benZiDirK Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2022 Καλησπερα παιδια. Διαβαζω στο σαιτ της Protergia στην οποια δυστυχως ειμαι πελατης πως η κρατικη επιδοτηση για τον μηνα Σεπτεμβριο θα ειναι 639 ευρω ανα MWh. Και η Protergia θα χρεωσει την kwh 793 ευρω ανα MWh. Θεωρητικα αυτο σημαινει πως εγω θα πρεπει να πληρωσω την διαφορα μονο ετσι; Που ειναι 0,154 ανα KWh; Σωστα τα υπολογιζω ή υπαρχει κατι που μου ξεφευγει;
takoulou Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2022 28 λεπτά πριν, benZiDirK είπε Καλησπερα παιδια. Διαβαζω στο σαιτ της Protergia στην οποια δυστυχως ειμαι πελατης πως η κρατικη επιδοτηση για τον μηνα Σεπτεμβριο θα ειναι 639 ευρω ανα MWh. Και η Protergia θα χρεωσει την kwh 793 ευρω ανα MWh. Θεωρητικα αυτο σημαινει πως εγω θα πρεπει να πληρωσω την διαφορα μονο ετσι; Που ειναι 0,154 ανα KWh; Σωστα τα υπολογιζω ή υπαρχει κατι που μου ξεφευγει; Υπάρχει άλλο διπλανό thread.. Εκεί μπες..
triantaepta Δημοσ. 8 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2023 Καλημέρα. Δεν είχε επιδότηση για τους μήνες Απρίλιο-Μάιο; Μου ήρθε λογαριασμός Elpedison 122€, για περίοδο κατανάλωσης 57 ημερών (24/3-20/5), με κατανάλωση: 384 kwh και η κρατική επιδότηση ήταν: 7,27€.
notist Δημοσ. 8 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2023 Και μένα μου ήρθε λογαριασμός δεη έναντι από 29/3-24/5 για 57 ημέρες με κατανάλωση 332 kwh με κρατική επιδότηση 5,43€. Τις kwh τις έδωσα εγώ από το app της δεη και είναι πραγματικές. Το αναφέρω γιατί στον έναντι δεν έρχονται και βάζουν το αντίστοιχο περσινό.
takoulou Δημοσ. 8 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2023 4 ώρες πριν, triantaepta είπε Καλημέρα. Δεν είχε επιδότηση για τους μήνες Απρίλιο-Μάιο; Μου ήρθε λογαριασμός Elpedison 122€, για περίοδο κατανάλωσης 57 ημερών (24/3-20/5), με κατανάλωση: 384 kwh και η κρατική επιδότηση ήταν: 7,27€. https://www.tovima.gr/2023/03/24/finance/sta-15-eyro-ana-megavatora-i-epidotisi-sto-reyma-ton-aprilio/ https://www.odigostoupoliti.eu/anakoinothikan-oi-epidotiseis-ilektrikou-revmatos-gia-maio-kai-iounio-2023/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα