-0.01-0.07+0.05+0.14+0.35+0.58+0.08-0.04+1.58
MAX-0.08+0.27+0.12-0.05+0.24+0.20-0.05-0.01-0.08+0.14+0.30+0.20+0.00+0.18+1.38
NOM+0.04+0.27-0.07-0.21+0.44+0.22-0.10+0.11+0.20+0.35+0.30+0.15-0.00-0.01+1.69
NOV-0.02+0.15-0.19-0.16+0.41+0.09+0.23-0.04-0.04+0.58+0.20+0.15+0.11-0.05+1.42
RIF-0.14+0.04+0.20+0.21+0.28-0.21+0.08-0.32+0.04+0.08+0.00-0.00+0.11+0.47+0.84
RIO-0.08+0.04+0.44+0.36+0.29-0.11+0.05-0.14+0.15-0.04+0.18-0.01-0.05+0.47+1.55
Max+0.70+0.27+0.44+0.36+0.60+0.29+0.23+0.70+0.29+0.60+0.30+0.44+0.58+0.47+0.47
Min-0.23-0.09-0.24-0.27-0.03-0.23-0.24-0.32-0.22-0.15-0.08-0.21-0.19-0.32-0.14

Κατάταξη ζευγαριών
Mε βάση τους πίνακες "άθροισμα ανά ζευγάρι" και "συνάφειες", εδώ φαίνεται ποια ζευγάρια είναι τα πιο ταιριαστά (χαμηλότερα νούμερα) ή πιο αταίριαστα (υψηλότερα νούμερα). Το πιο ταιριαστό ζευγάρι έχει το νούμερο 1, ενώ το πιο αταίριαστο το νούμερο 105

ARD356696541554171914727829279961
AVO35188824519319812035142252599314
DRH6618112798102784085719779951025
ERA968811581044295506386105701271057
FLO54242758698349332212652725832
GAB155198104694274089574576103991047
GBO5493102428342446553376016276410216
JEN1197895497446083312367101931011
JUD7181405033406560751003773476810033
LOV91208563289538375321034654912
MAX4735718621573731100323712906210012
NOM2714971052645602337103717778710510
NOV82227970576166773312173473823
RIF92529122710327101474690773441034
RIO7959572599649368546287734994

Ψηλότεροι βαθμοί
Aπό ποιόν έχετε πάρει (γραμμές) και σε ποιόν έχετε δώσει (στήλες) τα 12άρια σας

ARD1161
AVO22111
DRH131
ERA111
FLO1212
GAB1
GBO112
JEN63121113
JUD11
LOV1121122
MAX121
NOM2
NOV121121
RIF2113
RIO3

Χαμηλότεροι βαθμοί
Aπό ποιόν έχετε πάρει (γραμμές) και σε ποιόν έχετε δώσει (στήλες) τους χαμηλότερους βαθμούς σας. Αυτός ο πίνακας συνυπολογίζει το ότι ο χαμηλότερος βαθμός μπορεί να διαφέρει από γύρο σε γύρο και από παίκτη σε παίκτη. Επίσης δεν υπολογίζονται οι χαμηλότεροι βαθμοί που δίνονται αυτομάτως σε έναν παίκτη που δεν έστειλε τραγούδι και οι χαμηλότεροι βαθμοί που δίνονται αυτομάτως από έναν παίκτη που δεν πρόλαβε να βαθμολογήσει κάποιον γύρο.

ARD11412111132
AVO24115221211
DRH12112223131
ERA222322135411
FLO1122431
GAB53323322334
GBO1341311312
JEN11113221121
JUD2433111452334
LOV42112122311
MAX225312151163
NOM2134221121145
NOV2112211
RIF2233211324
RIO21221342131

Πολωτικά/Ενωτικά
H Τυπική Απόκλιση (SD) για όλα τα τραγούδια. Είναι ένας αριθμός που μας δείχνει πόσο συμφωνούν ή διαφωνούν οι παίκτες μεταξύ τους στη βαθμολόγηση του κάθε τραγουδιού. Παράδειγμα: Έστω ότι έχουμε δύο τραγούδια που έχουν πάρει και τα δύο 66 βαθμούς συνολικά. Το ένα όμως έχει πάρει έντεκα 6, ενώ το άλλο έχει πάρει πέντε 12 και έξι 1. Το πρώτο θα έχει SD 0 (οι παίκτες συμφωνούν απόλυτα μεταξύ τους), ενώ το δεύτερο θα έχει SD 5.48 (οι παίκτες διαφωνούν πολύ μεταξύ τους). Η τελευταία στήλη μας δείχνει το μέσο όρο της SD για τα τραγούδια του κάθε παίκτη, δηλαδή είναι ένα μέτρο του κατά πόσον ο κάθε παίκτης δίχασε τις γνώμες των άλλων με τις επιλογές του.

R01R02R03R04R05R06R07R08R09R10R11R12MaxMinAvg
ARD4.453.393.983.814.163.844.453.393.94
AVO2.743.472.743.684.124.084.122.743.47
DRH4.063.123.933.863.073.274.063.073.55
ERA3.733.762.682.092.402.943.762.092.93
FLO3.484.143.693.832.763.224.142.763.52
GAB3.852.874.15x2.464.044.152.463.47
GBO3.573.182.973.533.272.463.572.463.16
JEN3.274.203.563.104.634.084.633.103.81
JUD3.093.092.733.733.033.873.872.733.26
LOV3.733.474.514.424.613.564.613.474.05
MAX1.923.682.063.064.793.984.791.923.25
NOM2.913.283.673.223.893.733.892.913.45
NOV3.613.163.533.603.993.613.993.163.58
RIF3.435.084.303.813.543.425.083.423.93
RIO3.752.503.433.183.593.673.752.503.35

Διάρκειες
Οι διάρκειες των τραγουδιών που υπέβαλε ο κάθε παίκτης

R01R02R03R04R05R06R07R08R09R10R11R12MaxMinAvg
ARD6:042:485:385:356:056:266:262:485:26
AVO4:104:126:177:155:012:467:152:464:57
DRH3:485:126:324:214:074:206:323:484:43
ERA3:553:174:393:434:357:527:523:174:40
FLO5:527:494:535:506:483:107:493:105:44
GAB4:094:233:164:186:306:303:164:31
GBO6:213:315:342:583:113:356:212:584:12
JEN3:103:245:156:033:385:246:033:104:29
JUD5:124:226:337:576:4910:1010:104:226:51
LOV6:595:324:394:104:504:006:594:005:02
MAX3:564:334:574:033:433:324:573:324:07
NOM2:363:065:131:555:272:495:271:553:31
NOV7:073:324:084:486:513:027:073:024:55
RIF4:183:564:292:323:264:544:542:323:56
RIO4:513:343:293:302:183:364:512:183:33

• Like 3

Μόλις τώρα, MaXmaD είπε

Αχ και να ξερες που πας να μπλεξεις!!

Σου διαφεύγει κάτι όμως...Σαν Ariadnimusiclover έχω πάντα τον μίτο να εξέχει παπ(πουλάκι) μου  :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...