Elpanetidio Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2022 Γεια σας, έχω ένα σταθερό στο χωριό που δυστυχώς δεν το χρησιμοποιώ εδώ και 3 περίπου χρόνια. Θέλω να κρατήσω τον αριθμό αλλά χωρίς να είμαι με πάγια κλπ που μου στοιχίζουν περίπου 280 ευρώ το χρόνο. Κάπου είχα διαβάσει ότι κρατάς τον αριθμό σαν voip τηλέφωνο με μια μικρή ετήσια συνδρομή αλλά δεν γνωρίζω κάτι παραπάνω. Να ξεκαθαρίσω πως δεν με ενδιαφέρει να έχω πακέτα ομιλίας κλπ, θέλω απλά τον αριθμό. Ίσως τα επόμενα χρόνια αν χρειαστεί να το επαναφέρω σε κάποιον πάροχο σταθερού αλλά για το άμεσο μέλλον δεν προβλέπεται κάτι τέτοιο. Έχετε κάτι να προτείνετε; Ευχαριστώ
NikosKallithea Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2022 Οχι δεν γίνεται αν ο αριθμός ανήκει σε Έλληνα πάροχο, υα πρέπει να του πληρώνεις τα πάγια.
Ukforthemoment Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2022 https://www.germanos.gr/corporate/discount_contractplans_exochiko/ 1
jkoukos Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2022 Φυσικά και γίνεται. Υπάρχουν μια ντουζίνα περίπου VoIP πάροχοι στην χώρα μας, που μπορείς να κάνεις φορητότητα τον σταθερό τηλεφωνικό αριθμό με κόστος γύρω στα 10-20€ ανά έτος. Για αυτό που θέλεις (παρκάρισμα του αριθμού) είναι η οικονομικότερη λύση κι επιπλέον αν θέλεις μπορείς να τον χρησιμοποιήσεις εφόσον υπάρχει σύνδεση στο διαδίκτυο σε κάποια κινητή συσκευή. H Omnivoice είναι η φθηνότερη. Αρχικά για την φορητότητα η χρέωση είναι 15€ (τα 10€ μένουν στον λογαριασμό και τα 5€ είναι για το πρώτο 6μηνο) και μετά 5€ κάθε 6μηνο για την διατήρησή του. 2
Elpanetidio Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2022 3 ώρες πριν, jkoukos είπε Φυσικά και γίνεται. Υπάρχουν μια ντουζίνα περίπου VoIP πάροχοι στην χώρα μας, που μπορείς να κάνεις φορητότητα τον σταθερό τηλεφωνικό αριθμό με κόστος γύρω στα 10-20€ ανά έτος. Για αυτό που θέλεις (παρκάρισμα του αριθμού) είναι η οικονομικότερη λύση κι επιπλέον αν θέλεις μπορείς να τον χρησιμοποιήσεις εφόσον υπάρχει σύνδεση στο διαδίκτυο σε κάποια κινητή συσκευή. H Omnivoice είναι η φθηνότερη. Αρχικά για την φορητότητα η χρέωση είναι 15€ (τα 10€ μένουν στον λογαριασμό και τα 5€ είναι για το πρώτο 6μηνο) και μετά 5€ κάθε 6μηνο για την διατήρησή του. Σε ευχαριστώ πολύ, κάτι τέτοιο ψάχνω, να υποθέσω πως αν αλλάξω γνώμη μετά από μερικά χρόνια, μπορώ να ξαναγυρίσω πχ σε Οτε Nova κλπ, σωστά;
jkoukos Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2022 Σωστά! Αυτή είναι η έννοια της φορητότητας των γεωγραφικών σταθερών αριθμών. 1
pp6210 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2022 οπως ειπωθηκε, φυσικα και γινεται, εγω το εκανα με το σταθερο της μητερας μου απο ΟΤΕ σε intertelecom χωρις κανενα προβλημα, κ με την εφαρμογη zoiper σε android ειχα κανονικα και εισερχομενες! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα