louben Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2022 Καλημέρα. Εχει κάποιος να προτείνει κάποιο αποτελεσματικά και αξιόπιστο πρόγραμμα ocr με μετατροπή της εικονας σε word με τις λιγότερες δυνατές παρεμβάσεις? Δοκίμασα αυτο https://convertio.co/ocr/greek/ με καλά αποτελέσματα απλα μετα τις 10 δωρεαν σελίδες πρέπει να πληρώσεις για αλλες 100(προγραματίζω πολυ περισσότερες). Καμια ιδέα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
accipio Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2022 Αν μπορείς, χρησιμοποίησε το Finereader, το καλύτερο ίσως πρόγραμμα για ocr, αλλά με πληρωμή. Μια εναλλακτική είναι το Google Docs (προϋποθέτει ότι έχεις Google account): ανεβάζεις το αρχείο/τα αρχεία στο Google Drive, επιλέγεις (με δεξί κλικ) Άνοιγμα με Google Docs και περιμένεις για το ocr. Αν είναι πολλά αρχεία εικόνας, ίσως θα ήταν καλύτερο να τα ενοποιήσεις πρώτα σε ένα pdf για ευκολία. Το αποτέλεσμα είναι αρκετά καλό, με θέματα μόνο στη μορφοποίηση (δεν διατηρείται πάντα η αρχική) - αυτά από τη (μικρή) εμπειρία μου με τη χρήση της υπηρεσίας. Υπάρχουν και online λύσεις ειδικά για ocr, αλλά δεν μπορώ να προτείνω κάποια γιατί δεν τις έχω δοκιμάσει με πολυσέλιδα έγγραφα και μάλιστα με μεικτές γλώσσες (π.χ. ελληνικά - αγγλικά). Υπάρχουν φυσικά και άλλες εφαρμογές δωρεάν, όπως το gImageReader, αλλά με περιορισμένες δυνατότητες (π.χ. μη διατήρηση μορφοποίησης). Τέλος, δες αν θέλεις κι αυτή την παλαιότερη ανάρτησή μου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 16 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου Επαναφερω το θεμα μιας και ψαχνω OCR το οποιο να αναγνωριζει ελληνικα και να τραβαει πληροφοριες απο mp4 με καμμενους υποτιτλους και να τους βγαζει σε srt αρχειο. Δοκιμασα το VideoSubFinder το οποιο τραβαει ολα τα screens με τους υποτιτλους απο το mp4 αλλα το RapidVideOCR που δοκιμασα για να τους βγαλει σε srt δεν τους αναγνωριζει σαν ελληνικους και τα βγαζει σε αλλη γλωσσα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα