pektis7 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2023 Είχαν θέμα όλες οι εφαρμογές της Cosmote σήμερα το μεσημέρι και το δίκτυο της.
therock Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2023 Αν τη κάρτα τη βάλεις στο PayPal. Και πληρώσεις από PayPal χρησιμοποιώντας την Payzy κάρτα... Συμμετέχουν οι πληρωμές αυτές στο 1% Cashback??
alfeios Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2023 2 λεπτά πριν, therock είπε Αν τη κάρτα τη βάλεις στο PayPal. Και πληρώσεις από PayPal χρησιμοποιώντας την Payzy κάρτα... Συμμετέχουν οι πληρωμές αυτές στο 1% Cashback?? Λογικά ναι. Δοκίμασε το
therock Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2023 Εν τέλη νομίζω πως όχι. Μόλις θυμήθηκα ότι πληρώνω efood μέσω PayPal. Μπήκα στο ιστορικό κερδισμένων Coins και δε βρήκα πουθενά τις χρεώσεις των τελευταίω μου παραγγελιών...
iliata2410 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2023 εγω που έχω whatsup στο κινητο μου,την ανανεωση την κανω με pazy παιρνω περισσοτερα δωρα.αν την βαλω στο paypal και κανω ανανεωση χρονου ομιλιας απο εκει θα εχω αραγε τα ιδια δωρα;η θελει κατευθειαν απο την καρτα να πληρωνεις;
labr Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2023 κανενας αλλος που ξαφνικα να του πεταξε αρνητικο υπολοιπο;
alfeios Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2023 1 ώρα πριν, labr είπε κανενας αλλος που ξαφνικα να του πεταξε αρνητικο υπολοιπο; Με τι αιτιολογία;
therock Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2023 Μπορώ να κάνω αντιλογισμο φόρτισης? Έβαλα το πρωί 7 κατοσταρικα να πληρώσω μια εφορία, να δω αν μου δώσει Cashback (γιατί λέω να 7 εύκολα ευρώ αν παίξει), και στην πληρωμή δεν την δεκτήκε, μου έβγαλε απόρριψη συνναλγης και ένα μήνυμα ότι η κάρτα δεν υποστηρίζεται, κάτι τέτοιο περίεργο... Και μου μπλόκαρε και τελείως μετά και την επιλογή να πληρώσω με κάρτα για να βάζα μια της αλφα οπότε το πληρώσα μέσα από ebanking της τραπεζας Εν πάση περιπτωση δε θέλω προφανώς τώρα να έχω μέσα 700 υπόλοιπα στο payzy για να το σαβουριασω σε αγορές... Υπάρχει κάποια λυση
Kag1ante Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2023 3 λεπτά πριν, therock είπε Μπορώ να κάνω αντιλογισμο φόρτισης? Έβαλα το πρωί 7 κατοσταρικα να πληρώσω μια εφορία, να δω αν μου δώσει Cashback (γιατί λέω να 7 εύκολα ευρώ αν παίξει), και στην πληρωμή δεν την δεκτήκε, μου έβγαλε απόρριψη συνναλγης και ένα μήνυμα ότι η κάρτα δεν υποστηρίζεται, κάτι τέτοιο περίεργο... Και μου μπλόκαρε και τελείως μετά και την επιλογή να πληρώσω με κάρτα για να βάζα μια της αλφα οπότε το πληρώσα μέσα από ebanking της τραπεζας Εν πάση περιπτωση δε θέλω προφανώς τώρα να έχω μέσα 700 υπόλοιπα στο payzy για να το σαβουριασω σε αγορές... Υπάρχει κάποια λυση Υπάρχει η δυανατότητα της μεταφορας σε λογαριασμό (σαν έμβασμα, δίπλα απο την επιλογή της φόρτισης). Αλλά κρατάει 2€ προμήθεια αν θυμάμαι καλά
therock Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2023 Ναι μου το πάνε. Αλλά οκ έτσι και χρέωση έχεις και δεν υπάρχει και Cashback Αλλά το θέμα είναι ότι δε θέλω να μείνω με 7 κατοσταρικα υπόλοιπο στο Payzy. Το γραψα στην υποστήριξη τους και μου απάντησαν μόνο γιατί απέτυχε η πληρωμή αλλά δεν κάναν λόγο για τον αντιλογισμο της φόρτισης που τους ρωτησα
Kostasspil Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2023 On 05/10/2022 at 10:23, Gryzor said: και πολύ αγενώς απλά κλείνει η εφαρμογή χωρίς να πει τίποτα Ηθελες να σε αποχαιρετίσει κλείνοντας;
Doubt Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2023 1 ώρα πριν, therock είπε Ναι μου το πάνε. Αλλά οκ έτσι και χρέωση έχεις και δεν υπάρχει και Cashback Αλλά το θέμα είναι ότι δε θέλω να μείνω με 7 κατοσταρικα υπόλοιπο στο Payzy. Το γραψα στην υποστήριξη τους και μου απάντησαν μόνο γιατί απέτυχε η πληρωμή αλλά δεν κάναν λόγο για τον αντιλογισμο της φόρτισης που τους ρωτησα Αν έχεις Ρεβολουτ λύνεται πολύ εύκολα το πρόβλημα.
SkiLopSaRo Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2023 Καλησπέρα, σκέφτομαι να δημιουργήσω payzy για να κάνω ανανέωση στο What's Up ώστε να παίρνω το Platinum token συν τα 4€ του BOX. Φοβάμαι όμως μην γίνει κάποιου είδους διασταύρωση μεταξύ των στοιχείων payzy και What's up και μου κόψουν το φοιτητικό νούμερο που έχω, υπάρχει λέτε τέτοια περίπτωση ή δεν θα ασχοληθεί κανείς;
therock Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 Κάτι γενικό. Το checkout όπου εμφανίζεται η πληρωμή με καρτας είναι κάτι που μπορεί κάποιος έμπορος να το ανακαλέσει κατά βούληση? Πχ όταν πας να πληρώσεις κάπου σου λέει αντικαταβολής κατάθεση,καρτα και όταν πατάς κάρτα σου ανοίγει ένα πλαίσιο, συνήθως από κάτι viva payments η Πειραιώς webpay και περνάς εκεί τα στοιχεία της κάρτας. Αυτό πχ αν έκανες την πληρωμή τηλεφωνικά μπορεί να στο στείλει ένας έμπορος να του κάνεις την πληρωμή έτσι μέσω κάρτας? Μου χει τύχει σε μια σελίδα να μου στείλουν ένα λινκ με epay όπου πατάτα στο σύνδεσμο και χρέωναν την κάρτα με το ποσό που όφειλα. Σήμερα ήθελα να πληρώσω μια παραγγελία στα Πρακτικέρ την οποία έκανε τηλεφωνικά ένας συγγενής και ήθελα να εξυπηρετήσω. Αλλά ήθελα να χρεώσω την κάρτα και να μη κάνω πληρωμή με ebanking για να πάρω επιστροφή payzy. Πήρα ξανά τηλέφωνό τους λέει παραγγελία τάδε, μπορείτε να μου στείλετε ένα σύνδεσμο να πληρώσω το πόσο με κάρτα. Και αυτός επέμενε για ebanking. Του λέω δεν θέλω πληρωμή ebanking θέλω να χρήση την κάρτα. Του εξηγώ ότι είναι Payzy μου λέει είναι καινούριου σύστημα δεν έχουμε σύστημα Payzy. Του εξηγώ δεν είναι κάποιο σύστημα που πρέπει να έχει, μια Visa Debit Card είναι, και θέλω να χρεωθεί αυτή άσχετα με το πώς λέγεται. Και δεν είναι τράπεζα για να έχει από πίσω ebanking. Εν πάση περιπτωση ο μόνος τρόπος ήταν αν έδινα τηλεφωνικά τα στοιχεία της Κάρτας με το CVV... Τόσο δύσκολο είναι να σου στείλει ο έμπορος το link για πληρωμή με κάρτα, όπως γίνεται όταν πατάς σε ένα site και σε πετάει σε αυτό?
psaraki23 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2023 Στις 4/10/2022 στις 8:12 ΜΜ, volleyball είπε Η ταυτότητα που δεν δέχτηκαν ήταν η κλασσική παλιά χωρίς λατινικούς χαρακτήρες ή με λατινικούς αλλά χειρόγραφη ; Για την εγγραφή βλέπω αναφέρουν 2 περιπτώσεις. Για αγορές μέχρι 150€/μήνα θέλει μόνο ταυτότητα και για μεγαλύτερα ποσά θέλει να ανεβάσεις και το έγγραφo E1. Δεν ισχύει αυτό που λες γτ παλιά έχω κ το έκανα εγώ. Κ πήρα τα Χριστούγεννα κιόλας από Γερμανό κ επιστροφή 200 ευρώ από αγορά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα