Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημερα σε ολους, εχω το samsung galaxy s10 5g. Ηταν η καλυτερη εκδοση που ειχε βγει για το s10 και νομιζω δεν ειχε ερθει ελλαδα. Παρολαυτα καποιος απο εδω στο φορυμ τον ιανουαριο του 2021 το ειχε φερει εδω απο αγγλια, ειχε περασει ελληνικη rom κλπ και ετσι το αγορασα καινουριο.

Απο τοτε ολα δουλευουν κανονικοτατα, κανει ενημερωσεις το τηλεφωνο και ολες οι εφαρμογες λειτουργουν εκτος απο το samsung health. Μου βγαζει το παρακατω μηνυμα που επισυναπτω με την φωτογραφια καθε φορα που παω να το ανοιξω, μεχρι τωρα δεν με πολυ ενδιεφερε αλλα προσφατα απεκτησα το samsung galaxy watch 4 και πολλες λειτουργιες του ρολογιου θελουν συνδεση με την παραπανω εφαρμογη.

Καμια ιδεα για το τι μπορει να φταιει? Να εχει καποια σχεση με το knox επειδη ξεκλειδωθηκε το τηλεφωνο για να αλλαχτει η rom? Η κατι αλλο? Και αν διορθωνεται?

Ευχαριστω!

Screenshot_20221005-080035_SamsungHealth_copy_432x912.jpg

Screenshot_20221005-080027_Settings_copy_432x912.jpg

Επεξ/σία από murcielago580
Δημοσ.
13 ώρες πριν, stormrain είπε

Κανε ενα clear cache στην εφαρμογη για αρχη. Αποκλειω να παιζει ρολο το knox.

Καλημερα. Το δοκιμασα και δεν βοηθαει. Εχω κανει uninstall και παλι απο την αρχη την εφαρμογη αλλα ουτε αυτο βοηθαει δυστυχως...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 5/10/2022 στις 6:01 ΠΜ, murcielago580 είπε

Καλημερα σε ολους, εχω το samsung galaxy s10 5g. Ηταν η καλυτερη εκδοση που ειχε βγει για το s10 και νομιζω δεν ειχε ερθει ελλαδα. Παρολαυτα καποιος απο εδω στο φορυμ τον ιανουαριο του 2021 το ειχε φερει εδω απο αγγλια, ειχε περασει ελληνικη rom κλπ και ετσι το αγορασα καινουριο.

Απο τοτε ολα δουλευουν κανονικοτατα, κανει ενημερωσεις το τηλεφωνο και ολες οι εφαρμογες λειτουργουν εκτος απο το samsung health. Μου βγαζει το παρακατω μηνυμα που επισυναπτω με την φωτογραφια καθε φορα που παω να το ανοιξω, μεχρι τωρα δεν με πολυ ενδιεφερε αλλα προσφατα απεκτησα το samsung galaxy watch 4 και πολλες λειτουργιες του ρολογιου θελουν συνδεση με την παραπανω εφαρμογη.

Καμια ιδεα για το τι μπορει να φταιει? Να εχει καποια σχεση με το knox επειδη ξεκλειδωθηκε το τηλεφωνο για να αλλαχτει η rom? Η κατι αλλο? Και αν διορθωνεται?

Ευχαριστω!

Screenshot_20221005-080035_SamsungHealth_copy_432x912.jpg

Screenshot_20221005-080027_Settings_copy_432x912.jpg

Εγώ παλιά που είχα πάρει ενα note 8 μεταχειρισμένο, μου εβγαζε μηνυμα οτι ηταν rooted και δεν ανοιγε η εφαρμογή health και το secret mode στο samsung internet. μάλλον αυτο συμβαίνει και σε εσένα. ..

Επεξ/σία από koutsis

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...