johnieXoX Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) πάντως με 1% επιστροφή, κάποιος που ξοδεύει κάνα 800άρι € το μήνα, παίρνει κοντά στα 100 € πίσω (επεξεργασία/ προσθήκη: στο έτος, το θεώρησα αυτονόητο) χρησιμοποιώντας απλά το κινητό του αντί την κάρτα του. προσφέρουν κάτι καλύτερο οι τράπεζες ή κάποια άλλη εφαρμογή? Επεξ/σία 5 Οκτωβρίου 2022 από johnieXoX διευκρίνιση 1 1 4 1
georgerov Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2022 17 ώρες πριν, MixMasteR είπε Το κατέβασα. Ζητάει ΑΦΜ. Uninstalled. Revolut μόνο. Μα η Revolut ζητάει ΑΦΜ. Εκτός αν είσαι από τους παλιούς που δεν έχουν μεταβεί στην Revolut Bank, που σε αυτή την περίπτωση πολύ σύντομα θα χρειαστεί να το δώσεις. 5 2
prometheas Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, johnieXoX είπε πάντως με 1% επιστροφή, κάποιος που ξοδεύει κάνα 800άρι € το μήνα, παίρνει κοντά στα 100 € πίσω, χρησιμοποιώντας απλά το κινητό του αντί την κάρτα του. προσφέρουν κάτι καλύτερο οι τράπεζες ή κάποια άλλη εφαρμογή? Mε 1% επιστροφή αν δεν κάνω λάθος κάποιος που ξοδεύει 800 Ευρώ θα πάρει πισω 8 Eυρώ. Αν ηταν τόσο καλά όσο λες θα εκλειναν ολα τα πιστωτικά ιδρύματα και όλοι θα .. PayZy μεχρι εξαντλήσεως.. Επεξ/σία 5 Οκτωβρίου 2022 από prometheas 6 1
hyperspaced Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2022 - Κώστα, γιατί δεν ανοίγει το παιδί την πόρτα στο δωμάτιο; - Άστον Μαρίκα, τον payzy τώρα....
johnieXoX Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2022 3 λεπτά πριν, prometheas είπε Mε 1% επιστροφή αν δεν κάνω λάθος κάποιος που ξοδεύει 800 Ευρώ θα πάρει πισω 8 Eυρώ. Αν ηταν τόσο καλά όσο λες θα εκλειναν ολα τα πιστωτικά ιδρύματα και όλοι θα .. PayZy μεχρι εξαντλήσεως.. 100 € στο έτος εννοούσα.. ναι.. ξέχασα να το γράψω.. 2
Aprile Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2022 Google και πάλι Google και άσε τους Γερμανούς να κουρεύονται.
Vodkaman Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2022 1 λεπτό πριν, oreco5 είπε Μόνο μετρητά,μηδέν ποσοστό από τα λεφτά μας Συμφωνώ, αλλά το σύστημα θέλει πλαστικό χρήμα, ειδικά στην 3η ηλικία. Τσάμπα έβγαιναν και έλεγαν (το απίστευτο) ότι ο κοβιντ κολλάει από τα χαρτονομίσματα; 18 λεπτά πριν, georgerov είπε Μα η Revolut ζητάει ΑΦΜ. Η Ν26 ζητάει;
Snolly Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2022 οταν εχουν downtime οι servers και δεν δουλευει το app θα λεμε "παλι η cosmote τον payzy"
AristidisZ Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2022 5 ώρες πριν, ProponitisTouKanape είπε 8% σε όλες τις συναλλαγές χωρίς καμία συνδρομή τύπου 300€ το χρόνο που έχουν κάποιες Amex δε παίζει... Mε 8% επιστροφή σε όλες τις συναλλαγές κάνω κωλοτούμπες με 300€ ετήσια συνδρομή... 2
james01gr Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2022 26 λεπτά πριν, oreco5 είπε Μόνο μετρητά,μηδέν ποσοστό από τα λεφτά μας Εάν το χρήμα ήταν λευκό, θα ήταν όλα πολύ καλύτερα στην χώρα αυτήν. Μπορούν να κάνουν τα πάντα να πληρώνονται με κάρτες; γιατί μόνο έτσι θα μάθουμε και να κόβουμε αποδείξεις, να παίρνει το κράτος το ΦΠΑ που πρέπει και στο τέλος να ελαφρυνουν οι φόροι για αυτούς που τους πληρώνουν τωρα. Γιατί υπαρχουνν πολλοί που δεν πληρώνουν απολύτως τίποτα, το παίζουν τρελιτσα και πληρώνουν μόνο μετρητά. 6 3
dvakal Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2022 1 ώρα πριν, prometheas είπε Ολα ειναι εδω με λιγο ψάξιμο. https://www.payzy.gr/ Αν ζεις στο εξωτερικό πιθανότατα η Revolut ειναι πολύ καλύτερη λύση... Χμμ λέει ότι χρεώνεται μόνο η προμήθεια της visa, άρα no fees. Δεν ακούγεται κακό.
ProponitisTouKanape Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2022 2 ώρες πριν, AristidisZ είπε Mε 8% επιστροφή σε όλες τις συναλλαγές κάνω κωλοτούμπες με 300€ ετήσια συνδρομή... Εδώ ο άλλος έχει με 8% επιστροφή και τσάμπα (allegedly) 😅
Choulio Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, oreco5 είπε Μόνο μετρητά,μηδέν ποσοστό από τα λεφτά μας Φίλε μου τα χρήματα που χάνουμε εγώ εσύ και το κράτος από το μαύρο χρήμα είναι υπερπολλαπλάσια από το περίπου 1% που κρατάνε οι τράπεζες οι διαφοροι ενδιάμεσοι και εκδότες καρτών από τις ψηφιακές συναλλαγές. Αν τώρα που μιλάμε όλες οι συναλλαγές γίνονταν αυτόματα ηλεκτρονικά θα βγαίναμε όλοι κερδισμένοι ακόμα κι αν οι τράπεζες και οι ενδιάμεσοι διπλασίαζαν τα fees τους Επεξ/σία 5 Οκτωβρίου 2022 από Choulio 1 1
polaki Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2022 5 ώρες πριν, tsofronas είπε Εντάξει! Γελάει ο κόσμος με το .... " Συγκεκριμένα για κάθε €1 που ξοδεύει ο χρήστης με την payzy virtual χρεωστική του κάρτα, κερδίζει 1 coin και όταν μαζέψει 100 coins μπορεί να τα εξαργυρώσει σε €1 στο πορτοφόλι του " Ξοδεύτηκαν!!! Βρες μας ΜΙΑ τράπεζα, Ελλάδας ή εξωτερικού, που δίνει μεγαλύτερη επιστροφή για *ΚΑΘΕ* ευρώ που ξοδεύεις. Όχι για "yellows" και ιστορίες για αγρίους που έχουν κάτι Πειραιώς, NBG και Eurobank. Θέλω 1,1% επιστροφή σε κάθε μου ευρώ. Μπορείς να μου βρεις? Η απάντηση είναι όχι. Άρα δεν ξέρω φίλε μου ποιός κόσμος που λες γελάει. Ο κόσμος μάλλον γελάει με την έλειψη κατανόηση ορισμένων που δεν καταλαβαίνουν θεό από finance και banking. Καλά για τον άλλο με το 8% που λέει ότι παίρνει για κάθε ευρώ του από τράπεζα εξωτερικού, ακόμα περιμένει το μισό forum να ξανα-εμφανιστεί... Εκεί να δεις πώς γελάει ο κόσμος (με τα ψέματά του).... 3 ώρες πριν, johnieXoX είπε πάντως με 1% επιστροφή, κάποιος που ξοδεύει κάνα 800άρι € το μήνα, παίρνει κοντά στα 100 € πίσω (επεξεργασία/ προσθήκη: στο έτος, το θεώρησα αυτονόητο) χρησιμοποιώντας απλά το κινητό του αντί την κάρτα του. προσφέρουν κάτι καλύτερο οι τράπεζες ή κάποια άλλη εφαρμογή? Kαμία δεν προσφέρει κάτι καλύτερο, ούτε καν πλησιάζει. Άστους να θεωρούν το 1% μικρό. Εγώ περιμένω ΕΝΑΝ να μου βρει τράπεζα που να δίνει 1,1% αντί για 1% να τον παραδεχτώ. 3 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα