Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
33 λεπτά πριν, MauroPaltoudias είπε

Όλες αυτές τις πολύτιμες πληροφορίες, πού ακριβώς τις βρίσκετε; Εμένα το link του εντοπισμού στο email, με παραπέμπει σε ένα site ονόματι cql.global. Στον δε operator γράφει :

Operator - service type : Econt GR _AL

βαλε το track number σου εδώ https://www.econt.com/en/services/track-shipment

image.png.7428d66be177624370f1ecc3697a7071.png

• Thanks 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για κάποιο λόγο έχει βρεθεί Θεσσαλονίκη (ενώ είμαι Αθήνα). Θεωρώ δύσκολο εντός 5ωρου να έφτασε σε υποκατάστημα της Αθήνας, από το HUB Θεσσαλονίκης (Καλοχώρι). 

Screenshot_20221012_194022.jpg

Επεξ/σία από MauroPaltoudias
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ αναμένω ακόμα, μαθαίνοντας βουλγάρικα... Υποτίθεται ότι απέτυχε η παράδοση. Δυστυχώς, δεν έχω αριθμό ACS για να δω πού διάολο βρίσκεται το δέμα. 

Screenshot_20221014_155220.jpg

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 ώρες πριν, MauroPaltoudias είπε

Εγώ αναμένω ακόμα, μαθαίνοντας βουλγάρικα... Υποτίθεται ότι απέτυχε η παράδοση. Δυστυχώς, δεν έχω αριθμό ACS για να δω πού διάολο βρίσκεται το δέμα. 

Screenshot_20221014_155220.jpg

Μόλις παρέλαβα και τη δική μου, μέσω ACS.

Μπογκονταριά! 

Δημοσ.

Καλησπέρα σας! παρέλαβα πριν από 1 ώρα ! Έκανα τα απαιτούμενα τεστ .
Στα χρήματα της δεν παίζει καλύτερη επιλογή !
Έχω και καλύτερες κάμερες άλλα έχουν αγοραστή άλλη εποχή και σε παραπάνω χρήματα όπως η C920-C922 και Creative Live! Cam Sync 1080p Web Camera

Δημοσ.

Εμένα με πήραν πριν από λίγο τηλ από Acs και μου είπαν ότι έγινε λάθος στην διεύθυνση και αντί για Θεσσαλονίκη που είμαι (το τσέκαρα ότι το είχα βάλει σωστά στην παραγγελία) πήγε σε ένα χωριό στην Κρήτη :D (Τζερμιάδο Λασιθίου). Τώρα πως μπόρεσαν και έκαναν τέτοιο λάθος ένας Θεός ξέρει...

Οπότε από βδομάδα παραλαβή.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, nevermore είπε

Εμένα με πήραν πριν από λίγο τηλ από Acs και μου είπαν ότι έγινε λάθος στην διεύθυνση και αντί για Θεσσαλονίκη που είμαι (το τσέκαρα ότι το είχα βάλει σωστά στην παραγγελία) πήγε σε ένα χωριό στην Κρήτη :D (Τζερμιάδο Λασιθίου).

Αχαχα, κλασσική ACS. Έπαθα τέλη του 2020, ακριβώς το ίδιο (έβλεπα ότι έφτασε σε μια ACS στην Πυλαία για παραλαβή και εγώ το περίμενα Αιγάλεω, στην Αθήνα). 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, MauroPaltoudias είπε

Αχαχα, κλασσική ACS. Έπαθα τέλη του 2020, ακριβώς το ίδιο (έβλεπα ότι έφτασε σε μια ACS στην Πυλαία για παραλαβή και εγώ το περίμενα Αιγάλεω, στην Αθήνα). 

Πρώτη φορά μου κάνουν τέτοιο λάθος. Τουλάχιστον δεν την χρειάζομαι άμεσα...

Εν αναμονή λοιπόν..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...