ilias78 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2022 έχω τον εν λόγο εκτυπωτή περίπου 3 χρόνια. το πρόβλημα που έχει από σήμερα είναι ότι πλέον δεν τραβάει το χαρτί για να τυπώσει. το ίδιο θέμα είχα κ με τον προηγούμενο ίδιας εταιρίας κ παρεμφερές μοντέλο, ο οποίος είχε καταλήξει στην ανακύκλωση. φαντάζομαι το ίδιο θα γίνει κ τώρα? αξίζει να τον στείλω service ή όχι? τότε δεν είχα ασχοληθεί κ πολύ γιατί τον 3650 τον είχα βρει προσφορά κανα 40αρι αν θυμάμαι καλά. αν λοιπόν καταλήξει κ αυτός στον κάδο, έχετε να προτείνετε κάτι άλλο? ελάχιστες εκτυπώσεις τον μήνα εώς κ καθόλου (βασικά για ώρα ανάγκης τον έχουμε) κ για καμιά φωτό. σίγουρα μιλάμε για πολυμηχάνημα (εκτύπωση, φωτοτυπίες, scanner).
highpriest Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2022 Δεν αξίζει να ασχοληθείς για σέρβις. Για αυτά που ζητάς απο έναν εκτυπωτη, θα πας σε κάποιον πάλι σε τέτοια τιμή, που θα σου πάει πάλι 3-4 χρόνια. Ο MG2550 είναι μια χαρά για αυτά που θες 1 1
Kthulhou Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2022 15 ώρες πριν, ilias78 είπε δεν τραβάει το χαρτί για να τυπώσει δοκίμασες με καθαρό πανάκι που δεν αφήνει σκουπίδια (πχ καθαρισμού γυαλιών κλπ) , με λίγο ζεστό νερό (να ΜΗ στάζει το πανί, απλά να είναι υγρό) να καθαρίσεις τα rollers μέσα που τραβάνε το χαρτί ?
ilias78 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2022 Το δοκίμασα με μια μπατονετα, γιατί εκεί που είναι χωμένα δεν φτάνει κάτι άλλο, αλλά τζίφος.
lector Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2022 Τσεκαρε και μηπως εχει πεσει τιποτα μεσα και εμποδιζει το χαρτι να προχωρησει.
ilias78 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2022 Προσπάθησα πάλι σήμερα αλλά τίποτα. Έκανα παραγγελία τον ίδιο. Η ερώτηση μου είναι η εξής. Παιζει να δουλέψει με ότι έχω ήδη εγκατεστημένο (drivers, λοιπα utilities)? Ή καλύτερα Uninstall τα πάντα κ νέα εγκατάσταση?
highpriest Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, ilias78 είπε Προσπάθησα πάλι σήμερα αλλά τίποτα. Έκανα παραγγελία τον ίδιο. Η ερώτηση μου είναι η εξής. Παιζει να δουλέψει με ότι έχω ήδη εγκατεστημένο (drivers, λοιπα utilities)? Ή καλύτερα Uninstall τα πάντα κ νέα εγκατάσταση? Ακόμη και αν πρόκειται για το ίδιο ακριβώς μοντέλο, απεγκατάσταση τα πάντα και νέα εγκατάσταση Επεξ/σία 6 Οκτωβρίου 2022 από highpriest 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα