akis_supernatural Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, vamvakoolas είπε δε ξερω απο ασφαλιστικες αλλα μηνυση μπορεις να κανεις οποτε θες. Η μηνυση δεν ειναι τιποτα αλλο απο διωξη βασιζομενη σε καποιο κωδικα του νομου. Σε μεταγενεστερο χρονο θα χρειαστεις τα αποδεικτικα (φανταζομαι τα τιμολογια που αναφερεις) οταν οι δικηγοροι συζητησουν περι διακανονισμου ξερω οτι για ποινικο υπαρχει το 3μηνο. Αλλα εδω μιλαμε για αστικο και δεν ξερω αν υπαρχει κατι αντιστοιχο?? γνωριζει καποιος? Αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι γιατι δεν κανουν τη μηνυση και περιμενουν να τουσ παω τα τιμολογια οταν τελειωσουν οι εργασιες. Ο μονος μου φοβος ειναι μηπως τελειωσω τις εργασιες και μου πουν οτι πλεον ειναι αργα! θα τους παρω και τηλεφωνο να με ενημερωσουν απλα ηθελα και μια 2η γνωμη απο καποιον εδω που γνωριζει. ΥΓ ισως να μου ειπαν αγωγη , δε θυμαμαι και ειναι η πρωτη φορα που αντιμετωπιζω κατι τετοιο. Απλα μου ειπαν θα στειλουν τον φακελο σε δικηγορο που συνεργαζονται , εγω νομιζα οτι η νομικη ειναι που τα αναλαμβανει ολα. Επεξ/σία 12 Οκτωβρίου 2022 από akis_supernatural
vamvakoolas Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) στη περιπτωση που περιγραφεται δεν υπαρχει φοβος για διαφυγη καποιου ατομου/θανατος κτλ οποτε δεν υπαρχει χρονικο περιθωριο edit σε παρομοιες περιπτωσεις που ακουσα ο θιγομενος δε παρεδωσε τιμολογια αλλα εκτιμησεις/προσφορες απο συνεργειο (επισημο) Επεξ/σία 12 Οκτωβρίου 2022 από vamvakoolas
akis_supernatural Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2022 4 λεπτά πριν, vamvakoolas είπε στη περιπτωση που περιγραφεται δεν υπαρχει φοβος για διαφυγη καποιου ατομου/θανατος κτλ οποτε δεν υπαρχει χρονικο περιθωριο edit σε παρομοιες περιπτωσεις που ακουσα ο θιγομενος δε παρεδωσε τιμολογια αλλα εκτιμησεις/προσφορες απο συνεργειο (επισημο) ρψτησα στην αντιπροσωπεια αν μπορουν να μου δωσουν καποιο κοστολογιο, αλλα δεν μπορουν γιατι κατα τη διαρκεια της επισκευης μπορει να εμφανιστουν και αλλα. Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις. Η μεγαλυτερη μου ανυσηχια ηταν αν υπαρχει καποιο περιθωριο.
NikosKallithea Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2022 Η αγωγη γίνεται μετα την επισκευή και εννοείται με κατατιθεμενα τα τιμολόγια, και οτι υπάρχει, μάρτυρες, πραγματογνώμονες κλπ, δεν υπάρχει λογος να βιαζεσαι γιατι ετσι και αλλιως η δικη θα γινει σε κανένα χρόνο, η απόφαση θα βγει σε κανένα τρίμηνο, τα λεφτα θα τα πάρεις από την ασφαλιστική και αυτα με καθυστέρηση. Τι ενας μήνας πάνω τι ένας κάτω. Περιθώριο δεν υπάρχει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα