jimphotographygr Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2022 Καλησπέρα! Πρέπει να γίνει αλλαγή δίσκου σε ένα Macbook pro 2013 Retina Μπορείτε να μου προτείνεται κάποιο μοντέλο για να προχωρήσω στην παραγγελία ?? Διάβασα ότι δεν μπορώ να βαλω οποία μάρκα θέλω .... δηλαδή ας είναι και ιδιος τύπος που φοράει το μηχάνημα! ευχαριστώ πολύ
kormos Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2022 16 λεπτά πριν, jimphotographygr είπε Καλησπέρα! Πρέπει να γίνει αλλαγή δίσκου σε ένα Macbook pro 2013 Retina Μπορείτε να μου προτείνεται κάποιο μοντέλο για να προχωρήσω στην παραγγελία ?? Διάβασα ότι δεν μπορώ να βαλω οποία μάρκα θέλω .... δηλαδή ας είναι και ιδιος τύπος που φοράει το μηχάνημα! ευχαριστώ πολύ Την αλλαγή του δίσκου και εγκατάσταση του λογισμικού θα την κάνεις εσύ? Τι χωρητικότητα θες? Ως εταιρεία βάζεις φυσικά ότι θες. Η διαφορά είναι πως δεν δέχεται τους απλούς Μ2.
jimphotographygr Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2022 λειτουργικό ναι θα το βαλω εγω δεν εχω προβλημα σε αυτο και απο χωρητικότητα παλι δεν υπάρχει θεμα ! θελω να φυγω απο τα 128 που εχει εργοστασιακά ! δηλαδή μπορώ να εγκαταστήσω αυτόν ...... https://www.skroutz.gr/s/27703474/Samsung-980-SSD-500GB-M-2-NVMe-PCI-Express-3-0-MZ-V8V500BW.html?from=featured&product_id=77320142
Λύση kormos Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2022 Λύση Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2022 18 λεπτά πριν, jimphotographygr είπε λειτουργικό ναι θα το βαλω εγω δεν εχω προβλημα σε αυτο και απο χωρητικότητα παλι δεν υπάρχει θεμα ! θελω να φυγω απο τα 128 που εχει εργοστασιακά ! δηλαδή μπορώ να εγκαταστήσω αυτόν ...... https://www.skroutz.gr/s/27703474/Samsung-980-SSD-500GB-M-2-NVMe-PCI-Express-3-0-MZ-V8V500BW.html?from=featured&product_id=77320142 Όχι, δεν κάνει. Το δικό σου δέχεται τον παρακάτω τύπο. Ενδεικτικά πάντα, θες κάποιον όπως ο παρακάτω: https://www.skroutz.gr/s/18573351/OWC-Aura-Pro-X2-SSD-480GB-Blade-NVMe-PCI-Express-3-0-OWCS3DAPT4MB05.html?from=comparison_table
jimphotographygr Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2022 μάλιστα αρα ειμαι πολυ περιορισμένος στις επιλογές μου !
kormos Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 37 λεπτά πριν, jimphotographygr είπε μάλιστα αρα ειμαι πολυ περιορισμένος στις επιλογές μου ! Σωστά. Είναι το μοντέλο ιδιαίτερο. Κοίταξε όμως, υπάρχει (αν δεν κάνω λάθος) και αντάπτορας αλλά δεν το συνιστώ...ούτε το έχω δοκιμάσει να σου πω την αλήθεια. Τελικά υπάρχει, θυμήθηκα ότι είχα κάπου (...για να τον κάνω χρήση, αλλά δεν) 🙂 Δες παρακάτω: Επεξ/σία 4 Οκτωβρίου 2022 από kormos
epinki Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα. Σου συνιστώ τον δίσκο της OWC, είναι πιστοποιημένος για το μηχάνημα σου και βέβαια είναι διαθέσιμος σε διάφορες χωρητικότητες. Ελπίζω να βοήθησα. Edit: μόλις πρόσεξα ότι τον έχει ήδη προτείνει ο φίλος @kormos. Επεξ/σία 4 Οκτωβρίου 2022 από epinki
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα