Lesdal Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Γεια σε όλους, παρακαλώ τα φώτα σας. Τον Φεβρουάριο του 2021 αγορασα από το πλαίσιο αυτό το λάπτοπ https://www.plaisio.gr/gaming-zone/gaming-pcs/gaming-laptops/hp-pavilion-gaming-15-ec1011nv-laptop-ryzen-7-4800h-16-gb-512-gb-gtx-1650-4-gb-_3533662 . Πριν λίγες μέρες μου κάνει το εξής, αρχίζει να τρεμοπαιζει η οθόνη στο πάνω μέρος κάνω 2-3 επανεκκινήσεις και αρχίζει τα blue screen. Τώρα πάω να το ανοίξω και δε μπορεί να φορτώσει τα windows, πάει να κάνει automatic repair και δεν τα καταφέρνει ενώ η οθόνη σταμάτησε να κάνει τα τρελά της και παίζει κανονικά. Έκανα ένα extensive test για το hardware και όλα φαίνονται καλά εκτός της μπαταρίας που τα έχει φτύσει και το γνωρίζω εδώ και καιρό. Έχει κανείς ιδέα τι μπορεί να είναι? Το λάπτοπ δεν έχει χτυπήθει ποτέ και οι θερμοκρασίες συνεχώς ήταν σε φυσιολογικά επίπεδα και τα παρακολουθούσα. Το πλαίσιο έπειτα από τηλεφωνική επικοινωνία όπως και με την hp μου λένε έχει περάσει ο 1 χρόνος αρα δεν έχω εγγύηση. Βάσει νόμου δεν έχω 2 χρόνια εγγύησης όμως;;; Οι "κύριοι" λένε ότι ο δεύτερος χρόνος είναι σύσταση και όχι ψηφισμένος ελληνικός νόμος. . Ευχαριστώ εκ των προτέρων όποιον μπει στον κόπο να με βοηθήσει! Επεξ/σία 5 Οκτωβρίου 2022 από Lesdal
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα