Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 20/2/2023 στις 12:55 ΜΜ, ZoReN είπε

Καλημέρα, έκανα μια παραγγελία κ μετά από δέκα μέρες ειδα ότι ακυρώθηκε. Παρατήρησα στην εφαρμογή της payzy ότι η πληρωμή γράφει ακόμα προς εκκαθάριση! Το ποσό είναι δεσμευμένο. Έχει τύχει σε κάποιον αυτό; Έστειλα στην payzy κ περιμένω απάντηση.

Επεξ/σία από tzotol
  • Απαντ. 492
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
59 λεπτά πριν, tzotol είπε

Καλημέρα, έκανα μια παραγγελία κ μετά από δέκα μέρες ειδα ότι ακυρώθηκε. Παρατήρησα στην εφαρμογή της payzy ότι η πληρωμή γράφει ακόμα προς εκκαθάριση! Το ποσό είναι δεσμευμένο. Έχει τύχει σε κάποιον αυτό; Έστειλα στην payzy κ περιμένω απάντηση.

Θα ακυρωθει το προς εκκαθαριση και θα εχεις τα χρηματα διαθεσιμα. Απλα πρεπει να γινει εκκαθαριση

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους.
Εγώ που έχω Cosmoκάρτα, για να ανανεώνω υπόλοιπο μέσα από το Cosmote app μέσω Payzy, πρέπει να μπω στο Cosmote app και να προσθέσω εκεί την Virtual Payzy κάρτα μου, ώστε μετά κάθε φορά που θα πηγαίνω να κάνω ανανέωση να επιλέγω να γίνεται μέσω της virtual αυτης κάρτας; Και με αυτό τον τρόπο θα έχω κάποιο κέρδος / δώρο (που αυτή τη στιγμή είναι έξτρα GB ; )

Διότι δοκίμασα να το κάνω αυτό (να προσθέσω την virtual Payzy κάρτα μου στο Cosmote app), και πήγε να κάνει μια χρέωση των 0,01 €, η οποία απορρίφθηκε, ενώ έχω 20 € στο Payzy πορτοφόλι μου. Στην πορεία βέβαια είδα ότι η payzy virtual card είναι κανονικά καταχωρημένη μέσα στο Cosmote app, αν και η χρέωση 0,01 € ακόμα γράφει "Απορρίφθηκε".

Κάνω / σκέφτομαι κάτι λάθος;

Δημοσ.
53 λεπτά πριν, stark είπε

Καλημέρα σε όλους.
Εγώ που έχω Cosmoκάρτα, για να ανανεώνω υπόλοιπο μέσα από το Cosmote app μέσω Payzy, πρέπει να μπω στο Cosmote app και να προσθέσω εκεί την Virtual Payzy κάρτα μου, ώστε μετά κάθε φορά που θα πηγαίνω να κάνω ανανέωση να επιλέγω να γίνεται μέσω της virtual αυτης κάρτας; Και με αυτό τον τρόπο θα έχω κάποιο κέρδος / δώρο (που αυτή τη στιγμή είναι έξτρα GB ; )

Διότι δοκίμασα να το κάνω αυτό (να προσθέσω την virtual Payzy κάρτα μου στο Cosmote app), και πήγε να κάνει μια χρέωση των 0,01 €, η οποία απορρίφθηκε, ενώ έχω 20 € στο Payzy πορτοφόλι μου. Στην πορεία βέβαια είδα ότι η payzy virtual card είναι κανονικά καταχωρημένη μέσα στο Cosmote app, αν και η χρέωση 0,01 € ακόμα γράφει "Απορρίφθηκε".

Κάνω / σκέφτομαι κάτι λάθος;

Εγινε η χρεωση και μετα απορριφθηκε, για να μην στο κρατησει το 0,01€ αλλα να στο επιστρεψει. Κανε ανανεωση τωρα 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 11/3/2023 στις 11:41 ΠΜ, alfeios είπε

Θα ακυρωθει το προς εκκαθαριση και θα εχεις τα χρηματα διαθεσιμα. Απλα πρεπει να γινει εκκαθαριση

Δέκα μέρες τώρα δεν έχει γίνει εκκαθάριση! Το μαγαζί μου λέει δεν έχει δεσμευμένο το ποσό , η payzy μου λέει ότι πρέπει να ακυρώσει τη συναλλαγή ο έμπορος. Ο ένας με στέλνει στον άλλο δεν ξέρω τι να κάνω. Ο έμπορος μου λέει να επικοινωνήσω με το PayPal. Μέσα στο pay pal δεν φαίνεται καν η συναλλαγή. Πώς γίνεται να μην φαίνεται η συναλλαγή στο PayPal;

Επεξ/σία από tzotol
Δημοσ.

Το payzy τώρα κάνει πάλι δώρο 10 ευρώ για το bring-a-friend. Όποιος ενδιαφέρεται να το μοιραστούμε μισά-μισά, ας μου στείλει πμ να του στείλω referral link.

Δημοσ.

Μπορείς να φορτίσεις την ρεβολουτ από την payzy ? Θα μετρήσει ως 1% επιστροφή ; Επίσης θα κρατήσει κάποια προμήθεια;

Δημοσ.
3 ώρες πριν, jimmysss! είπε

Μπορείς να φορτίσεις την ρεβολουτ από την payzy ? Θα μετρήσει ως 1% επιστροφή ; Επίσης θα κρατήσει κάποια προμήθεια;

Μπορείς, προμήθεια δεν έχει, coins δεν δίνει.

• Like 1
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, jimmysss! είπε

ουτε αφορολογητο μετραει να υποθεσω

Όχι, δεν μετράει. Δεν είναι αγορά 

• Like 1
Δημοσ.
36 λεπτά πριν, HardwareZone είπε

έχει κανείς άλλος θέμα τις τελευταίες ώρες και δεν μπορεί να φορτίσει την payzy ?

Μόλις έκανα, από alpha bank.

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Doubt είπε

Μόλις έκανα, από alpha bank.

thanks! άρα είναι είτε θέμα με την Πειραιώς είτε μεμονωμένο του λογαριασμού μου.

να 'σαι καλά!

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Εξακολουθεί να φαίνεται δεσμευμένο το ποσό στην εφαρμογή της payzy από τις 28/2 κ άκρη δεν μπορώ να βγάλω! 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...