Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα στο forum.

Υπάρχει κάποιο είδος μαρκαδόρου που να γράφει πάνω σε κάλτσες;

Επειδη παίρνω συνέχεια τις ίδιες θέλω να σημειώσω από κάτω τους αυτές που είναι παλιότερες.

Ευχαριστω!

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, skiabox είπε

Καλημέρα στο forum.

Επειδη παίρνω συνέχεια τις ίδιες θέλω να σημειώσω από κάτω τους αυτές που είναι παλιότερες.

Ευχαριστω!

Κλωστή και βελόνα.

• Like 1
Δημοσ.

Μου φαίνεται υπερβολικό.

Ενα μαρκάρισμα με κάποιον ειδικό μαρκαδόρο θα αρκούσε πιστεύω.

Δημοσ.
32 λεπτά πριν, skiabox είπε

Μου φαίνεται υπερβολικό.

Ενα μαρκάρισμα με κάποιον ειδικό μαρκαδόρο θα αρκούσε πιστεύω.

Ειδικά από κάτω το βλέπω χλωμό να αντέχει. Βάλε τη τριβή του ποδιού σου, βάλε και το πλύσιμο, πιστεύω το πολύ σε 1 βδομάδα θα χει εξαφανιστεί. Ίσως από πάνω να μείνει περισσότερες μέρες. Αλλά ναι, ακόμα και ράψιμο μιας κλωστής σε έντονο διαφορετικό χρώμα θα αντέξει περισσότερο.

Δημοσ.
5 ώρες πριν, skiabox είπε

Θα εχουν καποιες παραπανω παροχες; Θα λειτουργει το συστημα οπως στο στρατο δηλαδη;

Δημοσ.
44 λεπτά πριν, Dantε είπε

Θα εχουν καποιες παραπανω παροχες; Θα λειτουργει το συστημα οπως στο στρατο δηλαδη;

Βασικά δύσκολα πετυχαίνω καλτσα που να ταιριάζει στο πόδι μου όποτε μόλος βρω μια τέτοια σειρά, κολλάω εκεί.

Δημοσ.

Για την ακρίβεια έχω θέμα και με τα assics nimbus που το δεξί είναι ελάχιστα πιο μεγάλο.

Να πω την αλήθεια δεν έχω πάρει ποτέ assics που να μου κάθεται καλά και στα 2 πόδια.

Κρίμα γιατί είναι το κορυφαίο αθλητικό παπούτσι.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, skiabox είπε

Για την ακρίβεια έχω θέμα και με τα assics nimbus που το δεξί είναι ελάχιστα πιο μεγάλο.

Να πω την αλήθεια δεν έχω πάρει ποτέ assics που να μου κάθεται καλά και στα 2 πόδια.

Κρίμα γιατί είναι το κορυφαίο αθλητικό παπούτσι.

Το ίδιο συμβαίνει και με τα adibas!

Φταίει ότι τα αγοράζεις από τη λαϊκή. Μόλις αγοράσεις asics nimbus από κανονικό μαγαζί, θα σου κάθεται μια χαρά!

Δημοσ.
3 ώρες πριν, blazar είπε

Το ίδιο συμβαίνει και με τα adibas!

Φταίει ότι τα αγοράζεις από τη λαϊκή. Μόλις αγοράσεις asics nimbus από κανονικό μαγαζί, θα σου κάθεται μια χαρά!

Οχι ρε ποια λαική.

Κανονικά είναι από μαγαζί με αθλητικά.

Δημοσ.
Στις 5/10/2022 στις 9:16 ΠΜ, skiabox είπε

Καλημέρα στο forum.

Ευχαριστω!

Ερώτηση κρίσεως. Αν δεν μπορείς να καταλάβεις με το μάτι ή την χρήση ποια είναι παλαιότερη, έχει νόημα επί της αρχής να τις μαρκάρεις;

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...