Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με την συγκεκριμένη συσκευή.Οταν πάω να κάνω screen device από κινητό (Xiaomi Poco x3) σε τηλεόραση(kidos tv) για κάποιο λόγο δεν με αφήνει.Οταν πατάω μετάδοση μου βγάζει ένα προειδοποιητικο μύνημα μαυρίζει η οθόνη για δύο δευτερόλεπτα και μετά μου εμφανίζει ότι η μετάδοση τερματίστηκε χωρίς να έχω κάνει τίποτα..Παλιότερα δεν το αντιμετώπιζα αυτό το πρόβλημα λειτουργούσε κανονικά.Να πω ότι έχω κάνει επανεκκίνηση την συσκευή του κινητού αλλά και το Chromecast (όχι reset) έχω ελενξει αν είναι ενεργοποιημένη η μετάδοση και έχω δοκιμάσει να συνδεθώ με Bluetooth αλλά δεν το αναγνωρίζει το Chromecast(ενώ παλιότερα συνδεομουν κανονικά).Εν ολίγοις δεν ξέρω τι φταίει ακόμη και τις επιλογές προγραμματιστών έχω ελενξει και είναι όλα οκ... Δεν ξέρω αυτό συμβαίνει μόνο στην μετάδοση οθόνης.απο το YouTube η κάποιο Livestream σε κάποια σελίδα όταν έχει φυσικά την επιλογή μετάδοσης λειτουργεί κανονικά..ΜΟΝΟ η μετάδοση οθόνης δεν δουλεύει.Να πω ότι δεν το έχω δοκιμάσει από άλλη συσκευή και δεν θέλω γιατί μια έχω που είναι συμβατή (το κινητό μ δηλαδή)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...