Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά καλησπέρα. Λόγω του ότι η τηλεόραση μου έχει αρχίσει και τα παίζει μα πάνω απ' όλα επειδή ζητάει 98 ολόκληρα watt λειτουργίας καθώς είναι παλιά σκέφτηκα να την αντικαταστήσω με κάποια νεότερης τεχνολογίας ώστε να μη καίει τόσο ρεύμα (αν και η παρούσα λειτουργεί και σαν θερμαντικό σώμα παράλληλα καθώς ζεματαει όταν δουλεύει ^^ ).

Το budget μου είναι κάτω από τα 400 ευρώ και κοιτάω για 50-55 ιντσες.

Μου έχουν τραβήξει γενικώς την προσοχή τα μοντέλα της TCL και της hisense  καθώς έχω διαβάσει καλές κρητικές αλλά δεν σκαμπαζω από led , direct led , qled , dimming κτλ.

Επίσης έχω δει και κάποιες της xiaomi που καλύπτουν το budget μου αλλά δεν ξέρω τι παίζει γενικότερα στον χώρο των smartTVs

Γενικώς θέλω μια αξιόπιστη τηλεόραση που να μη ζητάει σε ρεύμα όσο ζητάει το ψυγείο (λέμε τώρα) , η οποία θα έχει για τα χρήματα της αξιοπρεπή ήχο και εικόνα.

Επίσης θα με ενδιέφερε πάρα πολύ αν είναι και jack καρφί έξοδο ήχου.

Θα μπορούσατε να μου προτείνετε κάποια/Ες όσοι το κατεχετε;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Επεξ/σία από ethnik471
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το θεμα με ενδαιφερει και μενα καθως ψαχνω οικονομική 50-58''. Προσανατολιζόμαι προς Toshiba 55UA2063DG στα 329€ νομιζω οτι πιο value. Διαβασα οτι δεν εχει disney+ (υποθετω και ουτε vodafon tv) αν και εχω ενα firestick 1080p που τα παιζει. Επισης διαβαζα οτι σε αυτη τη τιμη  Dolby Vision HDR δε βρισκεις. Με προβληματιζει βεβαια η αξιοπιστια που ειναι και βασικο κριτηριο που αποφευγω TCL και Xiaomi αν και η τιμη τους ειναι αρκετα πιο πανω. Σε επιπεδο καταναλωσης η tcl παει καπου στα 67 watt ενω η toshiba στα 87. Σε αυτες βεβαια τις τιμες ολες πανω κατω το ιδιο ειναι πιστευω. Eπισης ένα από τα πράγματα που με ξενερώνει στην Toshiba είναι το ασήμι τηλεκοντρόλ που παραπέμπει σε 20ετια πριν (είτε σε retro βέβαια όπως το δει κανείς). Είναι βέβαιο και το θέμα αν όντως εχει Netflix πιστοποιημένο 4k.  Κανεις καμμια αποψη???

Επεξ/σία από giokspy
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πολύ καλή περίπτωση είναι η TCL αλλά έχει διαθεσιμότητα μόνο σε συγκεκριμένα καταστήματα 

https://www.kotsovolos.gr/2021/21w22/p9056-bg-tvs-tcl

Μόλις παρατήρησα ότι ο Κωτσόβολος είχε -30% τις TCL μέχρι 3/10 οπότε σε αυτή πρέπει να έχουν μείνει κάποια κομματια

Επεξ/σία από giokspy
Δημοσ.

tcl με κλειστά τα μάτια!! Καλή τηλεόραση, οικονομική κ φυσικά android

λιγο δύσκολη στις αρχικές ρυθμίσεις (έχει πάρα πολλές) μα αυτό γίνεται μια φορά στην αρχή κ τέλος.

ειμαι ικανοποιημένος !!

Δημοσ.

Εγώ από TCL είμαι ευχαριστημένος. Νομιζω σε budget τηλεόραση μαζί με hisence παίζουν μπάλα μόνες τους.  Μιας και αναφέρθηκαν η Toshiba τουλάχιστον παλαιότερα είχαν κάτι τούρκικα ότι να ναι πάνελ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...