Doubt Δημοσ. 15 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2023 30 λεπτά πριν, tzotol είπε Έχω σαν προεπιλογή την payzy και απλά ανοίγω nfc κ πληρώνω χωρίς να ανοίξω Google pay κ να επιλέξω κάρτα! Ίσως κάτι έγινε λάθος από πλευράς τους.
tzotol Δημοσ. 15 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2023 1 ώρα πριν, Doubt είπε Ίσως κάτι έγινε λάθος από πλευράς τους. Σε lidl σου έχουν κάνει την επιστροφή που είπες μέσω Google pay;
leotzian Δημοσ. 15 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2023 19 ώρες πριν, tzotol είπε Είχα πάρει κάτι παπούτσια από το lidl είχα πληρώσει με την payzy κ χθες που τα επέστρεψα μου είπαν ότι χρειάζεται φυσική κάρτα για να επιστραφούν τα χρήματα! Μου τα έδωσαν εν τέλει σε μετρητά αλλά να γιατί χρειάζεται η φυσική κάρτα! Γίνεται κανονικά μέσω του Google pay ΚΑΝΕΙΣ ΣΑΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ πρέπει να είναι η ίδια κάρτα που πέρασες κατά την αγορά , δεν χρειάζεται φυσική και δεν θα γινόταν άλλωστε γιατί μέσω Pay δημιουργείται ένας άλλος αριθμός κάρτας εικονικός, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΣ ΜΕ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΤΗς ΚΑΡΤΑΣ για λόγους ασφαλείας. 1 ώρα πριν, tzotol είπε Σε lidl σου έχουν κάνει την επιστροφή που είπες μέσω Google pay; Πάνω από 3 φορές
Doubt Δημοσ. 15 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2023 2 ώρες πριν, tzotol είπε Σε lidl σου έχουν κάνει την επιστροφή που είπες μέσω Google pay; Θυμάμαι πως έχει γίνει, αν ήταν στη συγκεκριμένη αλυσίδα δεν είμαι απόλυτα βέβαιος... ήδη το επιβεβαίωσε άλλος.
tzotol Δημοσ. 15 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2023 7 ώρες πριν, leotzian είπε Γίνεται κανονικά μέσω του Google pay ΚΑΝΕΙΣ ΣΑΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ πρέπει να είναι η ίδια κάρτα που πέρασες κατά την αγορά , δεν χρειάζεται φυσική και δεν θα γινόταν άλλωστε γιατί μέσω Pay δημιουργείται ένας άλλος αριθμός κάρτας εικονικός, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΣ ΜΕ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΤΗς ΚΑΡΤΑΣ για λόγους ασφαλείας. Πάνω από 3 φορές Σωστό αυτό, αφού αν πληρώνεις μέσω Google pay βγαίνει εικονικός αριθμός πως θα βάλεις την φυσική κάρτα, θα έχει άλλον αριθμό. Με οποιαδήποτε καρταθα υπάρχει θέμα ακόμα κ αν έχεις φυσική κάρτα. 1
Gatoskylo8 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2023 Οι μεταφορές σε άλλο Iban έχουν πάντα χρέωση 2.00 ευρώ; Ξέρω πως δεν υπάρχει η Iris, όμως αναρωτιόμουν αν για μικροποσά (κάτω των 10 ευρώ) θα μπορούσες να τα στείλεις χωρίς να χρεωθείς κάτι εξτρά. On 09/06/2023 at 19:12, Doubt said: Φαίνεται το ποσό, δεν φαίνεται η επωνυμία. Εκεί που θα έγραφε ας πούμε "cosmote payments" υπάρχει κενό. Άρα χτίζεις αφορολόγητο ή όχι;
alfeios Δημοσ. 16 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2023 38 λεπτά πριν, Gatoskylo8 είπε Οι μεταφορές σε άλλο Iban έχουν πάντα χρέωση 2.00 ευρώ; Ξέρω πως δεν υπάρχει η Iris, όμως αναρωτιόμουν αν για μικροποσά (κάτω των 10 ευρώ) θα μπορούσες να τα στείλεις χωρίς να χρεωθείς κάτι εξτρά. Άρα χτίζεις αφορολόγητο ή όχι; Χτιζεις 1
Kag1ante Δημοσ. 16 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2023 1 ώρα πριν, Gatoskylo8 είπε Οι μεταφορές σε άλλο Iban έχουν πάντα χρέωση 2.00 ευρώ; Ξέρω πως δεν υπάρχει η Iris, όμως αναρωτιόμουν αν για μικροποσά (κάτω των 10 ευρώ) θα μπορούσες να τα στείλεις χωρίς να χρεωθείς κάτι εξτρά. Άρα χτίζεις αφορολόγητο ή όχι; Κανονικα χτίζεις Εφοσον μπαινουν αυτόματα δεδομενα στην δηλωση 1
ZoReN Δημοσ. 19 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2023 Σήμερα μου ήρθε ειδοποίηση να αλλάξω τον κωδικό μου στην payzy. Δεν δίνει την επιλογή να κρατήσεις τον ίδιο κωδικό ή να βάλεις τον ήδη υπάρχον. Υπάρχει λύση κάπως να κρατήσεις τον ίδιο κωδικό και να μην αλλάζουμε κάθε 6μηνο;
Doubt Δημοσ. 19 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2023 1 ώρα πριν, ZoReN είπε Σήμερα μου ήρθε ειδοποίηση να αλλάξω τον κωδικό μου στην payzy. Δεν δίνει την επιλογή να κρατήσεις τον ίδιο κωδικό ή να βάλεις τον ήδη υπάρχον. Υπάρχει λύση κάπως να κρατήσεις τον ίδιο κωδικό και να μην αλλάζουμε κάθε 6μηνο; Δε νομίζω. Και η eurobank τα ίδια κάνει για το ebanking της. 1
leotzian Δημοσ. 20 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2023 Κάτι δεν πάει καλά σήμερα με πέταξε έξω η εφαρμογή και οταν πάω να συνδεθώ μου λει λάθος κωδικός πού δεν υπάρχει περίπτωση κάνω forgot password βάζω νέα και μου λέει ουπς κατι πήγε στραβά τι παίζει ρε παιδιά?
vagmouk Δημοσ. 20 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2023 1 λεπτό πριν, leotzian είπε Κάτι δεν πάει καλά σήμερα με πέταξε έξω η εφαρμογή και οταν πάω να συνδεθώ μου λει λάθος κωδικός πού δεν υπάρχει περίπτωση κάνω forgot password βάζω νέα και μου λέει ουπς κατι πήγε στραβά τι παίζει ρε παιδιά? Ακριβώς τα ίδια και σε εμένα....
leotzian Δημοσ. 20 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) Λάλησε το σύστημα ελπίζω να το φτιάξουν τώρα οταν φτιάξει γράψτε το εδώ γιατι πάτησα forgot password και δεν ξέρω αν θυμάται τους παλιούς κωδικούς, βέβαια δεν ολοκληρώθηκε η αλλαγή λόγω σφάλματος Edit Τελικά 10:00 έφτιαξε Επεξ/σία 20 Ιουλίου 2023 από leotzian
jowl_tnt Δημοσ. 24 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2023 Δε μπορω να παραγγειλω απο BOX απο την προηγουμενη εβδομαδα και μου λενε δεν βρισκουν κανενα προβλημα.
Doubt Δημοσ. 24 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2023 1 ώρα πριν, jowl_tnt είπε Δε μπορω να παραγγειλω απο BOX απο την προηγουμενη εβδομαδα και μου λενε δεν βρισκουν κανενα προβλημα. Μήπως να μιλήσεις και με το box? Του ίδιου ομίλου είναι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα