Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 492
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, sinikos είπε

Εγω δεν εχω καταλάβει, τι διαφορετικό προσφέρει απο viva, revolut κλπ?

Καμια, αλλα πολλοι ειναι αυτοι που δεν γνωριζουν την revolut. Απο την αλλη, ηδη παιζει διαφημιση στην τηλεοραση για το Payzy

imo, features οπως πχ μοιρασμος λογαριασμου, ποτε δεν το χρησιμοποιησα σε τετοιες εφαρμογες. Αν ειναι μεσα στην παρεα να ασχολουμαστε με το οικονομικο, αστο καλυτερα. Πχ επειδη εχω αμαξι, συνηθως εγω βαζω την βενζινη, και μετα με αφηνουν απο εξω απο τα φαγητα. Τα βρισκουμε δλδ. Ισως εξωτερικο να εχει περισσοτερη εφαρμογη, μιας και οι σχεσεις ειναι πιο "κρυες" συνηθως. 

Επεξ/σία από SabotazNic
  • Thanks 1
Δημοσ.

Πηγα προχθες να κανω μολις ζητησε βιντεο κληση εφαγε unistall. Εβαλα ταυτοτητα selifie θελουν και βιντεο. Στα τσακιδια με τις μαλακιες τους. Revolut μονο μαζι με paypal. 

Δημοσ.
43 λεπτά πριν, Arkin είπε

Πηγα προχθες να κανω μολις ζητησε βιντεο κληση εφαγε unistall. Εβαλα ταυτοτητα selifie θελουν και βιντεο. Στα τσακιδια με τις μαλακιες τους. Revolut μονο μαζι με paypal. 

μαλλον δεν θα ησουν χτενισμενος

Δημοσ.

Την εφαρμογή δεν τη βλέπω να πάει καλά πάντως. Έχει 2,7 βαθμολογία στο Play Store και όλο πέφτει. Πρέπει να βγάλουν τη βιντεοκλήση από το KYC, μπας και τη σώσουν. 🤣

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Kalahaan είπε

Την εφαρμογή δεν τη βλέπω να πάει καλά πάντως. Έχει 2,7 βαθμολογία στο Play Store και όλο πέφτει. Πρέπει να βγάλουν τη βιντεοκλήση από το KYC, μπας και τη σώσουν. 🤣

αμα εχεις διαβατηριο δεν χρειαζετε βιντεοκληση

• Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, iliata2410 είπε

αμα εχεις διαβατηριο δεν χρειαζετε βιντεοκληση

ΟΚ, αλλά πόσοι ταξιδεύουν εκτός Σένγκεν και έχουν στη διάθεσή τους; Τα περισσότερα παράπονα βλέπω ότι αφορούν τη βιντεοκλήση.

Δημοσ.

Γιατι θυμαμαι βιντεοκληση και σε ξενες εταιρειες?

Δεν θυμαμαι σε ποια, αλλα εχω περασει ~2 φορες νομιζω.

Στις 29/11/2022 στις 1:05 ΜΜ, iliata2410 είπε

εγώ δέν το πλήρωσα απο το επίσημο σάιτ,το πλήρωσα μέσα απο την εφαρμογή,εκει που λέει πληρωμές,δέν ξέρω άν παίζει ρόλο αυτό.

Σημαντικο αυτο, οποιος αλλος δοκιμασει ας μας πει παρακαλω, για να ξερουμε για το 1%.

Δημοσ.

Μετά απο 3-4 προσπάθειες η κάρτα πέρασε στο myΔΕΗ για πάγια εντολή πληρωμής. Χθες πληρώθηκε κανονικά. (υποτίθεται πως δεν υποστηρίζονται πάγιες εντολές στο payzy)

Γενικά υπάρχουν προβλήματα με τις εγκρίσεις των push notification για ηλεκτρονικές αγορές.

App Store δεν πέρασε, το ίδιο και αττική οδός, φόρτιση από N26 αδύνατον να γίνει και δεν δουλεύει ενώ υποτίθεται το υποστηρίζει και η επικοινωνία με το saltedge. 

Ανέτοιμο προιόν, ανεπίτρεπτο για ''τράπεζα''. Μπορεί να σε ΄΄κρεμάσει΄΄ εκεί που δεν το περιμένεις. 

• Like 1
Δημοσ.
Στις 2/12/2022 στις 11:09 ΠΜ, Jumbi είπε

Γιατι θυμαμαι βιντεοκληση και σε ξενες εταιρειες?

Δεν θυμαμαι σε ποια, αλλα εχω περασει ~2 φορες νομιζω.

Μια φορά θυμάμαι στην icard/leupay.

Πληρωμές έκανα στη vodafone μέσω της εφαρμογής και Gpay (ώπα η vodafone μαγκιές) και πήρα coins κανονικά. Από την εφαρμογή payzy δεν έχω δοκιμάσει.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, Doubt είπε

Μια φορά θυμάμαι στην icard/leupay.

Πληρωμές έκανα στη vodafone μέσω της εφαρμογής και Gpay (ώπα η vodafone μαγκιές) και πήρα coins κανονικά. Από την εφαρμογή payzy δεν έχω δοκιμάσει.

Και στη Ν26 χρειάστηκε σε μένα βιντεοκλήση.

Επεξ/σία από Kalahaan
Δημοσ.

Από Ταυτοποιήσεις τι προσωπικά δεδομένα ζητάει καθώς γράφεται? Θέλει να τραβήξεις selfie και τέτοια όπως σε curve όταν είχα γραφτεί παλιότερα? Θέλει επίσης κωδικού gsis και τετοια

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...