Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είμαι στην β λυκείου στην θεωρητική κατεύθυνση και έχω ξεκινήσει φροντιστήρια για να δώσω πανελλήνιες του χρόνου. Ήδη από τον πρώτο μήνα έχω βαρεθεί γιατί σχεδόν καθημερινά έχω σχολείο μέχρι τις 2 ή 3(ανάλογα το πρόγραμμα)και μετά σχεδόν καθημερινά μάθημα στο φροντιστήριο. Και δεν ξέρω τι να κάνω γιατί έχω αρχίσει να αγχώνομαι ήδη για του χρόνου και τις παρά πολλές ώρες διαβάσματος που θα έχω. Θα έχω σχολείο ,φροντιστήριο και όλες τις υπόλοιπες ώρες διάβασμα και δεν θα προλαβαίνω να κάνω τίποτα.

Έχει περάσει κανένας άλλος αυτή την φάση; Και αν ναι, έχετε κάποια συμβουλή να μου δώσετε;

Επεξ/σία από Geo0
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Geo0 είπε

Είμαι στην β λυκείου στην θεωρητική κατεύθυνση και έχω ξεκινήσει φροντιστήρια για να δώσω πανελλήνιες του χρόνου. Ήδη από τον πρώτο μήνα έχω βαρεθεί γιατί σχεδόν καθημερινά έχω σχολείο μέχρι τις 2 ή 3(ανάλογα το πρόγραμμα)και μετά σχεδόν καθημερινά μάθημα στο φροντιστήριο. Και δεν ξέρω τι να κάνω γιατί έχω αρχίσει να αγχώνομαι ήδη για του χρόνου και τις παρά πολλές ώρες διαβάσματος που θα έχω. Θα έχω σχολείο ,φροντιστήριο και όλες τις υπόλοιπες ώρες διάβασμα και δεν θα προλαβαίνω να κάνω τίποτα.

Έχει περάσει κανένας άλλος αυτή την φάση; Και αν ναι, έχετε κάποια συμβουλή να μου δώσετε;

Στην κυριολεξια σχεδον ΟΛΟΙ μας τα περασαμε αυτα κι άλλα παιδια μετα απο μας..τα τελευταια 10-15 χρονια, αυτη ειναι η καθημερινοτητα ολων των παιδιων β και γ λυκειου, που θελουν να δωσουν πανελληνιες. Δεν περιγραφεις και καμια πρωτακουστη κατασταση..κανεις 2 χρονια υπομονη, βαζεις εναν γενικο στοχο (αν δεν εχεις καποιον πιο "ειδικο") και διαβαζεις για αυτον το στοχο. Κατι αλλο δε μπορει να γινει εκτος αν πεις οτι τα παρατας και δε δινεις πανελληνιες.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 4/10/2022 στις 3:05 ΜΜ, Geo0 είπε

Βρέθηκα σ'αυτή την κατάσταση και στάματησα το φροντιστήριο. Βέβαια είχα την πειθαρχία να διαβάζω μόνος μου οπότε δεν μου κόστισε σε επιδόσεις στις πανελλήνιες.

Επειδή πάνε αρκετά χρόνια το θυμάμαι περίπου κάπως έτσι
Σχολείο από 08:00 έως τις 14:00, φροντιστήριο από τις 17:00 έως τις 21:00, και έπρεπε να διαβάσω για σχολείο και φροντιστήριο, ξεπερνούσα τα δωδεκάωρα δλδ. Αφού σταμάτησα είχα πρόγραμμα 08:00 με 14:00 σχολείο και διάβασμα ένα δίωρο, συνήθως 21:00 - 23:00, οπότε ήταν πλέον 8ωρο και πιο υποφερτό σαν πρόγραμμα.

Επεξ/σία από hln3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...