Επισκέπτης Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, floyd89gr είπε @ariadnimusiclover αυτό το κομμάτι δεν είναι Pink Floyd .. δεν είναι ''τους'' είναι ''του'' 👈. Σιγά μην έβαζα στο παιχνίδι κομμάτι τους να έχω το μηδενικό σίγουρο .τώρα τουλάχιστον τσίμπησα το 2αράκι Συγχαρητήρια @NovaLacertaeγια την πρώτη θέση και @MaXmaD@lovesucksγια την 2η και 3η θέση . μμμ το ς to τελικό το ορθογραφικό σε μάρανε....ε? και όχι η μετριότητα του τραγουδιού...Λες και δεν το ξέραμε ότι ήταν μοναχός του χαχα...κάτσε περίμενε ετοιμάζω ένα ποστ που σε αναφέρω ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ..χεχε Εκ του αποτελέσματος.. Συγχαρητήρια στον Nov, Max, Lov για την πρώτη δεύτερη!! και τρίτη θέση αντίστοιχα σε αυτό τον γύρο... Για το...Φαινόμενο ΜΑΧ έχω να αναφέρω τα εξής....πρώτον...το πείραμά του πέτυχε είτε γιατί μας κέντρισε το ελληνικό συναίσθημα είτε γιατί διευκόλυνε κάποιες τακτικές παικτών χαχα....ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΣΕ ΟΤΙ ΓΡΑΨΩ ΔΕΝ ΘΑ ΒΓΑΛΩ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΜΟΥ ΑΠ ΕΞΩ ΟΧΙΙΙ .....Επίσης άργησε να ψηφίσει αλλά πραγματικά του βγάζω το καπέλο και όχι επειδή μου έβαλε 10 οχιιιιι(αν και τον ευχαριστώ όπως ευχαριστώ και τα μέλη που τους άρεσε το τραγούδι που επέλεξα) επειδή έβαλε 12 σε ένα από τα ωραιότερα....ευαίσθητα.... καλαίσθητα.... φρέσκα τραγούδια που έχουν περάσει από το παιχνίδι πράγμα για το οποίο δεν το περίμενα για να είμαι ειλικρινής οπότε ΙΣΩΣ το τρελό αγόρι να έχει δίκιο ότι είναι ακόμα φρεσκαδούρα 👈 εντάξει πιο πολύ εντός χαχαχα αν είναι να ψηφίζεις έτσι να πατάς το κομβίον ''τεκνόν'' μου εεεε τέκνον μου... Επίσης στα σχόλια ο DRH ΟΡΘΑ έγραψε ότι κάποια τρανταχτά ονόματα που έχουν δώσει απίστευτα τραγούδια ΔΕΝ πρέπει να εμφανίζονται εδώ και περισσότερο όταν δεν αναρτώνται τραγούδια από τα καλύτερά τους...Αυτή είναι η γνώμη μου..... Και τώρα στο δια ταύτα..... ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ ΑΥΤΟ ΝΟΜ?? είναι δυνατόν ένα ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑ αυτου του βεληνεκούς να παίζει στο παιχνίδι που παίζουν αδέλφια ξαδέλφια φίλοι οικογένειες ολόκληρες.... είμαστε δυο... είσαστε τρεις είμαστε χίλιοι δεκατρείς και με ό'τι αυτό συνεπάγεται ???? Μόλις το είδα μου ήρθε να σπάσω την οθόνη στην κυριολεξία ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΜΟΥ σαν να έβαζες την Μαρία Κάλλας με το Vissi D' arte όπου αναφωνεί γιατί Θεέ μου....μου το κάνεις αυτό? δεν έκανα ποτέ κακό σε κανέναν έζησα για την τέχνη και τον έρωτα ή την Eula Beal Bach's "Erbarme Dich" τα γράφω αυτά γιατί το τραγούδι που έβαλες και από μια άποψη ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕΣ αναφέρεται στην Παρθένο Μαρία και τον Χριστό θρησκευτικό νεοκλασικό τραγούδι και κατ επέκταση σύνθεση...ΟΧΙ ΓΙΑ 12 ΑΛΛΑ ΓΙΑ 12000 κάνει ΑΛΛΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΚΛΑΣΙΚΗ ΝΕΟΚΛΑΣΙΚΗ ΚΑΙ ΜΠΑΡΟΚ ΜΟΥΣΙΚΗ (μέχρι και μιούζικαλ στον διαγωνισμό αυτόν τα αντέχω)...Καλή Ιδέα μου ακούγεται ένας διαγωνισμός κλασικής και νεοκλασικής μουσικής... Πάντως ξέχωρα από την δική μου άποψη απορώ που δεν το ψήφισαν για να βγει πρώτο αλήθεια το λέω....Από τη μια να έχεις το Papa Roach - No Apologies και από την άλλη το L'arpeggiata- Christina Pluhar: - Barbara Furtuna - Maria (Sopra La Carpinese) από την μια την κόλαση και από την άλλη τον παράδεισο (χωρίς να θέλω να προσβάλω κανέναν είναι καθαρά η γνώμη μου) πάντων ο'τι είχα να πω από τη δική μου πλευρά το έγραψα.... Από την άλλη τώρα αν ο FLO έβαζε στο παιχνίδι ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΠΑΝΤΑ ΓΝΩΜΗ... Τ2 no more white horses όχι μόνο 0 αλλά -12 θα του έβαζα και θα έπαιρνα ένα άσπρο άλογο να τα πολλά του τίτλου και θα τον κυνηγούσα κιόλας δεν μπορεί κάπου θα τον πετύχαινα ....... καλά η οθόνη θα είχε σπάσει έτσι κι αλλιώς εξ αιτίας της ΝΟΜ χαχα....ευτυχώς όμως τη γλύτωσε γιατί το ανάρτησε στο θέμα με τα Ροκ 60ς-70ς....Είσαι και τυχερός... Ενίσταμαι μεγαλοφώνως κύριε Πρόεδρε με τρώει το δίκιο και...το άδικο.... Επεξ/σία 22 Νοεμβρίου 2022 από ariadnimusiclover Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JennyP Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 Μπραβο @NovaLacertae και @lovesucks. Όμως ένα μεγάλο μπράβο στον @MaXmaD που έκανε την ανατροπή! Γειά σου ρε Μαξ με τα ωραία ελληνκά σου!☺️ 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
floyd89gr Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 Τελικα πως παιζεται το παιχνιδι αυτο ? δεν εχω καταλαβει .. Ξεκινάμε οι 13 από το 0 και 2 ξεκινάνε με +12 σε κάθε γύρο ? Ας μας διαφωτίσει κανένας παλιός εμάς τους νέους .. έχω καιρό να δω και γιουροβίζιον και δεν θυμάμαι ..α ναι βρεεεε θυμήθηκα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MaXmaD Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 Η αληθεια ειναι οτι μ αυτο το κομματι ουτε εγω δεν περιμενα δευτερη θεση! Αλλα σιγουρα υπαρχει παρα πολυυυ μεγαλη αποκλιση καθως εκτος απο 3 οι αλλοι η του υψους η του βαθους! Μην ανησυχείτε πουλακια μου, σας χαρτογραφω ολους! Κανεις δε θα γλυτωσει! Και το πειραμα θα συνεχιστει στο επομενο game που θα το γυρισουμε στην ντισκο! Εκει να σας δω! Ευχαριστω οσους το βαθμολογησαν και οσοι δεν το βαθμολογησαν αρκει που το ακουσαν! Οσο για την ARD που συγκλονιστηκε για το 12αρη ενα εχω να πω: You can't teach an old dog new tricks! @floyd89gr τα ελεγα εγω για τις κλικες αλλα δε μ ακουγαν! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nomainline Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 8 ώρες πριν, floyd89gr είπε Τελικα πως παιζεται το παιχνιδι αυτο ? δεν εχω καταλαβει .. Ξεκινάμε οι 13 από το 0 και 2 ξεκινάνε με +12 σε κάθε γύρο ? Ας μας διαφωτίσει κανένας παλιός εμάς τους νέους .. έχω καιρό να δω και γιουροβίζιον και δεν θυμάμαι ..α ναι βρεεεε θυμήθηκα Είναι σαν κάτι παιδάκια που ξέρω, που στην κοπή της βασιλόπιτας, οι γονείς τους, έβαζαν ξανά και ξανά το φλουρί μέσα στην πίτα, για να το κερδίσουν και τα 4 παιδάκια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mic2mic Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 Είναι γνωστό και αναμενόμενο το φαινόμενο αλλά όπως έχει αποδειχτεί πολλάκις και στην Eurovision, σταθερά ευνοϊκή βαθμολογία από 1 ή 2 παίκτες δεν αρκεί για να σε ανεβάσει σημαντικά. Αυτό άλλωστε φαίνεται και στα στατιστικά, στον πίνακα "Αν έλειπε..." όπου βλέπουμε πόσες θέσεις θα κέρδιζε ή θα έχανε κάποιος παίκτης αν δεν έπαιζε κάποιος άλλος. Έχουν υπάρξει βέβαια και κάποιες εξαιρέσεις όπου μέλη της ίδιας οικογένειας δεν έχουν αλληλοευνοηθεί. Αλλά και στον προηγούμενο γύρο πχ, ο DRH πήρε 5 & 2 από την οικογένεια. Τώρα βέβαια, αν είναι να βγούνε μαχαίρια και να κλείσει ένα σπίτι ... ας πάει και το παλιοδωδεκάρι. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 38 λεπτά πριν, mic2mic είπε Είναι γνωστό και αναμενόμενο το φαινόμενο αλλά όπως έχει αποδειχτεί πολλάκις και στην Eurovision, σταθερά ευνοϊκή βαθμολογία από 1 ή 2 παίκτες δεν αρκεί για να σε ανεβάσει σημαντικά. Αυτό άλλωστε φαίνεται και στα στατιστικά, στον πίνακα "Αν έλειπε..." όπου βλέπουμε πόσες θέσεις θα κέρδιζε ή θα έχανε κάποιος παίκτης αν δεν έπαιζε κάποιος άλλος. Έχουν υπάρξει βέβαια και κάποιες εξαιρέσεις όπου μέλη της ίδιας οικογένειας δεν έχουν αλληλοευνοηθεί. Αλλά και στον προηγούμενο γύρο πχ, ο DRH πήρε 5 & 2 από την οικογένεια. Τώρα βέβαια, αν είναι να βγούνε μαχαίρια και να κλείσει ένα σπίτι ... ας πάει και το παλιοδωδεκάρι. οταν ειναι 3 και βγαίνουν κιόλας τι γινεται? ? Γιατί με 2 δεν το βλέπω ούτε κι εγώ χαχαχ άσχετα αν σε κάποιους γύρους κάτι έγινε εννοείς τι εννοώ....εμένα προσωπικά δεν με ενδιαφέρει η πρωτιά όπως κάποιους άλλους και βάζω ακριβώς ότι μου αρέσει και όχι τραγούδια για να πιάσω τα γούστα των υπολοίπων και βέβαια επειδή είμαι ειλικρινής όταν μπαίνει εκείνο του παππού μου θα βάζω 12 αν όχι δεν θα βάλω προς το παρόν ισχύει...κάτσε να ακονίσω τη μαχαίρα μου 😁🤣 Συμφωνώ για την οικογένεια του DRH.... Επεξ/σία 23 Νοεμβρίου 2022 από ariadnimusiclover Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JennyP Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 41 λεπτά πριν, mic2mic είπε Είναι γνωστό και αναμενόμενο το φαινόμενο αλλά όπως έχει αποδειχτεί πολλάκις και στην Eurovision, σταθερά ευνοϊκή βαθμολογία από 1 ή 2 παίκτες δεν αρκεί για να σε ανεβάσει σημαντικά. Αυτό άλλωστε φαίνεται και στα στατιστικά, στον πίνακα "Αν έλειπε..." όπου βλέπουμε πόσες θέσεις θα κέρδιζε ή θα έχανε κάποιος παίκτης αν δεν έπαιζε κάποιος άλλος. Έχουν υπάρξει βέβαια και κάποιες εξαιρέσεις όπου μέλη της ίδιας οικογένειας δεν έχουν αλληλοευνοηθεί. Αλλά και στον προηγούμενο γύρο πχ, ο DRH πήρε 5 & 2 από την οικογένεια. Τώρα βέβαια, αν είναι να βγούνε μαχαίρια και να κλείσει ένα σπίτι ... ας πάει και το παλιοδωδεκάρι. Και να ήταν μόνο οικογένειες.... 😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JennyP Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 11 ώρες πριν, MaXmaD είπε Η αληθεια ειναι οτι μ αυτο το κομματι ουτε εγω δεν περιμενα δευτερη θεση! Αλλα σιγουρα υπαρχει παρα πολυυυ μεγαλη αποκλιση καθως εκτος απο 3 οι αλλοι η του υψους η του βαθους! Μην ανησυχείτε πουλακια μου, σας χαρτογραφω ολους! Κανεις δε θα γλυτωσει! Και το πειραμα θα συνεχιστει στο επομενο game που θα το γυρισουμε στην ντισκο! Εκει να σας δω! Ευχαριστω οσους το βαθμολογησαν και οσοι δεν το βαθμολογησαν αρκει που το ακουσαν! Οσο για την ARD που συγκλονιστηκε για το 12αρη ενα εχω να πω: You can't teach an old dog new tricks! @floyd89gr τα ελεγα εγω για τις κλικες αλλα δε μ ακουγαν! Σιγα ρε Μαξ με τα πειράματα. 😜 😀Ειναι πανεύκολο να καταλάβει κάνεις αν γίνονται ανταλλαγές προϊόντων και σε ποιο βαθμο. Και για μα μην κουράζεσαι κατσε να βγουν τα πρώτα στατιστικά. Πάντως θα συμφωνήσω με τον Μικ πως αν ειναι να κλείσουν σπίτια ας παει και το δωδεκάρι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 14 ώρες πριν, MaXmaD είπε Μην ανησυχείτε πουλακια μου, σας χαρτογραφω ολους! Κανεις δε θα γλυτωσει! Και το πειραμα θα συνεχιστει στο επομενο game που θα το γυρισουμε στην ντισκο! Εκει να σας δω! Ντίσκο?? Αν έχει όλο το πακέτο ντισκομπάλα και χορευτικά η...Ελπίδα...πεθαίνει τελευταία...μόνο που φοβάμαι μη μου κλείσει το σπίτι η Τζενουίτα μου ❤️ χαχαχ 🙄 Επεξ/σία 23 Νοεμβρίου 2022 από ariadnimusiclover Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JennyP Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 16 λεπτά πριν, ariadnimusiclover είπε Ντίσκο?? Αν έχει όλο το πακέτο ντισκομπάλα και χορευτικά η...Ελπίδα...πεθαίνει τελευταία...μόνο που φοβάμαι μη μου κλείσει το σπίτι η Τζενουίτα μου ❤️ χαχαχ 🙄 Πολυ παραξενο καθρεφτη εχεις να δειχνει εμενα.😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ. Α.τελευταια φορα που μπαινω στην διαδικασια να σβηνω ποστς. την επομενη φορα θα φορεσω την ωραια μασκα μου και θα εξελιχθει διαφορετικα το παιχνιδι. Αντι για το καλυτερο τραγουδι θα ψηφιζετε ποιος θα παιρνει μερος στο παιχνιδι. Το αν υπαρχουν κλικες στο παιχνιδι και τα 12αρια 13αρια ανταλασονται μεταξυ παιχτων δεν με ενδιαφερει. SHIT HAPPENS και ας χαλαει το παιχνιδι . ΑΛΛΑ το να βλεπω υποτιμητικά σχολια και μπηχτες απο τον εναν στον αλλον ναι δεν μαρεσει. και επειδη ειμαστε ολοι σε μια ηλικια πανω απο 20-25-30 και οχι κατω των 15 οποτε το ρημαδι μεσα στο κεφαλι μας ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ για αυτο απολαυστε το παιχνιδι με τα καλα και τα ασχημα που μπορει να εχει χωρις να πεφτουν ασχημες εκφρασεις. ΑΛΛΙΩΣ υπαρχει μετα και η ευκολη λυση. το θεμα κλειδωνεται. ανοιγει το ιδιο θεμα αλλα σε club και απλα οριζονται ενα δυο ατομα υπευθυνα εκειμεσα, γινεται και κλειστο club και αφηνουν αυτα τα 2-3 ατομα να μπουν οποιοι θελουν μονο αυτοι. και ολοι μας ειμαστε ευτυχισμενοι (Including me) το θεμα κλειδωνεται μεχρι να γινει μια μικρη καθαριοτητα με την σφουγγαριστρα. Το θεμα ξανανοιγει μετα απο την μικρη καθαριοτητα. Βγαλτε παπουτσια και μπειτε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MaXmaD Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 Τι εγινε?? επεσε ξυλο?? παλι εχασα το καλο! φτου! Ρε σεις σοβαρευτειτε! Μην κανετε σαν μωρα που τους κλεβουν το γλυφιτζουρι! Οταν ξαναμαλωσετε φωναξτε με! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GBorb Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 Πολύ φασαρία για το τίποτα. Χαλαρό κλίμα και πλακιτσα είδα εγώ. Δεν υπήρχε λόγος για καθάρισμα. Τέλος πάντων Προχωράμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mic2mic Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 Γύρος #6Playlist01. The Haunted Youth - Teen Rebel 02. Tindersticks - For Those ... 03. The Dears - 1854 04. Eerie Wanda - Birds Aren't Real 05. Alela Diane - The Rifle 06. Daniel Spaleniak - So Long 07. Κατερίνα Κυρμιζή - Στην Πίσω Τσέπη Του Blue Jean 08. Γλυκερία - Σαν Πας Στα Ξενα 09. Current Joys - Fear 10. Manos Hadjidakis & Raining Pleasure - Love Her 11. Housemartins - Bow Down 12. Hexis - Exhaurire 13. Pain Of Salvation - The Perfect Element 14. Bettye Lavette - Let Me Down Easy 15. Assassin's Creed Valhalla - My Mother Told Me 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα