therock Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2022 Τις τελευταίες δυο μέρες δεν έχω ίντερνετ σε καμία συσκευή του σπιτιού, ενώ δείχνει να συγχρονίζει κανονικά το ρούτερ και να κλειδώνει 35 down 5 up. Έχω κάνει κάμποσα ρισταρτ και τίποτα. Παρατηρώ ότι λέει ημερομηνία 1970 στο Status,μήπως αυτό παίζει κάποιο ρολο
kallonos Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2022 5 λεπτά πριν, therock είπε Τις τελευταίες δυο μέρες δεν έχω ίντερνετ σε καμία συσκευή του σπιτιού, ενώ δείχνει να συγχρονίζει κανονικά το ρούτερ και να κλειδώνει 35 down 5 up. Έχω κάνει κάμποσα ρισταρτ και τίποτα. Παρατηρώ ότι λέει ημερομηνία 1970 στο Status,μήπως αυτό παίζει κάποιο ρολο Οι 71 καρτέλες σίγουρα δεν βοηθάνε 😂😂 Σόρρυ αλλά δεν μπορούσα να κρατηθώ. Δοκίμασες factory reset στο ρούτερ; Δοκίμασες διαφορετικούς dns;
therock Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2022 Μα δε παίζει πουθενά σε καμία συσκευή. Και παρόλα αυτά δοκίμασα και διαφορετικό dns έβαλα τον 1.1.1.1 της Cloudflare και τίποτα Να κάνω reset να χάσω όλες τις ρυθμίσεις του ρούτερ και τελικά να μην είναι καν αυτό..
kormos Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2022 36 λεπτά πριν, therock είπε Τις τελευταίες δυο μέρες δεν έχω ίντερνετ σε καμία συσκευή του σπιτιού, ενώ δείχνει να συγχρονίζει κανονικά το ρούτερ και να κλειδώνει 35 down 5 up. Έχω κάνει κάμποσα ρισταρτ και τίποτα. Παρατηρώ ότι λέει ημερομηνία 1970 στο Status,μήπως αυτό παίζει κάποιο ρολο Σωστά. Υπάρχει πρόβλημα καθαρό στη γραμμή σου. Μιλάς με Cosmote βλάβες να το δουν, για την ημερομηνία....
verylife78 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2022 φυσικα και ειναι προβλημα η ημερομηνια... αφου αυτος μοιραζει και τις ip λειτουργει σαν dns server δηλαδη... δες αν μπορεις να αλλαξεις την ημερομηνια μονο σου ειμαι σχεδον σιγουρος που καπου το εχει...
micos000 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Εμένα μου φαίνεται περίεργο που δεν εμφανίζει crc και hec errors στο upstream παρά μόνο στο down. Η ημερομηνία μπορεί να είναι λάθος επειδή δεν συνδέεται στο ίντερνετ για να συγχρονίσει με τον time server. Αν συνδεθεί, λογικά θα διορθωθεί. Αν έχει ρύθμιση για ώρα στο ρούτερ διόρθωσε το μπας και... Το snr είναι λίγο χαμηλό ή μου φαίνεται; Στο γραφείο που έχουμε vodafone είναι 23/32 12 ώρες πριν, kallonos είπε Οι 71 καρτέλες σίγουρα δεν βοηθάνε Στα κινητά δεν είναι κάτι φοβερό να υπάρχουν ανοιχτές καρτέλες. Δεν επιβαρύνουν σε κάτι το σύστημα όπως στα pc. Είχα φτάσει να έχω 100+ καρτέλες για αρκετό καιρό (επειδή βαριόμουν να τις ξεδιαλύνω) και δεν ίδρωνε το αυτί του. Επεξ/σία 6 Οκτωβρίου 2022 από micos000
Λύση therock Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Λύση Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2022 Εν τελη απλα το βγαλα και το ξαναβγαλα απο το ρευμα και ξεμπλοκαρε. Ειχε φαει καποιο σκαλωμα για καποιο λογο, και πριν τα ρεσταρτ τα κανα απο το webui...
kormos Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2022 1 ώρα πριν, therock είπε Εν τελη απλα το βγαλα και το ξαναβγαλα απο το ρευμα και ξεμπλοκαρε. Ειχε φαει καποιο σκαλωμα για καποιο λογο, και πριν τα ρεσταρτ τα κανα απο το webui... Δεν πιστεύω ότι ήταν αυτή η λύση... Έτυχε να διορθωθεί προσωρινά ή μόνιμα από τυχόν εργασίες που μπορεί να κάνουν πιθανόν στη γραμμή.
micos000 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2022 Επίσης, μετά από διακοπές ρεύματος ή έντονη κακοκαιρία καλά είναι να βγαίνει για λίγα λεπτά το ρούτερ από το ρεύμα.
nkarama Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2022 Τυχαίνει καμμια φορά. Ενώ κλειδώνει το DSL κανονικά, δεν σου κάνει assign IP. αν πας στο παράθυρο που λέει internet θα δείς ότι δεν έχεις IP... την ώρα φυσικά που έχεις το πρόβλημα. Εμένα μου έβγαζε και μήνυμα λάθους σχετικό με authentication στα system messages.... Αν δεν λυθεί με Power cycle, ένα τηλεφωνάκι στον ΟΤΕ και στο φτιάχνουν τσακ μπαμ... 1
Molox Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 Kalispera, thelo voi8ia , 2 mines tora exo vlavi kai oi tipoi stin cosmote adiaforoun, den exo kamia enimerosi, kai to 8ema einai oti exo vlavi sti grami , pou 8a pi oti kai se allo paroxo na pao pali 8a exo provlima stin grami !!! Kai eimai kai kainourios simdromitis oute 4 mines kai 2 mines exo vlavi me apires aposindesis stin diarkia tis meras kai as piano 100ara oso mou eipan.... voi8iaaaa
micos000 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Molox είπε Kalispera, thelo voi8ia , 2 mines tora exo vlavi kai oi tipoi stin cosmote adiaforoun, den exo kamia enimerosi, kai to 8ema einai oti exo vlavi sti grami , pou 8a pi oti kai se allo paroxo na pao pali 8a exo provlima stin grami !!! Kai eimai kai kainourios simdromitis oute 4 mines kai 2 mines exo vlavi me apires aposindesis stin diarkia tis meras kai as piano 100ara oso mou eipan.... voi8iaaaa Για αρχή. Πως μπορούμε να σε βοηθήσουμε εμείς για την βλάβη στην γραμμή σου; Πάρε το ticket που σου έδωσαν όταν δήλωσες τη βλάβη και δες σε ποια φάση βρίσκεται. Και επιπλέον... Εντάξει, είναι το πρώτο σου μήνυμα αλλά θα έπρεπε τουλάχιστον να διαβάσεις τους κανόνες χρήσης του Insomnia. Επεξ/σία 11 Νοεμβρίου 2022 από micos000
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα