zoranb Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Έχω το Speedport Entry2i κ θέλω να δώσω κ στο γείτονα Internet να έχει κ εκείνος πρόσβαση. Δεν θέλω όμως να του δώσω τον κωδικό κ να αλωνίζει ανεξέλεγκτα. Το ιδανικό θα ήταν εάν μπορούσα να έδινα πρόσβαση αλλά ελεγχόμενη όσον αφορά την ταχύτητα ή data που θα μπορεί να κατεβάζει. Τί λύσεις υπάρχουν με το συγκεκριμένο router; Και εάν δεν γίνεται με το λογισμικό του ρούτερ, μήπως υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος, μέσω software? Επεξ/σία 5 Οκτωβρίου 2022 από zoranb Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2022 13 hours ago, zoranb said: Έχω το Speedport Entry2i κ θέλω να δώσω κ στο γείτονα Internet να έχει κ εκείνος πρόσβαση. Δεν θέλω όμως να του δώσω τον κωδικό κ να αλωνίζει ανεξέλεγκτα. Το ιδανικό θα ήταν εάν μπορούσα να έδινα πρόσβαση αλλά ελεγχόμενη όσον αφορά την ταχύτητα ή data που θα μπορεί να κατεβάζει. Τί λύσεις υπάρχουν με το συγκεκριμένο router; Και εάν δεν γίνεται με το λογισμικό του ρούτερ, μήπως υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος, μέσω software? δεν γινεται με αυτο το router οσο ξερω.δεν εχει bandwidth manager Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zoranb Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2022 Μπορώ να συνδέσω πάνω του ένα δεύτερο router το οποίο να το βλέπει ο γείτονας; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2022 On 06/10/2022 at 07:09, zoranb said: Μπορώ να συνδέσω πάνω του ένα δεύτερο router το οποίο να το βλέπει ο γείτονας; δεν θα αλλαξει κατι αν δεν μπορεις να ορισεις ορια στο bandwidth 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zoranb Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2022 Γενικότερα είναι δύσκολο αυτό που θέλω να κάνω; Δεν εννολω μόνο με το συγκεκριμένο router, αλλά ακόμα κ εάν έχω ένα κατάλληλο router, είναι εύκολο για έναν που δεν ξέρει από τέτοια, να κάνει τέτοια ρύθμιση; Tα μενού των router είναι εύκολα στη χρήση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2022 6 minutes ago, zoranb said: Γενικότερα είναι δύσκολο αυτό που θέλω να κάνω; Δεν εννολω μόνο με το συγκεκριμένο router, αλλά ακόμα κ εάν έχω ένα κατάλληλο router, είναι εύκολο για έναν που δεν ξέρει από τέτοια, να κάνει τέτοια ρύθμιση; Tα μενού των router είναι εύκολα στη χρήση; Ουτε ευκολο ουτε δυσκολο. σε καποια tp link ειναι ευκολο.εξαρτατε απο το ρουτερ.υπαρχουν και πλαγιοι τροποι αλλα εκει παμε αλλου και σε πιο advanced πραγματα.τα fritz το κανουν πιο ευκολα αλλα ειναι ακριβα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα