Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω ενα laptop lenovo με 12αρα μνημη με δισκο HDD 5400 Rpm k θελω να τον αλλαξω σε ssd k να εχω εκει μονο το λειτουργικο. Κ τον παλιο δισκο να τον βαλω σαν 2ο μονο ως αποθηκευτικη μοναδα μουσικης, καθως ειμαι dj. Θα εχω καποιο θεμα στην ταχυτητα που θα διαβαζεται η μουσικη κ μεσα απτο προγραμμα ; ( virtual dj γνησιο ).

Δημοσ.

Ευχαριστω πολυ, αλλα δεν ηταν η ερωτηση αυτη.

Η ερωτηση ηταν, αν το να τρεχει τα τραγουδια οταν δουλευω απο τον hdd, θα εππηρεαζει την εικονα η την ταχυτητα του ssd; 

Δεν εχω ξανατρεξει υπολογιστη με δυο σκληρους με διαφορετικες ταχυτητες .

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ο αρχικός σκληρός που θα είναι ο ssd θα τρέχει καλύτερα από τον hdd. 

Και εγώ εχω αρχικό ssd(128gb)με hdd(500gb) και τρέχει νερό.

Εγώ βέβαια έχω 16gb ram και δεν ξέρω εάν παίζει ρόλο και αυτό.

Επεξ/σία από GATE123
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, drapanakis είπε

Η ερωτηση ηταν, αν το να τρεχει τα τραγουδια οταν δουλευω απο τον hdd, θα εππηρεαζει την εικονα η την ταχυτητα του ssd; 

καλησπέρα

αν και ο hdd μπει εσωτερικός, σίγουρα ΔΕ θα έχεις προβλήματα

αν μπει εξωτερικός μέσω usb, τεστάρεις, λογικά ΔΕ θα έχεις πρόβλημα

αφού όμως είναι εργαλείο εργασίας , που βγάζεις το ψωμί σου, μπορείς να πάρεις έναν ssd ίδιο ή μεγαλύτερο σε χωρητικότητα και να τον κλωνοποιήσεις

θα έχεις μόνο τον ssd που θα είναι γρήγορος κ όλα οκ και να κρατήσεις τον hdd για back up των τραγουδιών κλπ

• Like 2
Δημοσ.
16 ώρες πριν, drapanakis είπε

Εχω ενα laptop lenovo με 12αρα μνημη με δισκο HDD 5400 Rpm k θελω να τον αλλαξω σε ssd k να εχω εκει μονο το λειτουργικο. Κ τον παλιο δισκο να τον βαλω σαν 2ο μονο ως αποθηκευτικη μοναδα μουσικης, καθως ειμαι dj. Θα εχω καποιο θεμα στην ταχυτητα που θα διαβαζεται η μουσικη κ μεσα απτο προγραμμα ; ( virtual dj γνησιο ).

70 ευρώ κοστίζει ένας Kingston A400 στα 960GB αποθηκευτικού χώρου που έχει σχετικά καλή φήμη ενώ ο φθηνότερος 1ΤΒ SSD ξεκινάει από τα 60 ευρώ.

Βάλε έναν τέτοιο και μην ασχοληθείς με τον παλιό σκληρό, άφησε τον μόνο για backup.

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, drapanakis είπε

το να τρεχει τα τραγουδια οταν δουλευω απο τον hdd, θα εππηρεαζει την εικονα η την ταχυτητα του ssd;

Όχι.

Bonus tip, αν έχετε στον HDD π.χ. ένα φάκελο με 2.000 τραγούδια, κατά πάσα πιθανότητα θα κάνει να φορτώσει μέχρι να εμφανίσει το περιεχόμενο κάποια δευτερόλεπτα (μπορεί και μισό λεπτό).

• Like 1
Δημοσ.

Κι εγώ αυτό προτείνω, 1 μεγάλος ssd. Δεν έχει νόημα πλέον να ασχολούμαστε με hdd. Ειδικά αν πρόκειται για εργαλείο δουλειάς. Το κόστος είναι μικρό για να το υπολογίζουμε

Δημοσ.
Στις 5/10/2022 στις 8:43 ΜΜ, drapanakis είπε

ον αλλαξω σε ssd k να εχω εκει μονο το λειτουργικο. Κ τον παλιο δισκο να τον βαλω σαν 2ο μονο ως αποθηκευτικη μοναδα μουσικης, καθως ειμαι dj

Σα να βλεπω τον εαυτο μου σε κλωνο εισαι 😂 δουλευω χρονια με lenovo x220 με ssd για το λειτουργικο και το virtual συν 2ο δισκο μεσα hdd που εχει τη μουσικη. Ολα απροβληματιστα. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...