Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπάρχει κάποιος τρόπος να δεις τι έχει χρεωθεί στην κάθε κάρτα ξεχωριστά πέρα του να βλέπεις την κάθε συναλλαγή μεμενομενα και να βλέπεις σε ποια κάρτα χρεώθηκε?

Έκανα δεύτερη virtual κάρτα για να έχω μια για αγορές και μία για πληρωμές λογαριασμών πιστευωντας πως έτσι θα έχω καλύτερο έλεγχο. Αλλά άμα δεν έχω τέτοιο χαρακτηριστικό πιστεύω τσάμπα την έκανα την δεύτερη...

Δημοσ.
Στις 5/1/2023 στις 12:23 ΠΜ, Manthos79 είπε

,δεν είναι ακριβώς ανέξοδα, στα 50 ευρώ πλήρωσα 0.50 λεπτά όμως μέσω κινητού

Ευτυχώς καταργήθηκε στις τέσσερις συστημικές τράπεζες. Μέχρι 500€ είναι πια, μηδέν η  προμήθεια.

Μπορεί άλλωστε κανείς, να το δοκιμάσει (χωρίς να στείλει).

Δημοσ.
22 ώρες πριν, therock είπε

Υπάρχει κάποιος τρόπος να δεις τι έχει χρεωθεί στην κάθε κάρτα ξεχωριστά πέρα του να βλέπεις την κάθε συναλλαγή μεμενομενα και να βλέπεις σε ποια κάρτα χρεώθηκε?

Έκανα δεύτερη virtual κάρτα για να έχω μια για αγορές και μία για πληρωμές λογαριασμών πιστευωντας πως έτσι θα έχω καλύτερο έλεγχο. Αλλά άμα δεν έχω τέτοιο χαρακτηριστικό πιστεύω τσάμπα την έκανα την δεύτερη...

Εντάξει το χει ευτυχώς. Όταν επιλέξεις τη κάρτα σου γράφει κάτω κάτω συναλλαγές. Εγώ είχα στραβομαρα

Δημοσ.
10 ώρες πριν, Lakistri είπε

Μπορεις να συνδεσεις την καρτα της τραπεζας στο πειζυ να επωφελεισαι ; Η οχι

Είναι ξεχωριστός τραπεζικός λογαριασμός, δεν είναι σαν την Curve.

Δημοσ.

ρε παιδιά έκανα εγγραφή με βιντεοκλήση αλλά για να εκδώσω virtual χρεωστική ζητάει δακτυλικό αποτύπωμα !

ξέρετε αν υπάρχει άλλος τρόπος ?

Δημοσ.
2 ώρες πριν, macgyver3 είπε

ρε παιδιά έκανα εγγραφή με βιντεοκλήση αλλά για να εκδώσω virtual χρεωστική ζητάει δακτυλικό αποτύπωμα !

ξέρετε αν υπάρχει άλλος τρόπος ?

Άλλα κόλπα;;

Πρώτη φορά το βλέπω αυτό.

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Doubt είπε

Άλλα κόλπα;;

Πρώτη φορά το βλέπω αυτό.

μου δίνει μόνο αυτή την επιλογή ,έβγαλες κάρτα με άλλο τρόπο ?

Screenshot_20230118-170409.jpg

Δημοσ.

Στην έναρξη ζητάει βιομετρικά αλλά πατάω ακύρωση και συνεχίζω με κωδικό .

όσο και αν έψαξα δεν βρήκα κάπου ρυθμίσεις για τα βιομετρικά 

Δημοσ.

Από τις 4:30 προσπαθω να μπω στην εφαρμογή να φορτίσω την κάρτα για να κάνω αγορά και μου λέει συντήρηση συστήματος. Δε μπορώ να πιστέψω ότι απογευματινή ώρα που γίνονται αγορές ένα σύστημα πληρωμών είναι εκτός για συντήρηση για τόση ώρα...

Δημοσ.
51 minutes ago, therock said:

Από τις 4:30 προσπαθω να μπω στην εφαρμογή να φορτίσω την κάρτα για να κάνω αγορά και μου λέει συντήρηση συστήματος. Δε μπορώ να πιστέψω ότι απογευματινή ώρα που γίνονται αγορές ένα σύστημα πληρωμών είναι εκτός για συντήρηση για τόση ώρα...

+1 και εγώ θέλω να βάλω 10€ για ανανέωση κάρτας cosmote (ο μόνος λόγος που χρησιμοποιώ payzy) και έχει πέσει από το μεσημέρι... τραγικοί

Δημοσ.

Αποκαταστάθηκε γύρω στις 7. Είχα στείλει και μέιλ να μάθω τι ώρα θα επανέλθουν. Μου ήρθε μια τυπική απάντηση τύπου παρακαλώ περιμένετε υπομονετικά ευχαριστούμε για τη κατανόηση. Δε ξέρω αν είναι παράλογο να θεωρείς κακο ότι μια τραπεζική πλατφόρμα βγαίνει οφφ απογευματιατικα για κάνα δυομισαωρο..

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...