shift27 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2022 Καλησπέρα σε όλους, Έχω στην κατοχή από τον Απρίλιο του 2021 το Oneplus 8 Pro και προσπαθώ να βρω στην ελληνική αγορά μια μεμβράνη προστασίας ώστε να μην ξεκολλάει και γενικά να έχει άριστη εφαρμογή.Έχω πληρώσει κάποιες μεμβράνες με κόστος από 8€-14€ που κυκλοφορούν και δεν έμεινα ευχαριστημένος.Υπάρχει μια μεμβράνη στα δεδομένα που ζητάω; Το κινητό φορά θήκη της Spigen Ultra Hybrid σε μαύρο χρώμα. Ευχαριστώ πολύ!
adi32 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2022 Airglass από https://www.protectionfilms24.com/
shift27 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2022 Ωραίο δείχνει αλλά δυστυχώς είμαι άσχετος με την τοποθέτηση οπότε κάποια άλλη ιδέα από την ελληνική αγορά που να παρέχουν και τοποθέτηση θα το προτιμούσα.
adi32 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2022 Δεν κανει δαχτυλιες ουτε καθρεπτιζει πολυ ουτε ξεκολλαει με τον καιρο Σου ερχεται σε μια βδομαδα Οσες φορες πηρα απο εκει δεν απετυχα ποτε στην εφαρμογη Αν θες να δοκιμασεις υπαρχει ενα απλο κολπο Καθαριζεις καλα το κινητο Βαζεις απο το τζαμακι χωρις να ξεκολλησεις την μεμβρανη και αφου το κεντραρεις βαζεις 2 σελοτειπ στην αριστερη πλευρα πανω κατω ωστε να σταθεροποιηθει Το σηκωνεις σα σελιδα βιβλιου απο τα δεξια ξεκολλας τη μεμβρανη και το αφηνεις να πεσει και ειναι ετοιμο
shift27 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2022 Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σου θα το παραγγείλω κι ελπίζω να τα καταφέρω! 1
adi32 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 37 λεπτά πριν, shift27 είπε Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σου θα το παραγγείλω κι ελπίζω να τα καταφέρω! νομιζω αυτο ειναι https://www.protectionfilms24.com/article/2x-brotect-flex-full-cover-screen-protectoroneplus-8-pro-5136847.html Σε airglass τύπου δε βλέπω να έχει,εχει και ενα ματ αλλα δεν το συνιστω Επεξ/σία 5 Οκτωβρίου 2022 από adi32
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα