redhotstef Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2022 2 ώρες πριν, Waiss είπε Οι ακόμα πιο άσχετοι, κοιτάνε νούμερα στο DxOMark. Επειδη το έχω ξαναδιαβάσει αυτό, ποιο είναι καλύτερο site για σχετικά θέματα; Φωτογραφίες και έτσι. Μη μου αναφέρεις youtubers... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ff7lucas Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2022 Στις 4/10/2022 στις 10:56 ΜΜ, chios είπε Xiaomi 12 lite Xiaomi 12 pro Xiaomi 12T pro Xiaomi 12S ultra Xiaomi 12 Xiaomi 12T Xiaomi 12s Xiaomi 12s pro Xiaomi 12X Xiaomi 12 pro Μετά απορούμε γιατί το miui είναι ότι πιο άθλιο υπάρχει. Άντε να βγάλει σωστή ρομ με τόσα μοντέλα σύν τα υπόλοιπα note. άθλιο ε; πηρα ένα φτηνό xiaomi για POS και δουλευει μια χαρά. θέλω και δευτερο και πεφτει στα χερια μου ενα samsung φτηνο και λεω οκ. λογαριασμος samsung, εφαρμογες samsung, κατι cloud και τετοια. αγγελια αμεσως για να μην μπλεξω, και αγορα δευτερου xiaomi. Στις 4/10/2022 στις 11:00 ΜΜ, Δαβιδ_4 είπε Αν είναι να δώσεις τόσα λεφτά δεν νομίζω ότι αξίζει να πάει κάποιος σε Xiaomi, εννοείται ότι σε χαρακτηριστικά ειναι καλά αλλά το OS είναι γεμάτο bugs, στις low - mid range συσκευές το συνηθίζεις και λες οκ όμως να δώσεις 600+ και να έχεις miui μου φαίνεται κουφό. οχι δεν ειναι γεματο bugs εγω εχω 10t pro και δεν εχω δει κατι τετοιο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iokarf Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2022 Στις 4/10/2022 στις 10:43 ΜΜ, ziaba είπε υπάρχουν άτομα που δίνουν 899€ για κινητό; xiaomi κιόλας; Εδώ δίνουν ενάμισι χιλιαρικάκι για Φιρίκι... Στις 4/10/2022 στις 9:26 ΜΜ, mader είπε Ναι οκ. Τα MP δεν μου λένε τίποτα. Κακώς. Κάνε ζουμ σε φωτογραφία iPhone και κάνε ζουμ σε φωτογραφία με 108+mp και θα καταλάβεις την διαφορά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
klainmein Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2022 Δείτε φωτογραφία 12mp σε iphone 14 pro και δείτε την ίδια με 48mp πάλι iphone 14 pro. Μέρα με τη νύχτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα