Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
12 ώρες πριν, MauroPaltoudias είπε

Τη στιγμή που δημοσιεύτηκε η προσφορά (1 λεπτό μετά δηλαδή) και επειδή ενδιαφερόμουν για κάμερα, μπήκα και είδα τις κριτικές. Ούτε τότε υπήρχε. 

Προφανώς μπερδέψατε άλλη έκδοση της συγκεκριμένης κάμερας, που έχει κριτικές. 

Τη στιγμή που δημοσιεύτηκε η προσφορά (1 λεπτό μετά δηλαδή) και επειδή ενδιαφερόμουν για κάμερα, μπήκα και είδα τις κριτικές. Ούτε τότε υπήρχε. 

Προφανώς μπερδέψατε άλλη έκδοση της συγκεκριμένης κάμερας, που έχει κριτικές. 

το ιδιο εκανα και εγω γτ μ αρεσε σε τιμη...αλλα μαλλον εβλεπα καποια αλλη βερσιον..γτ ειχε οντως κακες κριτικες..λαθος μου παιδια!

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

μιας και μολις την παρελαβα θα πω τις πρωτες εντυπωσεις σε σχεση με την καμερα που αντικατεστησε για οποιον ενδιαφερεται https://www.skroutz.gr/s/342936/Logitech-C615-Web-Camera-Full-HD-1080p-με-Autofocus.html

(Τη χρησιμοποιώ μονο για τηλεδιασκέψεις)

1. Η διαφορα στην ποιοτητα ειναι αισθητη - δηλαδη με το που την δοκιμασα καταλαβα την διαφορα απο 1080p σε 2K αναλυση.

2. Το καλωδιο της ειναι  μακρυ (1.8μ) - οποτε το οργανωνεις και καλυτερα στο γραφειο

3. εχει καλη βαση και κουνωντας το γραφειο δεν βλεπω να επηρεαζεται καθολου

4. εχει κλειστρο οποτε οταν δεν την χρησιμοποιεις το τοποθετεις (χρησιμο)

στα 25 ευρω (ιδια λεφτα με την logitech που ειχα παρει δηλαδη) ηταν θεωρω ευκαιρια. ευχαριστουμε τον TS. 🙂

edit; επειδη ειδα οτι πολλοι ρωτανε με τι εταιρεια ερχεται, εμενα ηρθε με ACS

Επεξ/σία από dimitriosm
  • Like 2
  • Thanks 3
Δημοσ.
55 λεπτά πριν, dimitriosm είπε

μιας και μολις την παρελαβα θα πω τις πρωτες εντυπωσεις σε σχεση με την καμερα που αντικατεστησε για οποιον ενδιαφερεται https://www.skroutz.gr/s/342936/Logitech-C615-Web-Camera-Full-HD-1080p-με-Autofocus.html

Το autofocus δούλευε σωστά στη Logitech;

Δημοσ.

Στάλθηκε και η δική μου, παραλαβή την επόμενη εβδομάδα. Ευχαριστούμε τον TS για την αρκετά καλή προσφορά!!

• Like 1
Δημοσ.

Όλες αυτές τις πολύτιμες πληροφορίες, πού ακριβώς τις βρίσκετε; Εμένα το link του εντοπισμού στο email, με παραπέμπει σε ένα site ονόματι cql.global. Στον δε operator γράφει :

Operator - service type : Econt GR _AL

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...