daxternator Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2022 Καλησπέρα σας, μια μέρα είχε κολλήσει η προσωποποιημένη μου Athena card και θέλανε να μου κόψουν πρόστιμο ότι δεν είχα εισητήριο, επειδή δεν ανέχομαι τη κοροϊδία όταν μου ζήτησαν ταυτότητα άκουγα το συρμό να έρχεται και έφυγα δίχως να με ακολουθήσουν. Υπάρχει περίπτωση μέσω της προσωποποιημένης Athena card να μου έχουν κόψει πρόστιμο χωρίς να μου έχει δοθεί το απαραίτητο χαρτί για την εξόφληση του ? Ευχαριστώ.
Skrobo Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2022 Να σου έκοψαν πρόστιμο χωρίς να σου δωθεί χαρτί, η πιθανότητα είναι σχεδόν 0. Να έχουν ειδοποιήσει την αστυνομία και να πήρε αυτή τα στοιχεία σου μέσω CCTV, μπορεί.
kr0m Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2022 10 λεπτά πριν, daxternator είπε Καλησπέρα σας, μια μέρα είχε κολλήσει η προσωποποιημένη μου Athena card και θέλανε να μου κόψουν πρόστιμο ότι δεν είχα εισητήριο, επειδή δεν ανέχομαι τη κοροϊδία όταν μου ζήτησαν ταυτότητα άκουγα το συρμό να έρχεται και έφυγα δίχως να με ακολουθήσουν. Υπάρχει περίπτωση μέσω της προσωποποιημένης Athena card να μου έχουν κόψει πρόστιμο χωρίς να μου έχει δοθεί το απαραίτητο χαρτί για την εξόφληση του ? Ευχαριστώ. ειμαι 101% σιγουρος οτι μας εχεις γραψεις μπουρδες περι "κολληματος" 2 1
Bitbit Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2022 εγώ δε ξέρω τι είναι η Athena card , δε χρησιμοποιώ ΜΜΜ αλλά θα ήθελα να μας εξηγήσεις τι ακριβώς σημαίνει το παρακάτω 1 ώρα πριν, daxternator είπε επειδή δεν ανέχομαι τη κοροϊδία όταν μου ζήτησαν ταυτότητα άκουγα το συρμό να έρχεται και έφυγα δίχως να με ακολουθήσουν. ποια είναι η κοροιδία που δεν ανέχεσαι; 3
GREGORYMO Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2022 7 λεπτά πριν, Bitbit είπε εγώ δε ξέρω τι είναι η Athena card , δε χρησιμοποιώ ΜΜΜ αλλά θα ήθελα να μας εξηγήσεις τι ακριβώς σημαίνει το παρακάτω ποια είναι η κοροιδία που δεν ανέχεσαι; Να πληρώνει. 2 ώρες πριν, daxternator είπε Καλησπέρα σας, μια μέρα είχε κολλήσει η προσωποποιημένη μου Athena card και θέλανε να μου κόψουν πρόστιμο ότι δεν είχα εισητήριο, επειδή δεν ανέχομαι τη κοροϊδία όταν μου ζήτησαν ταυτότητα άκουγα το συρμό να έρχεται και έφυγα δίχως να με ακολουθήσουν. Υπάρχει περίπτωση μέσω της προσωποποιημένης Athena card να μου έχουν κόψει πρόστιμο χωρίς να μου έχει δοθεί το απαραίτητο χαρτί για την εξόφληση του ? Ευχαριστώ. Σα δε ντρέπονται. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα