Επισκέπτης Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Παιδιά Καλή Χρονιά σκέφτομαι να χρησιμοποιήσω αυτή την εφαρμογή, προς το παρόν το ΙRIS που χρησιμοποιώ για να στέλνω χρήματα μέσω κινητού με έχει εξυπηρετήσει πάρα πολύ. Τώρα με το payzy αν έχω κάποιο κέρδος γιατί όχι; Θα το τσεκάρω λίγο παραπάνω. Επεξ/σία 4 Ιανουαρίου 2023 από Manthos79
Doubt Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2023 6 ώρες πριν, therock είπε Οπότε με το ίδιο σκεπτικό θα πάρω coins και αν πληρώσω μέσα από Gsis με χρέωση καρτας Το σκεπτικό σωστό, στην πράξη δεν ξέρω τι θα γίνει. Δοκίμασε και πες μας κι εμάς. 1
therock Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2023 2 ώρες πριν, Manthos79 είπε Παιδιά Καλή Χρονιά σκέφτομαι να χρησιμοποιήσω αυτή την εφαρμογή, προς το παρόν το ΙRIS που χρησιμοποιώ για να στέλνω χρήματα μέσω κινητού με έχει εξυπηρετήσει πάρα πολύ. Τώρα με το payzy αν έχω κάποιο κέρδος γιατί όχι; Θα το τσεκάρω λίγο παραπάνω. Το IRIS από όσο ξέρω είναι σύστημα διατραπεζικών συναλλαγών. Εσύ πως ακριβώς το χρησιμοποιείς που λες από το κινητό
alfeios Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2023 1 λεπτό πριν, therock είπε Το IRIS από όσο ξέρω είναι σύστημα διατραπεζικών συναλλαγών. Εσύ πως ακριβώς το χρησιμοποιείς που λες από το κινητό Στέλνει χρήματα σε άλλον χωρίς να βάλει το IBAN. Βάζει τον αριθμό του κινητού, ανεξάρτητα από τράπεζα του δικαιούχου, με την προϋπόθεση ότι και ο παραλήπτης έχει ενεργοποιήσει το Iris 1
therock Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2023 1 ώρα πριν, alfeios είπε Στέλνει χρήματα σε άλλον χωρίς να βάλει το IBAN. Βάζει τον αριθμό του κινητού, ανεξάρτητα από τράπεζα του δικαιούχου, με την προϋπόθεση ότι και ο παραλήπτης έχει ενεργοποιήσει το Iris Δηλαδή αν εγώ θέλω ανεξοδα να στείλω χρήματα σε ένα φίλο μου πως μπορώ να το κάνω με αυτο
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 1 ώρα πριν, therock είπε Δηλαδή αν εγώ θέλω ανεξοδα να στείλω χρήματα σε ένα φίλο μου πως μπορώ να το κάνω με αυτο Καλησπέρα Καλή Χρονιά ,δεν είναι ακριβώς ανέξοδα, στα 50 ευρώ πλήρωσα 0.50 λεπτά όμως μέσω κινητού στέλνονται άμεσα, σε όποια τράπεζα κι αν έχει κάποιος και όχι να πληρώνεις κοντά στα 3 με 5 ευρώ και να τα παίρνει ο παραλήπτης λειψά. Αυτό κάνω καιρό τώρα. Βέβαια πρέπει να έχει ΙRIS και ο άλλος. Ενεργοποιημένο φυσικά
therock Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 Ναι το χω ξανακουσει απλα δε το χα δουλεψει ποτε. Καθε τραπεζα εχει την δικη της υλοποιηση? ΠΧ σε eurobank Που το ψαχνα παλιοτερα μου εβγαζε κατι για το Pay a friend (PAF). Εσυ ας πουμε πως το κανεις? Και αν εγω εχω λογαριασμο σε καθε τραπεζα και IRIS ενεργοποιημενο, σε ποια τραπεζα θα μου ρθουν τα χρηματα αν μου στειλει καποιος κατι
alfeios Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 14 λεπτά πριν, therock είπε Ναι το χω ξανακουσει απλα δε το χα δουλεψει ποτε. Καθε τραπεζα εχει την δικη της υλοποιηση? ΠΧ σε eurobank Που το ψαχνα παλιοτερα μου εβγαζε κατι για το Pay a friend (PAF). Εσυ ας πουμε πως το κανεις? Και αν εγω εχω λογαριασμο σε καθε τραπεζα και IRIS ενεργοποιημενο, σε ποια τραπεζα θα μου ρθουν τα χρηματα αν μου στειλει καποιος κατι Σε καθε τραπεζα που ενεργοποιεις το Iris (ή οπως το λεει η καθε τραπεζα δεν εχει σημασια) το ενεργοποιεις με αλλον αριθμό τηλεφωνου. Οποτε σε ποια τραπεζα θα σου ερθουν τα χρηματα εξαρταται απο τον αριθμό τηλεφωνου σου που θα βαλει ο αποστολεας 1
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 9 ώρες πριν, therock είπε Ναι το χω ξανακουσει απλα δε το χα δουλεψει ποτε. Καθε τραπεζα εχει την δικη της υλοποιηση? ΠΧ σε eurobank Που το ψαχνα παλιοτερα μου εβγαζε κατι για το Pay a friend (PAF). Εσυ ας πουμε πως το κανεις? Και αν εγω εχω λογαριασμο σε καθε τραπεζα και IRIS ενεργοποιημενο, σε ποια τραπεζα θα μου ρθουν τα χρηματα αν μου στειλει καποιος κατι Θα πιστωθούν στο λογαριασμό τραπέζης που έχει δηλώσει κάποιος το κινητό του και από ότι θυμάμαι θα πρέπει να είναι μισθοδοσίας, δεν είμαι σίγουρος καλύτερα να ρωτήσεις την τράπεζά σου.
alfeios Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 3 λεπτά πριν, Manthos79 είπε και από ότι θυμάμαι θα πρέπει να είναι μισθοδοσίας, Δεν ισχύει τέτοιος περιορισμός 1
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 Μόλις τώρα, alfeios είπε Δεν ισχύει τέτοιος περιορισμός Σε εμένα λειτούργησε και δεν το ρώτησα ποτέ, μπορεί να έχεις δίκιο δεν το ξέρω να σου πω την αλήθεια.
so_kriti Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2023 δηλαδη τι πλεονεκτηματα εχει σε σχεση με το πορτοφολι της googlE?
therock Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2023 Στην φόρτιση μπορούμε να βάλουμε δεκαδικό πόσο? Δηλαδή να φορτώσω 63,37 στο payzy υπόλοιπο μου πχ
tzotol Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2023 Στις 4/10/2022 στις 8:02 ΜΜ, rackal είπε Μάντεψε όμως, μιλάω με φίλο μου τώρα και με απέτρεψε να κάνω εγγραφή γιατί δεν δέχονται παλιές ταυτότητες. Δυστυχώς ή ευτυχώς και γώ έχω παλιά ταυτότητα οπότε δεν μπορώ να κάνω εγγραφή όπως επίσης μου είπε πως δεν γίνεται δεκτό ούτε το δίπλωμα και οποίος έχει παλιά ταυτότητα η εγγραφή γίνεται μόνο με διαβατήριο. Αρκετά κακή αρχή. Μια χαρά έκανα εγγραφή εγώ με παλιά ταυτότητα του 1998. Δεν έχει λατινικά! Στις 4/10/2022 στις 8:12 ΜΜ, volleyball είπε Η ταυτότητα που δεν δέχτηκαν ήταν η κλασσική παλιά χωρίς λατινικούς χαρακτήρες ή με λατινικούς αλλά χειρόγραφη ; Για την εγγραφή βλέπω αναφέρουν 2 περιπτώσεις. Για αγορές μέχρι 150€/μήνα θέλει μόνο ταυτότητα και για μεγαλύτερα ποσά θέλει να ανεβάσεις και το έγγραφo E1. Εμένα η δικιά μου είναι του 1998 , χειρόγραφη κ χωρίς λατινικούς χαρακτήρες κ μια χαρά την δέχτηκαν! Στις 5/10/2022 στις 8:55 ΠΜ, polaki είπε Με την παλιά ταυτότητα ούτε απτή χώρα μπορείς να βγεις, καμία ευρωπαϊκή χώρα δεν την δέχεται. Το παράλογο είναι που εξακολουθεί και ισχύει εντός Ελλάδας, όχι που δεν τη δέχεται μια fintech εταιρεία. Δε νομίζω πάντως ούτε σε κανονική τράπεζα να μπορείς (πλέον) να ανοίξεις λογαριασμό με την παλιά σου ταυτότητα. Ποια ξένη τράπεζα το κάνει αυτό; Το 8% είναι αφύσικα μεγάλο νούμερο. Δεν έχουν καθόλου τέτοια περιθώρια κέρδους οι τράπεζες, είναι κατά πολύ μικρότερα τα περιθώρια κερδών τους από τις συναλλαγές που κανεις. Για να καταλάβεις πόσο out of this world είναι το 8%, για κάθε συναλλαγή με κάρτα ο έμπορος (μαγαζί) χρεώνεται 1% με 2% προμήθεια κάρτας ανάλογα την τράπεζα, τη συμφωνία κλπ. Είναι ο λόγος που δεν έχουμε Diners και American Express εδώ, χρεώνουν τον πάτο τους. Από αυτό το 1% προμήθεια λοιπόν παίρνει η τράπεζα έκδοσης της κάρτας, ο payment processor (πχ Cardlink), και φυσικά η Visa ή η MasterCard. Δεν υπάρχει περίπτωση να δίνει 8%, μπαίνει μέσα με τα όλα. No offense αλλά εγώ δεν σε πιστεύω. Δείξε μας επακριβώς που το λέει. Μια χαρά έκανα εγγραφή με ταυτότητα του 1998, χειρόγραφη, χωρίς λατινικούς χαρακτήρες κ πολύ φθαρμένη!
Kag1ante Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2023 Στις 12/1/2023 στις 6:09 ΜΜ, therock είπε Στην φόρτιση μπορούμε να βάλουμε δεκαδικό πόσο? Δηλαδή να φορτώσω 63,37 στο payzy υπόλοιπο μου πχ Ναι γινεται κανονικα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα