Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εντωμεταξύ, η διαφήμιση παίζει παντού. Αυτό το υπερβολικό μαρκετάρισμα που χρησιμοποιούν κάτι τέτοιες εταιρείες που έχουν μάθει να επικεντρώνονται περισσότερο στο μάρκετινγκ πλέον, παρά στην ουσία, προσωπικά με απωθεί ως καταναλωτή.

• Like 1
  • Απαντ. 492
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, kostasgr78 είπε

Εντωμεταξύ, η διαφήμιση παίζει παντού. Αυτό το υπερβολικό μαρκετάρισμα που χρησιμοποιούν κάτι τέτοιες εταιρείες που έχουν μάθει να επικεντρώνονται περισσότερο στο μάρκετινγκ πλέον, παρά στην ουσία, προσωπικά με απωθεί ως καταναλωτή.

Του ραδιοφώνου η διαφήμιση, κάνει μπαμ ότι είναι προχειροστημένη όσο δεν πάει. Ατάκες και δήθεν προβληματισμοί, της νεολαίας. Και κλείνει και με φοβερό "αστειάκι". 

Δημοσ.

Η εφαρμογή σηκώνει αρκετή βελτίωση, πρέπει να μπορείς να μπεις με pin όπως στις τράπεζες και να μη σε ζαλίζει κάθε φορά για συγχρονισμό επαφών.

1 ώρα πριν, logistoulis είπε

Και ίσως επειδή κάνω και κατανάλωση για αυτό δεν με έχουν ενοχλήσει ποτέ για συνδρομή

Την έχεις από την αρχή χωρίς συνδρομή; με μισθοδοσία στην τράπεζα;

Τη ζήτησες εσύ την πιστωτική ή στην πρόσφεραν;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, Doubt είπε

Η εφαρμογή σηκώνει αρκετή βελτίωση, πρέπει να μπορείς να μπεις με pin όπως στις τράπεζες και να μη σε ζαλίζει κάθε φορά για συγχρονισμό επαφών.

Την έχεις από την αρχή χωρίς συνδρομή; με μισθοδοσία στην τράπεζα;

Τη ζήτησες εσύ την πιστωτική ή στην πρόσφεραν;

Ναι από την αρχή είμαι έτσι και χωρίς μισθοδοσία τότε στην τράπεζα, αν και πότε μου δεν είχα αυτό που λέγεται λογαριασμός μισθοδοσίας μόνο ταμιευτηρίου έχω ανοίξει γιατί τους περισσότερους λογαριασμούς αποκλειστικά στο όνομα μου μου τους έχω από την εποχή των capital controls όπου ήθελες χαρτουρα για να ανοίγεις λογαριασμούς αλλά αν ήσουν ήδη κάπου συνδικαιούχος άνοιγες πολύ εύκολα ταμιευτήριο οπότε σε όλες τις συστημικές έχω μόνο ταμιευτήριο.

Για τη συνδρομή τότε μου είχαν πει ότι δεν θα μου βάλουν όσο κάνω κάποιο συγκεκριμένο ποσό δαπανών, με τον καιρό κατέληξα να τις κάνω όλες από την πιστωτική και κάθε μήνα μόλις πληρώνομαι πληρώνω και την κάρτα.

Έτσι παρακολουθώ ας το πούμε και που βρίσκομαι σε έσοδα/έξοδα κάθε μήνα κάθε φορά που πληρώνω τη λυπητερή βλέπω και τι έκανα συγκεντρωτικά εκείνο το μήνα

Επεξ/σία από logistoulis
Δημοσ.
43 λεπτά πριν, logistoulis είπε

Για τη συνδρομή τότε μου είχαν πει ότι δεν θα μου βάλουν όσο κάνω κάποιο συγκεκριμένο ποσό δαπανών, με τον καιρό κατέληξα να τις κάνω όλες από την πιστωτική και κάθε μήνα μόλις πληρώνομαι πληρώνω και την κάρτα.

Άρα στην πρόσφερε η τράπεζα όταν άνοιξες λογαριασμό, δεν τη ζήτησες εσύ.

Δημοσ.
Στις 5/10/2022 στις 9:24 ΜΜ, johnieXoX είπε

αυτό είναι το cashback και είναι το καλύτερο που υπάρχει αυτή τη στιγμή στην αγορά.

μη το υποτιμούμε.

Μπορείς σε παρακαλώ να το συγκρίνεις με τα yellows της Πειραιώς και τα Bonus της Alpha? Πόσο % επιστροφή δίνουν οι τελευταίες κατά μέσο όρο?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Eπιβεβαίωση στοιχείων κάρτας με προβολή εγγράφου πώς κάνω με την payzy? Είναι απαραίτητο για την ταυτοποίηση της κάρτας σε διάφορα site τυχερών παιχνιδιών και αυτό γιατί ως virtual, δε φέρει το ονοματεπώνυμο πάνω της (όπως και η revolut) και μόνο έτσι γίνεται η ταυτοποίηση.

Επεξ/σία από bob7greejkiver
Δημοσ.

Άλλη κάρτα ή καλύτερα μείνε μακριά από τέτοιες σελίδες.

(προφανώς το κάνουν για να μη βάλεις κάρτα άλλου και τον κάψεις)

Δημοσ.

Μονο revolut. Εστειλαν καρτα απο Λιθουανια χωρις να πληρωσω τιποτα. Οι δικοι μας απατεωνες εδω ζητανε 6 ευρω καθε 2 χρονια το ιδιο βλεπω και στην payzy. Εθνικη πειραιως μας εχουν ξεσκισει στις προμηθειες. Πανω απο 15 ευρω εμβασμα εισερχομενο κρατανε 3 ευρω. Η revolut 0. Και η payzy τα ιδια χαλια βλεπω εχει μην πω χειροτερα τρελες προμηθειες βλεπω ακομα και απο ΑΤΜ για να τραβηξουμε χρηματα και σε εμβασματα. Paypal+revolut και παρατηστε τις ελληνικες καρτες τελειως. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
47 λεπτά πριν, Arkin είπε

Μονο revolut. Εστειλαν καρτα απο Λιθουανια χωρις να πληρωσω τιποτα. Οι δικοι μας απατεωνες εδω ζητανε 6 ευρω καθε 2 χρονια το ιδιο βλεπω και στην payzy. Εθνικη πειραιως μας εχουν ξεσκισει στις προμηθειες. Πανω απο 15 ευρω εμβασμα εισερχομενο κρατανε 3 ευρω. Η revolut 0. Και η payzy τα ιδια χαλια βλεπω εχει μην πω χειροτερα τρελες προμηθειες βλεπω ακομα και απο ΑΤΜ για να τραβηξουμε χρηματα και σε εμβασματα. Paypal+revolut και παρατηστε τις ελληνικες καρτες τελειως. 

Το αφορολόγητο πως το καλύπτεις;

Αν κανείς ανάληψη με revolut δε σου κρατάει προμήθεια το ΑΤΜ;

Σου δίνει 1% cashback στο δωρεάν πλάνο;

Επεξ/σία από akis_supernatural
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, akis_supernatural είπε

Το αφορολόγητο πως το καλύπτεις;

Αν κανείς ανάληψη με revolut δε σου κρατάει προμήθεια το ΑΤΜ;

Υπαρχει και κανονικη καρτα απο εκει γινονται οι μεγαλυτερες αγορες και καλυπτεται απο εκει. Η revolut βολευει πολυ για μικρα εμβασματα απο paypal αγορες απο εξωτερικο σε αλλο συναλλαγμα μιας και εχει τις μικροτερες προμηθειες. Καυσιμα προτιμω εθνικη μιας και με το go4more εχει καλο cash back. Αναληψη δεν κανω καθολου απο ΑΤΜ εχω να δουλεψω μετρητα κοντα 10 χρονια. 

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, Arkin είπε

Υπαρχει και κανονικη καρτα απο εκει γινονται οι μεγαλυτερες αγορες και καλυπτεται απο εκει. Η revolut βολευει πολυ για μικρα εμβασματα απο paypal αγορες απο εξωτερικο σε αλλο συναλλαγμα μιας και εχει τις μικροτερες προμηθειες. Καυσιμα προτιμω εθνικη μιας και με το go4more εχει καλο cash back. Αναληψη δεν κανω καθολου απο ΑΤΜ εχω να δουλεψω μετρητα κοντα 10 χρονια. 

Γιατί ανέφερες την χρέωση σε ΑΤΜ γι αυτό σε ρώτησα.

Σε ξανά ρωτάω το αφορολόγητο πως το καλύπτεις με κάρτα εξωτερικού;;

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, akis_supernatural είπε

Γιατί ανέφερες την χρέωση σε ΑΤΜ γι αυτό σε ρώτησα.

Σε ξανά ρωτάω το αφορολόγητο πως το καλύπτεις με κάρτα εξωτερικού;;

Με καρτα εσωτερικου το καλυπτω στο εγραψα. Με revolut οταν βαλουν ΑΦΜ λογικα θα μπορει να περασει κανονικα και στο αφορολογητο. Για την ωρα δεν νομιζω να γινεται κατι. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...