Kalahaan Δημοσ. 5 Απριλίου 2023 Δημοσ. 5 Απριλίου 2023 Μετά από 6 μήνες που έχει λανσαριστεί, υπάρχει κανένας που θεωρεί αυτή την εφαρμογή επιτυχία για την ελληνική αγορά;
Andy_gr Δημοσ. 5 Απριλίου 2023 Δημοσ. 5 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) 26 λεπτά πριν, Kalahaan είπε Μετά από 6 μήνες που έχει λανσαριστεί, υπάρχει κανένας που θεωρεί αυτή την εφαρμογή επιτυχία για την ελληνική αγορά; Δεν νομίζω ότι αξίζει. Εκτός και έχει κάποιος cosmote κάρτα και κανει ανανέωση με payzy για περισσότερα bonus. Εγώ σκέφτομαι να κάνω νεα εγγραφή τέλος Απρίλη να πάρω τον 1 μήνα data για το χωριό το καλοκαίρι σε 4G router. Από κει και πέρα το 1% επιστροφής είναι λιγο. Και η φόρτιση της από άλλη κάρτα ή λογαριασμό δεν μας λέει κανείς ότι θα ειναι για πάντα free... Θεωρώ αλλα wallets πιο συμφέροντα. Επεξ/σία 5 Απριλίου 2023 από Andy_gr
alfeios Δημοσ. 5 Απριλίου 2023 Δημοσ. 5 Απριλίου 2023 3 λεπτά πριν, Andy_gr είπε Θεωρώ αλλα wallets πιο συμφέροντα. Όπως; 2
Andy_gr Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 7 ώρες πριν, alfeios είπε Όπως; Curve, revolut, N26, Viber pay κλπ
pektis7 Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Andy_gr είπε Curve, revolut, N26, Viber pay κλπ Επειδή έχω revolut και viber, δεν έχω δει να δίνουν κάποια επιστροφή, έστω ένα φτωχό 1%. Οπότε γιατί συμφέρουν περισσότερο από το payzy που το δίνει αυτό; Επεξ/σία 6 Απριλίου 2023 από pektis7 4
Gatoskylo8 Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 Μου κάνει εντύπωση που στο site τους αναφέρουν για physical κάρτα αλλά μέσω της εφαρμογής λέει πως θα είναι σύντομα διαθέσιμη. Θέλω να εκδόσω μια κανονική και δεν μπορώ.
alfeios Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 4 ώρες πριν, Andy_gr είπε Curve, revolut, N26, Viber pay κλπ Όλες εχουν πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα. Αναφέρω μερικά ενδεικτικά Curve τίποτα το ιδιαίτερο. Άλλη κάρτα χρεώνεται στην ουσία. Recolut Πολύ καλή για αγορές στο εξωτερικο, Δωρεάν φόρτιση, Αμεση αποστολή σε τραπεζικο λογαριασμό και τριτων, δωρεάν αποστολή σε τραπεζικο λογαριασμό και τριτων. N26 Φόρτιση με χρέωση Viber pay δωρεάν αποστολή σε τραπεζικο λογαριασμό, δεν μπορεις να κανεις αγορές Το μονο μειονεκτημα της Payzy που εγω βρισκω ειναι οτι χρεωνει για αποστολη χρηματων σε τραπεζικο λογαριαασμό Φυσικα ολα ειναι υποκειμενικα, όπως εξυπηρετειται ο καθενας
pektis7 Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 Και εγώ χρησιμοποιώ revolut. Για αγορές στο εξωτερικό είναι μονόδρομος. Όμως το πλεονέκτημα της payzy με το 1% δεν το έχει καμία άλλη. Πως να το κάνουμε. Αν το κόψουν τότε να το συζητήσουμε. Όλες κάτι έχουν να δώσουν. Για αυτό εκμεταλλευόμαστε τα πλεονεκτήματα της κάθε μιας και κερδίζουμε 3
Kag1ante Δημοσ. 7 Απριλίου 2023 Δημοσ. 7 Απριλίου 2023 Στις 6/4/2023 στις 12:09 ΜΜ, pektis7 είπε Και εγώ χρησιμοποιώ revolut. Για αγορές στο εξωτερικό είναι μονόδρομος. Όμως το πλεονέκτημα της payzy με το 1% δεν το έχει καμία άλλη. Πως να το κάνουμε. Αν το κόψουν τότε να το συζητήσουμε. Όλες κάτι έχουν να δώσουν. Για αυτό εκμεταλλευόμαστε τα πλεονεκτήματα της κάθε μιας και κερδίζουμε Το σκεπτικό για εμένα μιας και έχω και τις 2 είναι payzy για εσωτερικό και revo για εξωτερικό 1 1
Andy_gr Δημοσ. 7 Απριλίου 2023 Δημοσ. 7 Απριλίου 2023 Το 1% του payzy μπορεί να είναι και μάρκετινγκ τρικ μέχρι να το βάλουν αρκετοί. Από κει και πέρα δεν σημαίνει ότι θα ισχύει πάντα. Για εξωτερικό καλή η revo... Αλλά κορυφή είναι η curve... Κατευθείαν χρέωση από τον ελληνικο λογαριασμό /κάρτα χωρίς κόστος μετατροπης σε συνάλλαγμα, χρησιμοποιηση μεχρι 2 διαφορετικών καρτών ταυτόχρονα σε μια (στη free έκδοση πλέον) και διατραπεζική ισοτιμία. Επίσης ανάληψη μετρητά χωρίς τέλη μεχρι ένα όριο σε οποιοδήποτε νόμισμα /χώρα.
Doubt Δημοσ. 7 Απριλίου 2023 Δημοσ. 7 Απριλίου 2023 1 ώρα πριν, Andy_gr είπε Το 1% του payzy μπορεί να είναι και μάρκετινγκ τρικ μέχρι να το βάλουν αρκετοί. Από κει και πέρα δεν σημαίνει ότι θα ισχύει πάντα. Χωρίς αυτό δεν έχει λόγο κανείς να την προτιμήσει. 1
pektis7 Δημοσ. 8 Απριλίου 2023 Δημοσ. 8 Απριλίου 2023 Στις 7/4/2023 στις 6:24 ΜΜ, Andy_gr είπε Το 1% του payzy μπορεί να είναι και μάρκετινγκ τρικ μέχρι να το βάλουν αρκετοί. Από κει και πέρα δεν σημαίνει ότι θα ισχύει πάντα. Όταν και αν το καταργήσει, να το συζητήσουμε τότε. Μέχρι τότε μόνο κέρδος μπορεί να έχει κάποιος που τη χρησιμοποιεί 5
GREG10ARIS Δημοσ. 18 Απριλίου 2023 Δημοσ. 18 Απριλίου 2023 Καλησπερα σε ολους! Δυστυχως και εγω παρασυρομενος απο το 1% ειπα να αρχισω να χρησιμοποιω payzy για καθημερινες αγορες, και την πατησα.. Κανω λοιπον στη 1/4 μια αγορα απο skroutz 23€ αλλα μετα απο λιγο συνειδητοποιω οτι θελω και κατι αλλο απο το καταστημα, και μιας και ο μονος τροπος να προσθεσεις προιοντα στην παραγγελια ειναι να ακυρωσεις/ξαναπαραγγειλεις, εκανα αυτο και η skroutz αποδεσμευσε απευθειας το αρχικο ποσο, και προς εκπληξη μου επιστραφηκαν και κατευθειαν στην payzy (βασει εμπειριας μονο η revolut τα βαζει τοσο γρηγορα, οι ελληνικες τραπεζες θελουν 1-2 εργασιμες). Προσθεσα λοιπον το ποσο που χρειαζοταν και εκανα την επομενη παραγγελια κανονικα. Ως εδω μια χαρα λοιπον κανενα θεμα, ομως μετα απο καποιες μερες μπαινω στην εφαρμογη και βλεπω υπολοιπο -23€. Βλεπω και τη συναλλαγη και αντι να λεει οτι το ποσο επιστραφηκε την εμφανιζει σαν ολοκληρωμενη. Επικοινωνω με την payzy μεσω αιτηματος υποστηριξης που ειναι ο μονος τροπος να επικοινωνησεις μαζι τους, απανταει ενας εκπροσωπος μεσα σε λιγη ωρα και μου λεει οτι θα ερευνησουν το θεμα και θα επανελθουν. Περιττο να πω οτι αυτο δεν εγινε ποτε, ενω εκανα καθημερινα ερωτησεις δεν ξαναακουσα τον συγκεκριμενο. Ανοιξα ενα ακομη αιτημα υποστηριξης αλλα μου το εκλεισαν μονοι τους λεγοντας οτι το θεμα διερευναται απο το υπαρχον αιτημα. Αφου περιμενα λιγες μερες ακομη χωρις κανενα νεο απο τον εκπροσωπο που υποτιθεται ειχε αναλαβει το αιτημα μου, το ακυρωνω και ανοιγω καινουριο αιτημα. Παλι το ιδιο τροπαριο, το αναλαμβανει ενας εκπροσωπος και μου λεει πως η υποθεση βρισκεται υπο διερευνηση, μας συγχωρειτε για την καθυστερηση κτλ. Μεχρι σημερα εχουν περασει 17 μερες και δεν εχω δει τα χρηματα πισω, πραγματικα δεν ξερω τι να κανω. Οσο εψαξα δεν βρηκα καποιο τηλεφωνο για να μιλησω ζωντανα με καποιον εκπροσωπο να μου πει τι γινεται, μονο τα αιτηματα υποστηριξης τα οποια ανοιγω και κλεινουν μονοι τους λεγοντας οτι η υποθεση ερευναται, τωρα τι ερευνα κανουν 17 μερες για επιστροφη που τους εχω στειλει το αποδεικτικο επιστροφης δεν ξερω.. Το μονο που μπορεσα να βρω στο site τους ειναι αυτο https://www.payzy.gr/politikh-diaxeirishs-papaponwn το οποιο αναφερει να συμπληρωσω το Έντυπο Αμφισβήτησης Συναλλαγής και να το στειλω με email παλι. Θα το κανω και αυτο αλλα ειμαι σιγουρος οτι δε θα απαντησουν. Πιστευετε οτι αξιζει να απευθυνθω στο συνηγορο του καταναλωτη ή υπαρχει κατι που παραβλεπω; Για να αποφυγω τα ειρωνικα σχολια που ισως προσκυψουν, ναι δε μου εφαγαν καμια περιουσια, αλλα ειναι χρηματα δικα μου που δε μου επιστρεφει ενα υποτιθεται τραπεζικο ιδρυμα για αγνωστους λογους. 1
ashoka21 Δημοσ. 18 Απριλίου 2023 Δημοσ. 18 Απριλίου 2023 2 ώρες πριν, GREG10ARIS είπε Καλησπερα σε ολους! Δυστυχως και εγω παρασυρομενος απο το 1% ειπα να αρχισω να χρησιμοποιω payzy για καθημερινες αγορες, και την πατησα.. Κανω λοιπον στη 1/4 μια αγορα απο skroutz 23€ αλλα μετα απο λιγο συνειδητοποιω οτι θελω και κατι αλλο απο το καταστημα, και μιας και ο μονος τροπος να προσθεσεις προιοντα στην παραγγελια ειναι να ακυρωσεις/ξαναπαραγγειλεις, εκανα αυτο και η skroutz αποδεσμευσε απευθειας το αρχικο ποσο, και προς εκπληξη μου επιστραφηκαν και κατευθειαν στην payzy (βασει εμπειριας μονο η revolut τα βαζει τοσο γρηγορα, οι ελληνικες τραπεζες θελουν 1-2 εργασιμες). Προσθεσα λοιπον το ποσο που χρειαζοταν και εκανα την επομενη παραγγελια κανονικα. Ως εδω μια χαρα λοιπον κανενα θεμα, ομως μετα απο καποιες μερες μπαινω στην εφαρμογη και βλεπω υπολοιπο -23€. Βλεπω και τη συναλλαγη και αντι να λεει οτι το ποσο επιστραφηκε την εμφανιζει σαν ολοκληρωμενη. Επικοινωνω με την payzy μεσω αιτηματος υποστηριξης που ειναι ο μονος τροπος να επικοινωνησεις μαζι τους, απανταει ενας εκπροσωπος μεσα σε λιγη ωρα και μου λεει οτι θα ερευνησουν το θεμα και θα επανελθουν. Περιττο να πω οτι αυτο δεν εγινε ποτε, ενω εκανα καθημερινα ερωτησεις δεν ξαναακουσα τον συγκεκριμενο. Ανοιξα ενα ακομη αιτημα υποστηριξης αλλα μου το εκλεισαν μονοι τους λεγοντας οτι το θεμα διερευναται απο το υπαρχον αιτημα. Αφου περιμενα λιγες μερες ακομη χωρις κανενα νεο απο τον εκπροσωπο που υποτιθεται ειχε αναλαβει το αιτημα μου, το ακυρωνω και ανοιγω καινουριο αιτημα. Παλι το ιδιο τροπαριο, το αναλαμβανει ενας εκπροσωπος και μου λεει πως η υποθεση βρισκεται υπο διερευνηση, μας συγχωρειτε για την καθυστερηση κτλ. Μεχρι σημερα εχουν περασει 17 μερες και δεν εχω δει τα χρηματα πισω, πραγματικα δεν ξερω τι να κανω. Οσο εψαξα δεν βρηκα καποιο τηλεφωνο για να μιλησω ζωντανα με καποιον εκπροσωπο να μου πει τι γινεται, μονο τα αιτηματα υποστηριξης τα οποια ανοιγω και κλεινουν μονοι τους λεγοντας οτι η υποθεση ερευναται, τωρα τι ερευνα κανουν 17 μερες για επιστροφη που τους εχω στειλει το αποδεικτικο επιστροφης δεν ξερω.. Το μονο που μπορεσα να βρω στο site τους ειναι αυτο https://www.payzy.gr/politikh-diaxeirishs-papaponwn το οποιο αναφερει να συμπληρωσω το Έντυπο Αμφισβήτησης Συναλλαγής και να το στειλω με email παλι. Θα το κανω και αυτο αλλα ειμαι σιγουρος οτι δε θα απαντησουν. Πιστευετε οτι αξιζει να απευθυνθω στο συνηγορο του καταναλωτη ή υπαρχει κατι που παραβλεπω; Για να αποφυγω τα ειρωνικα σχολια που ισως προσκυψουν, ναι δε μου εφαγαν καμια περιουσια, αλλα ειναι χρηματα δικα μου που δε μου επιστρεφει ενα υποτιθεται τραπεζικο ιδρυμα για αγνωστους λογους. εχεις απολυτο δικιο, δεν υπαρχει τροπος να μιλησεις μαζι τους οσο εχω ψαξει κι εγω. δεν επρεπε να ακυρωσεις το πρωτο, μηπως χαθηκε καποια σειρα αναμονης. δεν καταλαβα, εχασες χρηματα τελικα ή απλα σου γραφει αρνητικο υπολοιπο;
GREG10ARIS Δημοσ. 18 Απριλίου 2023 Δημοσ. 18 Απριλίου 2023 20 λεπτά πριν, ashoka21 είπε εχεις απολυτο δικιο, δεν υπαρχει τροπος να μιλησεις μαζι τους οσο εχω ψαξει κι εγω. δεν επρεπε να ακυρωσεις το πρωτο, μηπως χαθηκε καποια σειρα αναμονης. δεν καταλαβα, εχασες χρηματα τελικα ή απλα σου γραφει αρνητικο υπολοιπο; Δεν μπορουσα να μην ακυρωσω, μονο ετσι γινεται να βαλεις κατι στην παραγγελια μεσω σκρουτζ, το εχω ξανακανει αρκετες φορες και δεν υπηρξε θεμα εννοειται. Δυστυχως εχασα χρηματα γιατι περιμενα μια αλλη επιστροφη που ηρθε κανονικα, αλλα αφαιρεθηκαν τα 23€. Δεν ειμαι εδω φυσικα για να μπουκοταρω την payzy αν και πιστευω οτι οποιος διαβασει τι εγινε δε θα εχει πολλη ορεξη να τη χρησιμοποιησει πλεον, εγω παντως ψαχνω εναν τροπο να παρω πισω τα χρηματα μου, πιστευω οτι απο μονοι τους δε θα τα δωσουν ποτε..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα