markosgiassaA Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2022 Έχει κανένας το programmer JC V1SE? Αγόρασα ένα ανταλλακτικό το οποίο το ξεκλειδώνει με αυτό τον προγραμματιστή. Αν το έχει κάποιος ας μου στείλει να το κάνουμε ένα unlock
Zenor Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2022 Τι ακριβώς θες να κάνεις γιατί μάλλον κάτι δεν έχεις καταλάβει σωστά.
george33568 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2022 Αν πας Ομόνοια και έχεις το earpiece έτοιμο βγαλμένο μαζί με το original η το sn πιστεύω θα στο κάνουν άντε να τους δώσεις και κάνα ταληρο άμα δεν θέλουν
Λύση Tasos19s Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2022 Λύση Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2022 Για να αλλάξεις ακουστικό δεν χρειάζεται κανένα προγραμματισμό βγαινει η οθονη βγαινει όλη η πλακέτα από πάνω που έχει την κάμερα και τα λοιπά ξεκολλάει το ακουστικό με 2 σημεία που είναι κολλημένο κολλάει το νέο και μπαίνουν όλα στην θέση τους
nickpaokgr Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2022 Απο οσο καταλαβαινω αγορασες ολη την καλοδιοταινια μαζι με proximity kai mic. με to jc πρεπει να εχεις το original , το αντιγραφεις και το βαζεις στο νεο
markosgiassaA Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2022 Εγώ την καλοδιοταινια την έχασα αφού σκίστηκε. Ένας από το AliExpress μου το σύστησε. Ονομάζεται iPhone XS Max unlock FPC earpiece. Από ότι κατάλαβα από βίντεο στο YouTube, το κάνεις unlock και επανέρχεται το face id χωρίς την αυθεντικη καλοδιοταινια. Δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα γιατί θα μου έρθει 11 Νοέμβρη. Δυστυχώς όμως από ότι κατάλαβα για να ενεργοποιηθεί αυτή η καλωδιοταινία πρέπει να κάνεις το κινητό Jailbreak. Κάτι που για το κινητό αυτό με iOS 15.5 δεν υπάρχει. Όπως και να έχει εγώ αγόρασα και τον προγραμματιστή και την καλωδιοταινία .. αν λειτουργήσει ΠΟΛΥ ΚΑΛΩΣ αν όχι χωρίς face id τι να κάνουμε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα