Stavrakas13 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2022 Καλημέρα σε όλους, Ρε παιδιά την Παρασκευή τράκαρε η κοπέλα μου με το αυτοκίνητο της, μπήκε σε στροφή όπου ο τύπος ήρθε με όπισθεν πάνω της, και της έκανε μεγάλη ζημιά. Φώναξαν τροχαία ασφάλειες έγιναν τα τυπικά, το θέμα είναι πως ο τύπος δεν δέχεται ότι φταίει και έχει μια ασφάλεια από βουλγαρική εταιρεία για την οποίο την ενημέρωσαν από την δική της ασφάλεια ότι δεν συνεργάζονται και πρέπει να πάρει η ίδια τηλέφωνο, Έχει νομική κάλυψη της είπαν ότι πρέπει να το δεί και πραγματογνώμονας στο συνεργείο με τον οποίο απλά δεν μπορεί να κλείσει ραντεβού γιατί δεν το σηκώνουν. Τώρα πρέπει να τα πληρώσει από την τσέπη της, γνωρίζει κάποιος τίποτα περισσότερο τι μπορεί να γίνει πώς να το κυνηγήσει μήπως βρει κάπως το δίκιο της; Δηλαδή άμα είναι να ασφαλίζουμε τα οχήματα δια νόμου αλλά να μην έχει ουσιαστικό νόημα τι τις έχουμε τις ασφάλειες;
vamvakoolas Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2022 επειδη τα εχω ξαναγραψει: τα νομικα τμηματα των ασφαλιστηκων σε πολυ μεγαλο ποσοστο εχουν ασκουμενους ή στα @@ τους δικηγορους. Σε τετοια θεματα δυστηχως η λυση ειναι δικηγορος που ασχολειται με οδικα ατυχηματα. Αν η φιλη σου εχει χρονο αλλα κυριως υπομονη μπορει απλως να ενοχλει την ασφαλιστικη της απλως να κανει τη...δουλεια της
NTC Labs Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Τι σημαινει ειναι βουλγαρικη? Δεν υπαρχει βουλγαρικη, θα εκπροσωπειται απο ελληνικη ΕΠΥ στην ελλαδα. Με αυτην θα μιλήσεις. "την ενημέρωσαν από την δική της ασφάλεια ότι δεν συνεργάζονται" προφανως αναφερονται στον φιλικο διακανομισμο. Ποια ειναι η εταιρεια του υπαιτιου? Δεν το σηκωνει κανεις εκει? ΑΝ οχι και εχει νομικη προστασια βαζει δικο της δικηγορο για αγωγη και ενημερωνει την ασφαλιστικη της οτι θα κανει χρηση νομικης προστασιας αφου πρωτα επιβεβαιώσει με πραγματογνωμονα εστω και δικο της οτι ειναι αναιτια. Επεξ/σία 5 Οκτωβρίου 2022 από NTC Labs 1
NikosKallithea Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2022 Οταν κανει ο αλλος αρνητικη εκει τελειωνει το θεμα και πας δικαστικά, αφου φτιάξεις το αυτοκίνητο με δικά σου έξοδα. 1
vagos789 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2022 Μπορει να αποδειχθει με πραγματογνωμονα οτι ο αλλος εκανε οπισθεν; Αυτο θα ρωταγα εγω την ασφαλιστικη μου Αν οχι, τοτε ειναι χαμενη ιστορια. Το τι πραγματικα εγινε ή οχι,δεν εχει καμια σημασια σε ενα δικαστηριο,σημασια εχει τι μπορει να αποδειχθει περαν πασης αμφιβολιας Σε καθε περιπτωση,να κανει χρηση της νομικης προστασιας,μην βαλει δικο της δικηγορο χωρις συνεννοηση με την ασφαλιστικη της γιατι δεν θα παρει φραγκο
Stavrakas13 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2022 Τελικά πήγε και έκανε θετική δήλωση ο άνθρωπος οπότε όλα παίρνουν τον δρόμο τους, Ευχαριστώ παιδιά για τις απαντήσεις σας! 2 2
Dinos1973 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) οκ Επεξ/σία 5 Οκτωβρίου 2022 από Dinos1973
Sakiz105 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2022 4 ώρες πριν, Stavrakas13 είπε Τελικά πήγε και έκανε θετική δήλωση ο άνθρωπος οπότε όλα παίρνουν τον δρόμο τους, Ευχαριστώ παιδιά για τις απαντήσεις σας! thats a swing
atpanos Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2022 Η βουλγάρικη εταιρία δεν είναι καταλάθος η Levin Insurance;
chaosmaster Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2022 12 ώρες πριν, vagos789 είπε Μπορει να αποδειχθει με πραγματογνωμονα οτι ο αλλος εκανε οπισθεν; Αυτο θα ρωταγα εγω την ασφαλιστικη μου Αν οχι, τοτε ειναι χαμενη ιστορια. Το τι πραγματικα εγινε ή οχι,δεν εχει καμια σημασια σε ενα δικαστηριο,σημασια εχει τι μπορει να αποδειχθει περαν πασης αμφιβολιας Σε καθε περιπτωση,να κανει χρηση της νομικης προστασιας,μην βαλει δικο της δικηγορο χωρις συνεννοηση με την ασφαλιστικη της γιατι δεν θα παρει φραγκο Πήγε η τροχαία γράφει. Τα μισά διαβάζετε ρε παλιόπαιδα.
vagos789 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2022 Η τροχαια καταγραφει οτι ηταν εκει δυο αυτοκινητα και ειχαν τρακαρει με αυτους τους οδηγους,δεν κανει τον δικαστη ή τον ντετεκτιβ 4
agnostos13 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2022 Στις 5/10/2022 στις 12:57 ΜΜ, vagos789 είπε Μπορει να αποδειχθει με πραγματογνωμονα οτι ο αλλος εκανε οπισθεν; Αυτο θα ρωταγα εγω την ασφαλιστικη μου Αν οχι, τοτε ειναι χαμενη ιστορια. Το τι πραγματικα εγινε ή οχι,δεν εχει καμια σημασια σε ενα δικαστηριο,σημασια εχει τι μπορει να αποδειχθει περαν πασης αμφιβολιας Σε καθε περιπτωση,να κανει χρηση της νομικης προστασιας,μην βαλει δικο της δικηγορο χωρις συνεννοηση με την ασφαλιστικη της γιατι δεν θα παρει φραγκο Επειδή μια εικόνα χίλιες λέξεις, αν νομιμοποιούσαν τις dashcam θα γινόταν η ζωή μας πιο εύκολη (εδώ...ένα βίντεο χίλιες ιστορίες-που θα γλυτώσεις από το να τις ακούσεις από τον υπαίτιο). Anyway...
vagos789 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2022 Απο τα οσα εχω διαβασει σε αρθρα, μια χαρα μπορει να χρησιμοποιηθει υλικο απο dashcam,ειδικα αν αφορα σοβαρο ατυχημα που κρινεται στα δικαστηρια. Αυτο που ειναι προβλημα ειναι οταν ανεβαζεις ασχετα βιντεο στο διαδικτυο για την φιγουρα σου
akis_supernatural Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2022 Καλησπερα, αν μπορει να με βοηθησει καποιος που γνωριζει. Ειχα ατυχημα 25 Αυγουστου με χτυπησαν ενω ημουν σταματημενος σε STOP. Ηρθε αστυνομια αλλα o αλλος οδηγος δε μου κανει θετικη δηλωση ενω φταιει 100%. Εχω ενεργοποιησει τη νομικη προστασια και θα φτιαξω με δικα μου εξοδα το αυτοκινητο. - Η νομικη μου λεει οτι πρεπει να τουσ αποστειλω τα τιμολογια ωστοσο αυτα θα τα εχω οταν ολοκληρωθουν οι εργασιες. Περιπου 15 Νοεμβριου. Αφου τους στειλω τα τιμολογια θα κανουν τη μηνυση. Δεν μπορουν να την κανουν απο τωρα?? γιατι θα χασουμε 1 μηνα. - Υπαρχει καποιο χρονικο περιθωριο απο τη στιγμη του ατυχηματος για να γινει η μυνηση? ΥΓ δεν υπηρχε τραυματισμος. Ευχαριστω
vamvakoolas Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) δε ξερω απο ασφαλιστικες αλλα μηνυση μπορεις να κανεις οποτε θες. Η μηνυση δεν ειναι τιποτα αλλο απο διωξη βασιζομενη σε καποιο κωδικα του νομου. Σε μεταγενεστερο χρονο θα χρειαστεις τα αποδεικτικα (φανταζομαι τα τιμολογια που αναφερεις) οταν οι δικηγοροι συζητησουν περι διακανονισμου. εντιτ: ισως θελουν τα τιμολογια ειτε για εξωδικο ειτε αγωγη και οχι μηνυση (τελειως διαφορετικες εννοιες νομικα), ρωτα τους Επεξ/σία 12 Οκτωβρίου 2022 από vamvakoolas
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα