murcielago580 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλημερα σε ολους, εχω το samsung galaxy s10 5g. Ηταν η καλυτερη εκδοση που ειχε βγει για το s10 και νομιζω δεν ειχε ερθει ελλαδα. Παρολαυτα καποιος απο εδω στο φορυμ τον ιανουαριο του 2021 το ειχε φερει εδω απο αγγλια, ειχε περασει ελληνικη rom κλπ και ετσι το αγορασα καινουριο. Απο τοτε ολα δουλευουν κανονικοτατα, κανει ενημερωσεις το τηλεφωνο και ολες οι εφαρμογες λειτουργουν εκτος απο το samsung health. Μου βγαζει το παρακατω μηνυμα που επισυναπτω με την φωτογραφια καθε φορα που παω να το ανοιξω, μεχρι τωρα δεν με πολυ ενδιεφερε αλλα προσφατα απεκτησα το samsung galaxy watch 4 και πολλες λειτουργιες του ρολογιου θελουν συνδεση με την παραπανω εφαρμογη. Καμια ιδεα για το τι μπορει να φταιει? Να εχει καποια σχεση με το knox επειδη ξεκλειδωθηκε το τηλεφωνο για να αλλαχτει η rom? Η κατι αλλο? Και αν διορθωνεται? Ευχαριστω! Επεξ/σία 6 Οκτωβρίου 2022 από murcielago580
Moderators stormrain Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2022 Moderators Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2022 Κανε ενα clear cache στην εφαρμογη για αρχη. Αποκλειω να παιζει ρολο το knox. 1
murcielago580 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2022 13 ώρες πριν, stormrain είπε Κανε ενα clear cache στην εφαρμογη για αρχη. Αποκλειω να παιζει ρολο το knox. Καλημερα. Το δοκιμασα και δεν βοηθαει. Εχω κανει uninstall και παλι απο την αρχη την εφαρμογη αλλα ουτε αυτο βοηθαει δυστυχως...
koutsis Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 5/10/2022 στις 6:01 ΠΜ, murcielago580 είπε Καλημερα σε ολους, εχω το samsung galaxy s10 5g. Ηταν η καλυτερη εκδοση που ειχε βγει για το s10 και νομιζω δεν ειχε ερθει ελλαδα. Παρολαυτα καποιος απο εδω στο φορυμ τον ιανουαριο του 2021 το ειχε φερει εδω απο αγγλια, ειχε περασει ελληνικη rom κλπ και ετσι το αγορασα καινουριο. Απο τοτε ολα δουλευουν κανονικοτατα, κανει ενημερωσεις το τηλεφωνο και ολες οι εφαρμογες λειτουργουν εκτος απο το samsung health. Μου βγαζει το παρακατω μηνυμα που επισυναπτω με την φωτογραφια καθε φορα που παω να το ανοιξω, μεχρι τωρα δεν με πολυ ενδιεφερε αλλα προσφατα απεκτησα το samsung galaxy watch 4 και πολλες λειτουργιες του ρολογιου θελουν συνδεση με την παραπανω εφαρμογη. Καμια ιδεα για το τι μπορει να φταιει? Να εχει καποια σχεση με το knox επειδη ξεκλειδωθηκε το τηλεφωνο για να αλλαχτει η rom? Η κατι αλλο? Και αν διορθωνεται? Ευχαριστω! Εγώ παλιά που είχα πάρει ενα note 8 μεταχειρισμένο, μου εβγαζε μηνυμα οτι ηταν rooted και δεν ανοιγε η εφαρμογή health και το secret mode στο samsung internet. μάλλον αυτο συμβαίνει και σε εσένα. .. Επεξ/σία 7 Οκτωβρίου 2022 από koutsis
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα