drapanakis Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2022 Εχω ενα laptop lenovo με 12αρα μνημη με δισκο HDD 5400 Rpm k θελω να τον αλλαξω σε ssd k να εχω εκει μονο το λειτουργικο. Κ τον παλιο δισκο να τον βαλω σαν 2ο μονο ως αποθηκευτικη μοναδα μουσικης, καθως ειμαι dj. Θα εχω καποιο θεμα στην ταχυτητα που θα διαβαζεται η μουσικη κ μεσα απτο προγραμμα ; ( virtual dj γνησιο ).
Τέρης Α. Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2022 4 ώρες πριν, drapanakis είπε θελω να τον αλλαξω σε ssd Ορίστε από τον οικονομικότερο προς τον καλύτερο: https://www.skroutz.gr/comparelists/88?compare=10170917%2C15863490%2C13787241%2C26796069 1
drapanakis Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2022 Ευχαριστω πολυ, αλλα δεν ηταν η ερωτηση αυτη. Η ερωτηση ηταν, αν το να τρεχει τα τραγουδια οταν δουλευω απο τον hdd, θα εππηρεαζει την εικονα η την ταχυτητα του ssd; Δεν εχω ξανατρεξει υπολογιστη με δυο σκληρους με διαφορετικες ταχυτητες .
GATE123 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Ο αρχικός σκληρός που θα είναι ο ssd θα τρέχει καλύτερα από τον hdd. Και εγώ εχω αρχικό ssd(128gb)με hdd(500gb) και τρέχει νερό. Εγώ βέβαια έχω 16gb ram και δεν ξέρω εάν παίζει ρόλο και αυτό. Επεξ/σία 6 Οκτωβρίου 2022 από GATE123
Kthulhou Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2022 19 λεπτά πριν, drapanakis είπε Η ερωτηση ηταν, αν το να τρεχει τα τραγουδια οταν δουλευω απο τον hdd, θα εππηρεαζει την εικονα η την ταχυτητα του ssd; καλησπέρα αν και ο hdd μπει εσωτερικός, σίγουρα ΔΕ θα έχεις προβλήματα αν μπει εξωτερικός μέσω usb, τεστάρεις, λογικά ΔΕ θα έχεις πρόβλημα αφού όμως είναι εργαλείο εργασίας , που βγάζεις το ψωμί σου, μπορείς να πάρεις έναν ssd ίδιο ή μεγαλύτερο σε χωρητικότητα και να τον κλωνοποιήσεις θα έχεις μόνο τον ssd που θα είναι γρήγορος κ όλα οκ και να κρατήσεις τον hdd για back up των τραγουδιών κλπ 2
dpolal Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2022 16 ώρες πριν, drapanakis είπε Εχω ενα laptop lenovo με 12αρα μνημη με δισκο HDD 5400 Rpm k θελω να τον αλλαξω σε ssd k να εχω εκει μονο το λειτουργικο. Κ τον παλιο δισκο να τον βαλω σαν 2ο μονο ως αποθηκευτικη μοναδα μουσικης, καθως ειμαι dj. Θα εχω καποιο θεμα στην ταχυτητα που θα διαβαζεται η μουσικη κ μεσα απτο προγραμμα ; ( virtual dj γνησιο ). 70 ευρώ κοστίζει ένας Kingston A400 στα 960GB αποθηκευτικού χώρου που έχει σχετικά καλή φήμη ενώ ο φθηνότερος 1ΤΒ SSD ξεκινάει από τα 60 ευρώ. Βάλε έναν τέτοιο και μην ασχοληθείς με τον παλιό σκληρό, άφησε τον μόνο για backup. 1
Τέρης Α. Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2022 2 ώρες πριν, drapanakis είπε το να τρεχει τα τραγουδια οταν δουλευω απο τον hdd, θα εππηρεαζει την εικονα η την ταχυτητα του ssd; Όχι. Bonus tip, αν έχετε στον HDD π.χ. ένα φάκελο με 2.000 τραγούδια, κατά πάσα πιθανότητα θα κάνει να φορτώσει μέχρι να εμφανίσει το περιεχόμενο κάποια δευτερόλεπτα (μπορεί και μισό λεπτό). 1
Bitbit Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2022 Κι εγώ αυτό προτείνω, 1 μεγάλος ssd. Δεν έχει νόημα πλέον να ασχολούμαστε με hdd. Ειδικά αν πρόκειται για εργαλείο δουλειάς. Το κόστος είναι μικρό για να το υπολογίζουμε
lector Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2022 Στις 5/10/2022 στις 8:43 ΜΜ, drapanakis είπε ον αλλαξω σε ssd k να εχω εκει μονο το λειτουργικο. Κ τον παλιο δισκο να τον βαλω σαν 2ο μονο ως αποθηκευτικη μοναδα μουσικης, καθως ειμαι dj Σα να βλεπω τον εαυτο μου σε κλωνο εισαι 😂 δουλευω χρονια με lenovo x220 με ssd για το λειτουργικο και το virtual συν 2ο δισκο μεσα hdd που εχει τη μουσικη. Ολα απροβληματιστα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα