Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, gserek είπε

Η φόρτιση δεν είναι δαπάνη, οπότε δεν προσμετράται στο αφορολόγητο.

Σωστά 

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 492
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μόλις έκανα την ταυτοποίηση. Για να αρχίσω πληρωμές πρέπει να περιμένω να μου ρθει η φυσική κάρτα η φτιάχνω από τώρα μια virtual και την κάνω add στο Google wallet? Αυτή που θα μου ρθει δεν υπάρχει τώρα τρόπος να την προσθέσω από τώρα στο wallet (όπως έγινε και με τη revolut, που μέχρι να στη στείλουν σου δίνουν τα στοιχεία της κάρτας και τα έχεις από πριν)

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, therock είπε

Μόλις έκανα την ταυτοποίηση. Για να αρχίσω πληρωμές πρέπει να περιμένω να μου ρθει η φυσική κάρτα η φτιάχνω από τώρα μια virtual και την κάνω add στο Google wallet? Αυτή που θα μου ρθει δεν υπάρχει τώρα τρόπος να την προσθέσω από τώρα στο wallet (όπως έγινε και με τη revolut, που μέχρι να στη στείλουν σου δίνουν τα στοιχεία της κάρτας και τα έχεις από πριν)

προς το παρον δεν υπαρχει φυσικη καρτα

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, therock είπε

αφού έχεις την virtual, έχεις και google wallet, τι να την κάνεις τη φυσική; βάλε τη virtual στο wallet και είσαι έτοιμος.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, alfeios είπε

προς το παρον δεν υπαρχει φυσικη καρτα

-Εννοείτε δεν έχει λάβει κανείς?

Virtual εκδίδω όσες θέλω?

-Για να μοιραστώ λογαριασμό με φίλο αν είμαστε έξω πρέπει να έχει και αυτός Payzy σωστά?

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, therock είπε

-Εννοείτε δεν έχει λάβει κανείς?

Virtual εκδίδω όσες θέλω?

-Για να μοιραστώ λογαριασμό με φίλο αν είμαστε έξω πρέπει να έχει και αυτός Payzy σωστά?

1. Σωστά

2. Εκδίδεις κι αλλες. Για το "οσες θελω" δεν το γνωριζω

3. Να εχει ή να φτιαξει οταν ειδοποιηθει οτι του εστειλες

• Like 1
Δημοσ.

Οκ και στη περίπτωση που κανείς split bill φαντάζομαι θα πρέπει ο άλλος να κάνει κάποιο accept για να σου γυρίσουν πίσω χρήματα..

Δεν νομίζω να πάρεις ένα laptop και να κάνεις split bill και να ζητάς χιλιάρικο από άλλον και αυτόματα να τα παίρνει από τον αλλο 🤣

Σόρρυ τώρα μπαίνω στο παιχνίδι και ψάχνονται λιγο

Δημοσ.
2 ώρες πριν, therock είπε

Οκ και στη περίπτωση που κανείς split bill φαντάζομαι θα πρέπει ο άλλος να κάνει κάποιο accept για να σου γυρίσουν πίσω χρήματα..

Ναι, πρέπει να κάνεις "εξόφληση".

• Like 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, therock είπε

Το Cashback του payzy κάθε πότε μπαίνει μέσα? Σήμερα έκανα μια αγορά κοντά στα 150 ευρώ.

Όταν οριστικοποιηθεί η πληρωμη

• Like 1
Δημοσ.

To Cashback πάει σε οτιδήποτε? Δηλαδή ακόμα και εφορια να πληρώσει πχ ΕΝΦΙΑ θα πάρεις πίσω 1%... Αν ναι πολύ καλο. Η άλφα πχ δε δίνει πόντους σε εφορία και εφκα που είναι σημαντικά ποσα

Δημοσ.
9 ώρες πριν, therock είπε

To Cashback πάει σε οτιδήποτε? Δηλαδή ακόμα και εφορια να πληρώσει πχ ΕΝΦΙΑ θα πάρεις πίσω 1%... Αν ναι πολύ καλο. Η άλφα πχ δε δίνει πόντους σε εφορία και εφκα που είναι σημαντικά ποσα

Δεν μπορείς να τα πληρώσεις αυτά με την κάρτα και δεν υπάρχει επιλογή στις "πληρωμές".

Μπορείς να πληρώσεις φως/νερό/τηλέφωνο με χρήση της κάρτας και όχι ως "πληρωμή". Εκεί παίρνεις coins κανονικά.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Doubt είπε

Δεν μπορείς να τα πληρώσεις αυτά με την κάρτα και δεν υπάρχει επιλογή στις "πληρωμές".

Μπορείς να πληρώσεις φως/νερό/τηλέφωνο με χρήση της κάρτας και όχι ως "πληρωμή". Εκεί παίρνεις coins κανονικά.

Τι εννοείς όχι ως πληρωμή?

Πάντως στο Gsis αν πας στην καρτέλα με τις οφειλές μπορείς εκεί να πατήσεις εξόφληση και να βάλεις κάρτα.. Γίνεται δηλαδή. Πως το εννοεις ακριβώς ότι δε θα σου δώσει coins?

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, therock είπε

Πάντως στο Gsis αν πας στην καρτέλα με τις οφειλές μπορείς εκεί να πατήσεις εξόφληση και να βάλεις κάρτα..

Μάλλον έχω καιρό να μπω και δεν το έχω δει.

Αν κάνεις "πληρωμή" μέσω της εφαρμογής (ψαξτη λίγο) δέχεται μόνο τύπου RFXXX κλπ και δεν δίνει coins (αυτό είναι το cashback, δεν υπάρχει κάτι άλλο).

Δημοσ.

Α οκ, οπότε αν πληρώσεις μέσω εφαρμογής δε έχει ανταμοιβές, ενώ αν χρεώσεις τη κάρτα σε εξωτερικό περιβάλλον, πχ να μπεις στο ebill της ΔΕΗ και να πληρώσεις το λογαριασμό από εκεί, τότε θα σου δώσει? Οπότε με το ίδιο σκεπτικό θα πάρω coins και αν πληρώσω μέσα από Gsis με χρέωση καρτας

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...