Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, kifinas είπε

Το μενού είναι ιδιαίτερα απλό. Τα βασικά είναι στο site τους αλλά αν βάλεις την εφαρμογή θα τα βρεις αμέσως.

https://www.payzy.gr/plhrwmes

Μπορει να επικοινωνησει απευθειας με αλλες καρτες, η πρεπει να του κανεις top up συγκεκριμενα ποσα καθε φορα χρησιμοποιοντας αλλες καρτες και εμβασματα

Δημοσ.
45 λεπτά πριν, therock είπε

Μπορει να επικοινωνησει απευθειας με αλλες καρτες, η πρεπει να του κανεις top up συγκεκριμενα ποσα καθε φορα χρησιμοποιοντας αλλες καρτες και εμβασματα

Το δεύτερο 

Δημοσ.

Προς το παρόν πήρα απεριόριστα data για 1 μήνα για συνδρομητές whatsup. Η εφαρμογή απλοϊκή αλλά εμένα προσωπικά μου αρέσει. Η χρησιμότητα της θα φανεί σε βάθος χρόνου, αλλά για εμένα είναι κάτι σαν "spiritual succesor" τής cosmote prepaid κάρτας που έβγαζαν μαζί με την εθνική...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, Dead-Poet είπε

Σταμάτησαν να τη βγάζουν; Καταργήθηκε;

Δέν το γνωρίζω αυτο.. αλλά πιστεύω ότι με την έλευση του payzy θα σταματήσουν να βγάζουν καινούριες..

EDIT: Τη λέξη "έβγαζαν" τη χρησιμοποίησα διότι απλά έχω να δώ καιρό τέτοια κάρτα να εκδίδεται οπότε νόμιζα ότι είχε καταργηθεί με το που έφτιαξαν το payzy

Επεξ/σία από Kag1ante
Δημοσ.
23 λεπτά πριν, Kag1ante είπε

Τη λέξη "έβγαζαν" τη χρησιμοποίησα διότι απλά έχω να δώ καιρό τέτοια κάρτα να εκδίδεται οπότε νόμιζα ότι είχε καταργηθεί με το που έφτιαξαν το payzy

Πάντως παρατηρώ ότι έχει εξαφανιστεί, τόσο από το site της Cosmote, όσο και του Γερμανού...

Δημοσ.

Αν θελω να πληρωσω εναν φιλο, πρεπει να χει και αυτος pay-zy η πχ γινεται εμβασμα σε τραπεζα μεσω IBAN. ΠΧ του χρωσταω 10 ευρω, μπορω αποα Payzy να του τα βαλω εστω σε μια Εθνικη?

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
26 λεπτά πριν, therock είπε

Αν θελω να πληρωσω εναν φιλο, πρεπει να χει και αυτος pay-zy η πχ γινεται εμβασμα σε τραπεζα μεσω IBAN. ΠΧ του χρωσταω 10 ευρω, μπορω αποα Payzy να του τα βαλω εστω σε μια Εθνικη?

Ναι και αν δεν κάνω λάθος χωρίς προμήθεια

Επεξ/σία από Kag1ante
Δημοσ.
3 ώρες πριν, kifinas είπε

Έβαλα παραπάνω τον τιμοκατάλογο. Εξερχόμενο έμβασμα 2€. Δεν συμφέρει σε αυτό.

Αν έχεις revolut, και θέλεις να πάρεις τα χρήματα από την payzy φορτίζεις με αυτήν την revolut. Στη συνέχεια τα μεταφέρεις από 5ην revolut δωρεάν στην τράπεζα σου και κάνεις ανάληψη. Προσοχή μόνο τα εμβάσματα να είναι κάτω από το όριο χρέωσης εισερχόμενου εμβάσματος ανάλογα με την τράπεζα υποδοχης

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...