BROKOLOS Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2022 Μικρός έπαιζα μπάλα στα σχολεία με ένα παιδί στην ίδια ήλικια με μένα Ε το ίδιο παιδί δουλεύει-δούλευε μέχρι και πέρυσι στην tp Από ότι μου είπε και τα λίγα που ξέρω πως κάποια κομμάτια-branch της tp δεν είναι καλα Αυτός ήτανε εξυπηρέτηση στο αγγλόφωνο τμήμα clash of clans... Μου έλεγε πως ήταν καλά και του άρεσε...μαλιστα έβγαινε και με κάτι γκόμενάκια συναδέλφους του από τη δουλειά Τα καλά είναι κάποια μικρά μπόνους από στόχους και ότι τα λεφτά μπαίνανε στην ώρα τους Τα κακά είναι τριμηνες συμβασεις εφορου ζωής,κυλιόμενα ωράρια που σημάινει βραδινά και ότι τα γραφεία ήτανε στο Μοσχάτο Τώρα μπόμπιρες οι καφενοιακες συζήτησεις Καλές είναι όταν βγείτε η σας ρίξουν στην πιάτσα όμως θα καταλάβετε Αμα έχεις ανάγκη τα λεφτα δεν κάθεσαι να αναρωτιέσαι και να κάνεις συζητήσεις....Αυτά δε σου πληρώνουν τους λογαριασμούς του ρεύματος ούτε φέρνουν το φαγητό σου στο τραπέζι σου στο τέλος της ημέρας Αμα δεν έχεις ανάγκη τόσο τα λεφτά γιατί έχεις από κάπου άκρες*και μπράβο σου που έχεις άκρες* Η θα πας για το χαρτζιλίκι (800 με 1000 ευρώ καθαρά παίρνει ένας μέσος δημόσιος υπάλληλος) και τα ένσημα για 1 με 2 χρονια Η ΜΗΝ ΠΑΣ ΚΑΘΌΛΟΥ (να δούλευεις χρόνια σαν ελατήριο χωρις απόζημιωση είναι τεράστιο όχι από μένα) 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα